з 09:00 до 21:00
Монітор AOC U28P2A 28
Монітор AOC U28P2A 28
МОНІТОР AOC U28P2A 28 0
МОНІТОР AOC U28P2A 28 1
МОНІТОР AOC U28P2A 28 2
МОНІТОР AOC U28P2A 28 3

Монітор AOC U28P2A 28

Код: 428489
Закінчився
Продано
Опис

З 28-дюймовим UHD-дисплеєм — це приголомшлива якість зображення й широкі можливості під'єднання
Монітор U28P2A обладнаний плоскою IPS-панеллю з діагоналлю 28 дюйма та роздільною здатністю UHD. Модель обладнана концентратором USB і двома портами HDMI 2.0 і призначена для професійних користувачів. Монітор вирізняється високою продуктивністю й комфортом використання, зокрема завдяки можливості повороту на 180° і підтриманню технології Low Blue Light.

Ергономічність
Відчуйте комфорт! Регульовані за висотою поворотні та похилі стійки AOC допоможуть вам знайти найзручніше та найправильніше положення.

Вбудовані динаміки
Вбудовані динаміки дають змогу легко спілкуватися із сім'єю, друзями та колегами. А під час гри, перегляду фільмів і прослуховування музики ви зможете насолодитися якісним звуком без потреби надокучливого під'єднання зовнішніх динаміків.

Трирічна гарантія
AOC підкріплює якість кожного окремого монітора за допомогою великої трирічної гарантії, яка надуває чинності в день придбання. Упродовж терміну дії гарантії всі без винятку дисплеї AOC з виробничими дефектами або несправні компоненти безплатно ремонтуватимуться або замінюватимуться. Для отримання докладної інформації ознайомтеся з повною гарантійною заявою AOC.

Pivot
Завдяки функції повороту P2 можна повертати на 180° з альбомного в портретний режим, що особливо важливо для підготовки публікацій за допомогою настільних видавничих засобів.

Безрамна конструкція
Крім сучасного та привабливого зовнішнього вигляду, безрамкові конструкції забезпечують безшовний вигляд у разі використання декількох моніторів. Ваш курсор/вікна більше не будуть зникати в темній безодні рамок під час установлення поруч декількох моніторів.

UHD
З роздільною здатністю 4K UHD 3840 x 2160 пікселів, що вчетверо більше роздільної здатності Full HD дисплея, монітор має щільність пікселів, яка забезпечує неймовірно чіткі зображення з дрібними деталями.

Широкий кут огляду
Широкий кут огляду дає змогу точно показувати кольори за кутів огляду до 178°. Отже, не має значення, під яким кутом дивитися, кольори будуть завжди ідеальними.

Flicker Free
У технології Flicker-Free AOC застосовується система підсвічування на основі згладженого постійного струму, знижуючи мерехтіння зображення. За максимально знижених навантаженні та втоми очей ви зможете насолодитися тривалим ігровим марафоном із комфортом!

Режим Low Blue Light AOC
Короткі хвилі синього кольору можуть стати причиною погіршення зору. Технологія AOC Low Blue Light повністю блокує шкідливі сині промені без втрати колірних якостей дисплея. Інші спроби усунення та зменшення променів синього кольору містять застосування різних фільтрів і параметрів для отримання затемненого зображення й зображення в жовтуватих відтінках.

Панель IPS
Неважливо, переглядаєте ви фотографії, відео, верстку журналу в InDesign або граєте в улюблену гру — ми хочемо, щоб усе мало чудовий вигляд незалежно від кута огляду. Саме тому цей дисплей обладнаний передовою IPS-панеллю, яка гарантує яскраві кольори та пропонує широкий кут огляду. Отже, зображення завжди чудове та точне на вигляд, незалежно від кута перегляду вами, вашими друзями або колегами, що стоять або сидять поруч із вами.

Характеристики
Основні
Діагональ екрана
28"
Тип матриці
IPS
Максимальна роздільна здатність матриці
3840 x 2160
Частота оновлення
60 Гц
Час реакції матриці
4 мс
Покриття екрану
матове
Співвідношення сторін
16 : 9
Дисплей
Статична контрасність
1 000: 1
Яскравість дисплея
300 кд/м2
Кут огляду горизонтальний
178°
Кут огляду вертикальний
178°
Енергоспоживання
Споживча потужність при роботі
45 Вт
Споживча потужність в режимі очікування
0.5 Вт
Інтерфейси
Роз'єми
usb 3.2 (gen1) x 4, роз'єм для навушників
Фірмові технології
Low Blue Light
Відеоінтерфейси
2 x HDMI, 1 x DisplayPort
Фізичні параметри
Колір
чорний
Особливості конструкції
поворотний екран, безрамкова конструкція, регулювання за висотою, VESA 100 x 100
Варіанти регулювання положення дисплея
портретний режим: + 90°, від - 5° до 35°, swivel - 180/+ 180
Регулювання підставки по висоті
регулювання підставки по висоті + (130) мм
Технології та оснащення
Оснащення
USB-концентратор, Flicker Free, вбудовані динаміки, WLED
Адаптивна синхронізація
AMD Adaptive-Sync
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Монітор AOC U28P2A 28
Монітор AOC U28P2A 28
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових