з 09:00 до 21:00
Моноблок Apple iMac MGPJ3 Green 24
Моноблок Apple iMac MGPJ3 Green 24
83 599
МОНОБЛОК APPLE IMAC MGPJ3 GREEN 24 0
МОНОБЛОК APPLE IMAC MGPJ3 GREEN 24 1
Моноблок Apple iMac MGPJ3 Green 24 2

Моноблок Apple iMac MGPJ3 Green 24

Код: 467605
В наявності
91 599 грн
83 599 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Всього 11,5 мм. Так тонко

Такий неймовірний дизайн став можливим завдяки чіпу M1 – першої системі на чіпі, створеної для Mac. Тонкий і легкий, цей iMac поміститься де завгодно. Чіп M1 об'єднує в собі центральний і графічний процесори, пам'ять і ряд інших компонентів. Тому нам вдалося помістити таку міць в такий тонкий корпус.

Картина в цілому і в деталях

На чудовому дисплеї Retina 24 дюйма з роздільною здатністю 4,5K все видно чітко, і ви зможете розглянути кожну деталь. Широкий колірний обхват P3 забезпечує реалістичну передачу зображення за допомогою понад мільярд квітів. Яскравість дисплея становить 500 кд/м², тому картинка виходить дуже насиченою. При цьому спеціальне покриття антивідблиску зменшує навантаження на очі, а технологія True Tone автоматично налаштовує колірну температуру в Відповідно до умов освітлення, роблячи зображення ще більш природним. Фотографії, презентації, фільми та серіали – на iMac все виглядає чудово.

Посміхніться, вас знімає камера FaceTime HD 1080p

Це найкраща камера для Mac. Вона забезпечує в два рази вищий роздільна здатність під час відеодзвінків. Збільшена матриця вловлює більше світла. Передовий процесор обробки сигналу зображення в чіпі M1 істотно підвищує якість зображення. Тепер, обговорюючи робочі моменти або спілкуючись з друзями по відеозв'язку, ви можете бути впевнені, що виглядаєте приголомшливо.

Використовуючи технології обчислювального відео, процесор обробки сигналу зображення в чіпі M1 підвищує якість зображення. При зйомці відео процесор аналізує і удосконалює кожен піксель в кілька етапів, виконуючи при це більше трильйона операцій в секунду. Передові алгоритми зниження рівня шуму збільшують чіткість. Тональна компресія оптимізує динамічний діапазон і проявляє деталі в найсвітліших і найтемніших ділянках зображення. Крім того, спільно з системою Neural Engine, вбудованої в чіп M1, процесор обробки сигналу зображення більш точно коригує експозицію і баланс білого, щоб ви виглядали чудово при будь-якому освітленні.

Мікрофони студійного рівня. Давайте говорити

І в розмові з друзями, і при роботі з музичним треком, і при запису подкасту – всюди знадобиться хороший мікрофон. З iMac звук точно буде чистим і кристально чітким. Система з трьох мікрофонів студійного рівня зменшує відлуння і спотворення звуку. Завдяки цьому ви спілкуєтеся так, ніби стоїте поруч зі співрозмовником і вам ніщо не заважає. Спрямовані мікрофони ігнорують фоновий шум. Тому співрозмовник буде чути ваш голос, а не те, що відбувається поруч з вами.

Система з шести динаміків. Звук навколо і близько

Акустична система iMac створює неймовірний звук, що заповнює собою весь простір. Дві пари низькочастотних динаміків з придушенням резонансу додають глибокі, насичені баси – без непотрібних вібрацій. І кожна пара доповнена ефективним випромінювачем високих частот. З такою системою і кіно, і музика зазвучать зовсім по-іншому.

Завдяки оновленим динаміків і просунутим алгоритмам, iMac тепер підтримує просторове аудіо при перегляді відеоконтенту в форматі Dolby Atmos. А дисплей Retina з роздільною здатністю 4,5K в поєднанні зі звуком створює повне відчуття, що ви в кінотеатрі.

Чіп M1 і Big Sur. Висока потужність. Величезні можливості

Чіп M1 – найпотужніший з усіх, що ми коли-небудь створювали. А macOS Big Sur – сама просунута операційна система для Mac. Разом вони виводять iMac на новий рівень продуктивності, ефективності та безпеки. iMac практично миттєво виходить з режиму сну, додатки відкриваються майже моментально, і вся система працює швидко і злагоджено. Потужність центрального процесора до 85% більше, обробка графіки – до двох разів швидше в порівнянні з iMac 21,5 дюйма. Тому ви можете набагато швидше компілювати код або редагувати фото в реальному часі в таких додатках, як Xcode і Affinity Photo. При цьому iMac працює тихо і не перегрівається навіть при дуже високому навантаженні. Це результат ідеального взаємодії потужного устаткування, програмного забезпечення і чіпа M1.

І ще більше додатків для iMac

На iMac є додатки практично для будь-яких завдань. Завдяки чіпу M1 і macOS Big Sur ви можете користуватися багатьма додатками для iPhone і iPad прямо на iMac. А якщо чогось не вистачає, завжди можна знайти і завантажити програми з Mac App Store.

iMac + iPhone. Одні плюси

Контент з iPhone можна подивитися на великому екрані iMac. Коли ви в дорозі, iPhone дасть вам доступ до того, що зберігається на iMac. А то, як вони працюють разом, заворожує. Дзвінки та повідомлення приходять прямо на iMac, так що вам не треба відволікатися на інші пристрої.

З AirDrop легко ділитися фото, посиланнями на сайти, файлами і іншим з iMac.

А Універсальний буфер обміну дозволяє копіювати тексти, картинки, фото та багато іншого на iPhone і вставляти на iMac.

Колір на всі руки

Клавіатура, миша і трекпад представлені в тих же кольорах, що й новий iMac. У Magic Keyboard тепер є окремі клавіші для Spotlight, Диктування, емодзі і функції «Не турбувати». І це перша модель iMac з технологією Touch ID. Так що ви можете швидко і безпечно розблокувати iMac, оплатити покупки з Apple Pay або завантажити додаток, приклавши палець до датчика.

Як він виглядає в студії

Щоб побачити iMac в доповненої реальності, відкрийте цю сторінку в Safari на iPhone або iPad.

Створено з турботою про навколишнє середовище

Створюючи iMac, ми прагнули максимально знизити його вплив на навколишнє середовище. Для упаковки застосовується первинне деревне волокно, отримане виключно з раціонально керованих лісових господарств. У динаміках, приводі вентилятора і роз'ємах кабелю живлення використовуються магніти з перероблених рідкоземельних елементів. І ми маємо намір перевести весь ланцюжок поставок на поновлювані джерела енергії до 2030 року.

Характеристики
Основні
Операційна система
macOS Big Sur
Процесор
Тип процесора
Apple M1
Відео
Відеокарта
Apple M1 Graphics
Оперативна пам'ять
Об'єм оперативної пам'яті
8 ГБ
Вінчестер
Об'єм SSD
512 ГБ
Роз'єми і підключення
Зовнішні порти
2 x Thunderbolt, 2 x USB 3.1 Gen 2 Type-C
Мережевий адаптер
LAN
Швидкість мережевого адаптера
1 Мбіт/сек
Бездротові комунікації
Wi-Fi 802.11ac
Оснащення
Потужність блока живлення
143 Вт
Додатково
камера facetime hd 1080p з процесором обробки сигналу зображення у чипі m1, система з трьох напрямних мікрофонів з високим коефіцієнтом сигнал/шум і підтримкою запису, підтримка функції «привіт. siri», вбудована web-камера, bluetooth 5.0, thunderbolt, wi? fi 6 (802.11ax), вбудований мікрофон, технологія true tone, вбудовані динаміки
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Моноблок Apple iMac MGPJ3 Green 24
Моноблок Apple iMac MGPJ3 Green 24
91 599 грн 83 599 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових