з 09:00 до 21:00
Мишка Asus ROG Gladius III Black ігрова USB
Мишка Asus ROG Gladius III Black ігрова USB
3 299
МИШКА ASUS ROG GLADIUS III BLACK ІГРОВА USB 0
МИШКА ASUS ROG GLADIUS III BLACK ІГРОВА USB 1
МИШКА ASUS ROG GLADIUS III BLACK ІГРОВА USB 2
МИШКА ASUS ROG GLADIUS III BLACK ІГРОВА USB 3
МИШКА ASUS ROG GLADIUS III BLACK ІГРОВА USB 4
МИШКА ASUS ROG GLADIUS III BLACK ІГРОВА USB 5

Мишка Asus ROG Gladius III Black ігрова USB

Код: 355762
В наявності
3 299 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Asus ROG Gladius III

Миша Asus ROG Gladius III – ергономічна модель, призначена для марафонських ігрових сесій. У ній використовується оптичний сенсор з роздільною здатністю 19 000 dpi, налаштований на роздільну здатність 26 000 dpi, тому вам гарантована неймовірна точність позиціонування. Унікальна конструкція слотів для перемикачів дозволяє замінювати останні, щоб підлаштовувати відгук основних кнопок під особисті уподобання (підтримуються механічні перемикачі та оптичні перемикачі Omron). Для гладкого ковзання миша оснащена гнучким кабелем ROG Paracord та закругленими тефлоновими ніжками. Її текстуровану боковину прикрашає лазерне гравіювання та барвисте підсвічування.

Класична асиметрична форма

Миша ROG Gladius III виконана у корпусі класичної асиметричної форми, яка підходить для більшості варіантів хвату правою рукою. Щоб було ще зручніше здійснювати швидкі та точні рухи, вона зроблена на 30% легшою, ніж її попередниця.

Чудові характеристики

Висококласний оптичний сенсор гарантує точність позиціонування миші. Він має роздільну здатність від 100 до 26 000 точок на дюйм і здатний відстежувати переміщення зі швидкістю до 400 дюймів в секунду та прискоренням до 50 g. Частота опитування 1000 Гц (при підключенні за інтерфейсами 2.4 ГГц і USB) гарантує моментальний відгук пристрою.

Блискавична реакція на клік

Унікальний шарнірний механізм кнопок та ретельно налаштована прошивка знижують затримку кліка майже до нуля – вагома перевага у змагальних іграх!

Слоти для замінних перемикачів оригінальної конструкції

Перемикачі основних кнопок миші вставляються в слоти оригінальної конструкції, що дозволяє легко замінювати їх іншими для налаштування тактильного відгуку під індивідуальні уподобання. Підтримуються традиційні 3-контактні механічні перемикачі та новітні 5-контактні оптичні мікроперемикачі Omron. Посилена конструкція слотів запобігає брязканню кнопок при натисканні.

Мікроперемикачі ROG

В основних кнопках миші застосовуються нові мікроперемикачі ROG із позолоченими контактами, що відрізняються підвищеною довговічністю (70 млн натискань) та чітким спрацьовуванням (відхилення сили активації – не більше +/-5 гс).

Кабель ROG Paracord

Гнучкий і легкий кабель менше треться об стіл, дозволяючи вільніше здійснювати рухи мишею.

Ніжки Omni

Для плавного ковзання по будь-якій поверхні миша оснащується тефлоновими ніжками закругленої форми.

Шарнірний механізм кнопок

Щоб досягти прискореного спрацьовування при натисканні, відстань між кнопками та перемикачами скорочено за рахунок унікального шарнірного механізму.

П'ять профілів у пам'яті

У вбудованій пам'яті пристрою можна зберегти п'ять профілів із налаштуваннями. Для доступу до них достатньо натиснути спеціальну кнопку.

Підсвічування Aura

Миша ROG Gladius III – це яскравий пристрій, адже вона забезпечена барвистим підсвічуванням Aura, вбудованим у логотип, коліщатко прокручування та бічну частину корпусу. Причому боковина з лазерним гравіюванням підтримує спеціальні мерехтливі візуальні ефекти, колір яких налаштовується на смак користувача.

Додаток Armoury Crate

Миша ROG Gladius lll сумісна з програмним забезпеченням Armoury Crate, за допомогою якого можна на свій смак налаштувати всі її параметри: задати візуальні ефекти підсвічування, запрограмувати кнопки, змінити чутливість сенсора і т.д.

Характеристики
Основні
Призначення
ігрові
Роздільна здатність
19000 dpi
Підключення
Тип підключення
дротове
Інтерфейс
USB
Живлення
USB-кабель
Довжина кабеля
2 м
Керування
Кількість кнопок
6
Тип сенсора
оптичний
Додаткові властивості
Властивості мишки
з підсвіткою, програмовані кнопки, кнопка перемикання dpi
Ергономіка
для правші
Фізичні параметри
Габарити миші
68 x 44 x 123 мм
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мишка Asus ROG Gladius III Black ігрова USB
Мишка Asus ROG Gladius III Black ігрова USB
3 299 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових