з 09:00 до 21:00
Мишка Logitech G603 LightSpeed Black ігрова USB
Мишка Logitech G603 LightSpeed Black ігрова USB
МИШКА LOGITECH G603 LIGHTSPEED BLACK ІГРОВА USB 0
МИШКА LOGITECH G603 LIGHTSPEED BLACK ІГРОВА USB 1
МИШКА LOGITECH G603 LIGHTSPEED BLACK ІГРОВА USB 2
МИШКА LOGITECH G603 LIGHTSPEED BLACK ІГРОВА USB 3

Мишка Logitech G603 LightSpeed Black ігрова USB

Код: 95011
Закінчився
Продано
Опис

ІГРОВИЙ ДАТЧИК HERO НОВОГО ПОКОЛІННЯ

HERO – інноваційний оптичний датчик, розроблений групою Logitech G. Він відрізняється кращою в своєму класі продуктивністю і споживає в 10 разів менше енергії, ніж аналогічні пристрої попереднього покоління. Датчик HERO забезпечує виключно високу точність відстеження та стабільно високу продуктивність, зберігаючи нульові значення згладжування, фільтрації і прискорення при будь-якому рівні чутливості в межах від 200 до 12 000 точок на дюйм.

БЕЗДРОТОВА ТЕХНОЛОГІЯ LIGHTSPEED

В результаті серйозних проектно-конструкторських робіт фахівці Logitech G запропонували надійне бездротове рішення, в якому були усунені проблеми з часом затримки, а також зі стабільністю і якістю зв'язку. В кінцевому рахунку їм вдалося створити LIGHTSPEED – технологію бездротового зв'язку професійного рівня, ні в чому не поступається традиційним провідним технологіям.

ПОЛІПШЕНЕ УПРАВЛІННЯ ЖИВЛЕННЯМ

Ця модель пропонує два режими продуктивності, які можна змінювати одним клацанням перемикача. У режимі високої продуктивності миша G603 працює на повну потужність. Завдяки технології LIGHTSPEED частота опитування при цьому становить 1 мс, а заряду батареї вистачає майже на 500 годин. У перервах між іграми пристрій краще перемикати в режим низької продуктивності, щоб продовжити час роботи батареї. В цьому режимі частота опитування знижується до 8 мс, а заряду двох батарейок типу AA вистачає на 18 місяців роботи.

ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО ДЕКІЛЬКОХ ПРИСТРОЇВ

Для цієї моделі доступні два варіанти підключення – за допомогою технології LIGHTSPEED або за допомогою Bluetooth. Це дозволяє працювати одночасно з кількома пристроями на різних платформах. Легко перемикайтеся між двома підключеними пристроями одним натисканням кнопки.

ПРИГОЛОМШЛИВО ТРИВАЛИЙ ЧАС РОБОТИ ВІД БАТАРЕЇ

При використанні двох батарей типу AA миша G603 забезпечує до 500 годин безперервної гри. Це в два рази перевищує аналогічний показник для моделей попереднього покоління. Навіть з однієї батарейкою G603 з честю витримає до 500 матчів в грі League of Legends. Розміщення батареї з певного боку (праворуч або ліворуч) дозволяє розраховувати для баланс. При цьому використання однієї батареї замість двох не відбивається на продуктивності. Про необхідність зміни батарейок ви дізнаєтеся завчасно за сигналами індикатора стану і оповіщення в додатку Logitech Gaming Software (LGS) – вони активуються, коли заряд батареї знижується до 15%.

ШІСТЬ ПРОГРАМОВАНИХ КНОПОК

Бездротову ігрову мишу G603 можна повністю налаштувати відповідно до ваших вподобань. Ця модель оснащена шістьма програмованими кнопками, в тому числі кнопкою миттєвого перемикання між 5 рівнями чутливості. За допомогою програми LGS можна призначати призначені для користувача команди, налаштовувати макроси (послідовності натискань миші або клавіш клавіатури, які дозволяють спростити виконання внутрішньоігрових дій і прискорити виконання складних завдань), а також зберігати профілі налаштувань на вбудованих запам'ятовуючих пристроях і виконувати багато інших дій.

КОМПЛЕКТ БЕЗДРОТОВИХ ІГРОВИХ ПРИСТРОЇВ ДЛЯ СТАЦІОНАРНИХ КОМП'ЮТЕРІВ

Придбавши ігрову мишу G603 і механічну клавіатуру G613, ви отримаєте повний комплект бездротових ігрових пристроїв для настільних комп'ютерів. Клавіатура G613 оснащена механічними перемикачами Romer-G і програмованими G-клавішами, а крім того, підтримує технологію бездротового зв'язку LIGHTSPEED і безліч корисних ігрових функцій.


 

Характеристики
Основні
Призначення
ігрові
Роздільна здатність
12000 dpi
Підключення
Тип підключення
дротове
Інтерфейс
радіоінтерфейс, Bluetooth
Живлення
2 x AA
Керування
Кількість кнопок
6
Тип сенсора
оптичний
Додаткові властивості
Властивості мишки
програмовані кнопки, кнопка перемикання dpi
Особливості
кнопки з надійним пружинним механізмом
Фізичні параметри
Габарити миші
124 x 68 x 124 мм
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мишка Logitech G603 LightSpeed Black ігрова USB
Мишка Logitech G603 LightSpeed Black ігрова USB
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових