з 09:00 до 21:00
Мишка SteelSeries Rival 5 Black USB
Мишка SteelSeries Rival 5 Black USB
2 999
МИШКА STEELSERIES RIVAL 5 BLACK USB 0
МИШКА STEELSERIES RIVAL 5 BLACK USB 1
МИШКА STEELSERIES RIVAL 5 BLACK USB 2
МИШКА STEELSERIES RIVAL 5 BLACK USB 3
МИШКА STEELSERIES RIVAL 5 BLACK USB 4
МИШКА STEELSERIES RIVAL 5 BLACK USB 5

Мишка SteelSeries Rival 5 Black USB

Код: 394242
В наявності
2 999 грн
Обраний колір: Black

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Точна багатофункціональна ігрова миша
Домінуйте в будь-якій грі, в яку ви граєте. Rival 5 — найбільш універсальна високоточна ігрова миша. Налаштуйте 9 програмованих кнопок відповідно до вашого ігрового процесу, включаючи перемикач швидкої дії що налаштовується, який створений для блискавичної реакції.

9 програмованих кнопок
Кожна кнопка повністю налаштовується для найбільш важливих гарячих команд. 5 кнопок розташовані на бічній панелі миші для швидкого натискання великим пальцем, з налаштованим перемикачем для швидких і ефективних дій в грі, щоб не втрачати хват і не заважати прицілюванню.

Ігровий сенсор TrueMove Air

Розроблено PixArt і SteelSeries для того, щоб перевершити конкурентів з істинним відстеженням 1 до 1, 18 000 CPI, 400 IPS і прискоренням 40G, а також контролем нахилу для усунення небажаного відстеження руху курсору під час повернення миші на поверхню під кутом, ударів при нахилі та швидких кліків.

Справжнє відстеження 1 до 1
Профі вимагають бездоганної точності. Сенсор TrueMove Air від STEELSERIES забезпечує в 3 рази кращу точність, ніж у конкурентів, так що кожен рух миші, від мікро-переміщення до різкого ривка, точно транслюється в грі, як і повинно бути.

Легка вага до 85 г
Зручні функції миші преміум-класу без зайвої ваги завдяки передовим інженерним рішенням, що оптимізують мишу, забезпечуючи її легкість і продуктивність, щоб ви могли комфортно грати годинами безперервно.

Перемикачі Golden Micro IP54 нового покоління
Розраховані на 80 млн натискань (в 3 рази більше, ніж в інших ігрових мишей), поліпшені пило- та водонепроникні перемикачі забезпечують бездоганне натискання навіть в найскладніших умовах, запобігають подвійному клацанню і дозволяють робити приголомшливі постріли небаченого рівня майстерності.

Кабель в обплетені
Швидкі рухи та ривки мишею просто необхідні для найкращого результату в грі. Новий кабель Super Mesh в обплетені з м'якої мікрофібри легший і забезпечує менший опір, так що вам буде легше зробити вирішальний постріл.

Яскраве підсвічування PrismSync
Оновлене підсвічування 10 зон миші з 16.8 мільйонами красивих чітких відтінків, які можна синхронізувати з іншими продуктами SteelSeries. Обирайте з мільйонів кольорів та ефектів від реактивного освітлення до інтерактивних світлових шоу, що виведуть ваш RGB на новий рівень.

SteelSeries GG
Розблокуйте винятковий арсенал додатків Engine в SteelSeries GG, що роблять налаштування 10-зонного RGB-підсвічування простим та інтуїтивно зрозумілим. Discord та інші додатки з підтримкою GameSense дозволяють відправляти повідомлення в чати, ігрові події та багато іншого.

Стилі хвата і розміри
Завдяки універсальній формі, користувачам з різним розміром рук і стилем хвата можна легко й зручно дотягнутися до всіх інтуїтивно зрозумілих бічних кнопок для блискавичних рішень в будь-якій грі.

Характеристики
Основні
Призначення
ігрові
Роздільна здатність
18000 dpi
Підключення
Тип підключення
дротове
Інтерфейс
USB
Живлення
USB-кабель
Довжина кабеля
2 м
Керування
Кількість кнопок
9
Тип сенсора
оптичний
Додаткові властивості
Властивості мишки
з підсвіткою, кнопка перемикання dpi, програмовані кнопки
Ергономіка
для правші
Фізичні параметри
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мишка SteelSeries Rival 5 Black USB
Мишка SteelSeries Rival 5 Black USB
2 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових