з 09:00 до 21:00
Монітор Gigabyte Aorus FO48U Gaming Monitor
Монітор Gigabyte Aorus FO48U Gaming Monitor
МОНІТОР GIGABYTE AORUS FO48U GAMING MONITOR 0
МОНІТОР GIGABYTE AORUS FO48U GAMING MONITOR 1
МОНІТОР GIGABYTE AORUS FO48U GAMING MONITOR 2
МОНІТОР GIGABYTE AORUS FO48U GAMING MONITOR 3
МОНІТОР GIGABYTE AORUS FO48U GAMING MONITOR 4
МОНІТОР GIGABYTE AORUS FO48U GAMING MONITOR 5
МОНІТОР GIGABYTE AORUS FO48U GAMING MONITOR 6
МОНІТОР GIGABYTE AORUS FO48U GAMING MONITOR 7
МОНІТОР GIGABYTE AORUS FO48U GAMING MONITOR 8
МОНІТОР GIGABYTE AORUS FO48U GAMING MONITOR 9
МОНІТОР GIGABYTE AORUS FO48U GAMING MONITOR 10
МОНІТОР GIGABYTE AORUS FO48U GAMING MONITOR 11
МОНІТОР GIGABYTE AORUS FO48U GAMING MONITOR 12
МОНІТОР GIGABYTE AORUS FO48U GAMING MONITOR 13
МОНІТОР GIGABYTE AORUS FO48U GAMING MONITOR 14
МОНІТОР GIGABYTE AORUS FO48U GAMING MONITOR 15
МОНІТОР GIGABYTE AORUS FO48U GAMING MONITOR 16
МОНІТОР GIGABYTE AORUS FO48U GAMING MONITOR 17

Монітор Gigabyte Aorus FO48U Gaming Monitor

Код: 634375
Закінчився
Продано
Опис

Купуйте неоціненний ігровий досвід у 4К!
Дисплей AORUS FO48U — це високоякісна швидкісна UHD-матриця з діагоналлю 47,53-дюйм (частота оновлення 120 Гц, час відгуку 1 мс за методикою GTG), новітній цифровий відеоінтерфейс HDMI® 2.1, який забезпечує максимально плавне відтворення ігрового процесу та приголомшливу якість зображення. В активі дисплея 10-розрядна глибина кольору, приголомшливе охоплення колірного простору — 98% DCI-P3 і 130% sRGB, а також виняткова реалістичність відтворення широкої палітри колірних відтінків.

Оцініть роздільну здатність 4K
Потрібність і практична інтеграція контенту з високою роздільною здатністю в складі сучасних ігрових застосунків активно сприяють виключно позитивному сприйняттю ігрового процесу. Настав час інвестицій у 4K-дисплеї! Монітори AORUS 4K формують чітке та деталізоване зображення об'єктів у кадрі, спонукаючи повірити в реалістичність віртуальних світів!

OLED
Сучасні OLED-дисплеї вигідно вирізняє реалістичне передавання кольору й ідеальна глибина чорного кольору. Завдяки природі органічних світлодіодів OLED-дисплеям не потрібна задня підсвітка матриці, у такий спосіб вдається скоротити час відгуку та відтворювати практично ідеальне зображення, яке вирізняє висока насиченість і контрастність кожного з численних відтінків колірної палітри.

Діагональ 47,53 дюйма і 4K
47,53-дюйм UHD-матриця (екранна роздільна здатність 3840 x 2160), співвідношення сторін 16:9, частота оновлення екрана 120 Гц, плавне відтворення ігрового контенту без артефактів.

HDMI 2.1
Новітній цифровий відеоінтерфейс HDMI 2.1 надає можливість переосмислити потенціал відеопідсистеми, забезпечує вищу пропускну здатність передавання даних для популярного 4K-контенту на частоті 120 Гц і конкурентну перевагу в цілій низці мультимедійних та ігрових застосунків, наприклад, у пригодницьких сагах або в динамічних іграх від першої особи. Стандарт HDMI 2.1 апаратно сумісний з ігровими консолями нового покоління.

10-розрядна глибина кольору, 98% охоплення DCI-P3
Монітор AORUS FO48U — це 10-розрядна глибина кольору матриці, 98% охоплення колірного простору DCI-P3, реалістичне передавання кольору та розширена колірна палітра.

Технологія FreeSync Premium
Технологія адаптивної синхронізації FreeSync Premium покликана забезпечити плавність відтворення ігрового контенту без розривів і артефактів на максимально можливій швидкості.

Функція SPACE AUDIO
Завдяки ексклюзивним технологіям, реалізованим у складі аудіотракту, монітор AORUS FO48U подарує Вам найчистіший і наймелодійніший звук. Крім того, Ви можете увести в експлуатацію додаткові режими задля адаптації відтвореного аудіоконтенту щодо ігрових застосунків і цифрового медіаконтенту.

Віджет OSD
Ексклюзивний помічник AORUS OSD дасть змогу настроїти параметри дисплея за допомогою клавіатури та миші. Ви можете швидко відрегулювати всі ключові параметри дисплея, не вдаючись до допомоги кнопок на моніторі. Крім того, за допомогою AORUS OSD можна зберегти резервну копію та оновити мікрокод Firmware монітора, оновлена версія якого відкриває доступ до нових функцій монітора. AORUS OSD — це розумний і надійний помічник для успішного виконання Ваших повсякденних завдань.

Інформаційна панель
На панелі Dashboard у реальному часі показується критично важлива інформація про ключові компоненти системи (напруга живлення, тактова частота та поточна температура ЦП та ін.), віджет буде доступний для огляду на екрані дисплея навіть на тлі активної ігрової програми. Налаштуйте показ найважливішої на Вашу думку інформації!

Стабілізація зображення
Удосконалена функція стабілізації зображення допоможе усунути розмитість зображення й одночасно увести в експлуатацію технологію адаптивної синхронізації V-Sync! Підвищуйте навички стрільця в динамічних FPS-іграх від першої особи!

Еквалайзер чорного
Функція Black Equalizer допоможе Вам упевненіше розрізнити об'єкти в затінених областях, завдяки адаптивному збільшенню яскравості та контрастності кадру, уникаючи водночас засвічення яскравих областей. Жоден ворог не сховається від Вашого пильного погляду!

Ігровий асистент
Ігровий асистент надає масу додаткових можливостей, наближаючи перемогу над опонентами на віртуальних полях битв: перехрестя прицілу, яке можна настроїти, екранний таймер/лічильник, функції PIP і PBP, режим HDR і багато іншого. Монітори AORUS здатні запропонувати Вам усе, що може знадобитися в іграх… і не тільки!

Регулювання кольору по 6 компонентів
Функція дає змогу внести корективи кольору дисплея незалежно для кожної із шести складових (червоний, зелений, синій, блакитний, пурпурний і жовтий). У такий спосіб, досягається реалістичність відтворення монітором колірної гами.

Автоматичне оновлення мікрокоду
Завдяки ексклюзивній функції оновлення мікрокоду користувачі дістають можливість оцінити передовий досвід найкращих представників ігрової спільноти та функціонал дисплеїв, який інженери нашої компанії й далі розвивають і вдосконалюють для безпечної та продуктивної експлуатації моніторів GIGABYTE.

Функція KVM
Функція KVM дає змогу показувати на дисплеї цифровий сигнал і керувати кількома пристроями за допомогою одного комплекту периферійних пристроїв (клавіатура, відеопідсистема та миша).

Концептуальний дизайн
В екосистемі AORUS все влаштовано, як і належить сучасним пристроям цифрової ери. Підсвітка і візерунки на корпусі дисплея органічно доповнюють вишуканий дизайн виробу. Ласкаво просимо, цифровий світе!

Комфорт для очей
Сертифікат TUV Rheinland і UL на відповідність стандартам колірного балансу та зниження негативного впливу на зір мерехтіння зображення на OLED-матриці, а також синього та ближнього УФ-складника спектра.

Швидке зарядження USB-пристроїв
Функція швидкого зарядження USB-пристроїв із параметрами 5 В/1.5 А.

Варіант інсталяції на стіні
Ергономічність. Можливість монтажу на стіну засобами кронштейнів VESA.

Вбудований блок живлення
Немає потреби використовувати зовнішній блок живлення.

Характеристики
Основні
Діагональ екрана
47.53 "
Тип матриці
OLED
Максимальна роздільна здатність матриці
3840 x 2160
Частота оновлення
120 Гц
Час реакції матриці
1 мс
Покриття екрану
матове
Співвідношення сторін
16 : 9
Дисплей
Статична контрасність
135 000: 1
Яскравість дисплея
130 кд/м2, 800 кд/м2
Кут огляду горизонтальний
178°
Кут огляду вертикальний
178°
Розмір пікселя
0.274 мм
Енергоспоживання
Максимальна споживча потужність при роботі
325 Вт
Споживча потужність в режимі очікування
0.3 Вт, 0.5 Вт
Інтерфейси
Роз'єми
usb type c, usb 3.0 x 2
Відеоінтерфейси
USB type-C, 2 x HDMI, 1 x DisplayPort
Фізичні параметри
Колір
чорний
Особливості конструкції
безрамковий (сinema screen), VESA 300 x 300
Технології та оснащення
Оснащення
WLED, аудіовихід, вбудовані динаміки 2х15/20 Вт, Flicker Free, підтримка HDR
Адаптивна синхронізація
AMD FreeSync
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Монітор Gigabyte Aorus FO48U Gaming Monitor
Монітор Gigabyte Aorus FO48U Gaming Monitor
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових