з 09:00 до 21:00
Мультиварка Rotex RMC503 Black Silver
Мультиварка Rotex RMC503 Black Silver
МУЛЬТИВАРКА ROTEX RMC503 BLACK SILVER 0
МУЛЬТИВАРКА ROTEX RMC503 BLACK SILVER 1
МУЛЬТИВАРКА ROTEX RMC503 BLACK SILVER 2
МУЛЬТИВАРКА ROTEX RMC503 BLACK SILVER 3
МУЛЬТИВАРКА ROTEX RMC503 BLACK SILVER 4
МУЛЬТИВАРКА ROTEX RMC503 BLACK SILVER 5
МУЛЬТИВАРКА ROTEX RMC503 BLACK SILVER 6

Мультиварка Rotex RMC503 Black Silver

Код: 124463
Закінчився
Продано
Опис

Готуємо легко і просто

Мультиварка Rotex RMC503-B з набором базових програм забезпечить вам легкість приготування щоденного обіду і порадує різноманітністю святкових страв. Компактні розміри мультиварки дають можливість легко вписати пристрій в будь-який інтер'єр навіть на малогабаритній кухні. Якісні матеріали і надійна збірка дають гарантію довгострокової і простої експлуатації.

Продуманий дизайн

Яскравий LED-дисплей забезпечує індикацію основних показників, відображаючи обраний режим і параметри роботи. Таймер на відключення позбавляє від необхідності постійно моніторити процес готування. Система автоматично відключає Rotex RMC503-B після закінчення заданого часу. Функція відстрочки старту дозволить активувати мультиварку в потрібний для користувача час.

Абсолютна надійність

Корпус з нержавіючої сталі з особливим покриттям виглядає красиво і надійно, стійкий до навантажень і не деформується в процесі експлуатації. Кришка з безпечного харчового пластику забезпечує повну герметичність конструкції, що попереджає ризик отримати опік. Матеріали зносостійкі і прості в обслуговуванні. Класичний набір з 14 встановлених циклів дозволяє охопити весь спектр стандартних побутових завдань. Додаткові комплектуючі спрощують роботу з пристроєм.

Корисна комплектація

Набір аксесуарів дозволяє працювати з Rotex RMC503-B відразу від моменту покупки, позбавляючи від необхідності докуповувати все окремо. Ополоник і велика гарнірна ложка знадобляться для ретельного перемішування всіх інгредієнтів в процесі готування і роздачі готових страв. Мірний стакан зі зрозумілою шкалою градації дозволить легко відміряти потрібний обсяг продуктів. Цікава книга з колекцією оригінальних рецептів полегшить вибір, і допоможе скласти різноманітне меню на весь тиждень.

Легке управління

Набір традиційних режимів: суп, каша, холодець та ін. розширений більш цікавими, що набирають популярність: йогурт, варіння на пару, вистоювання тіста та ін. Передбачений і спеціальний «вільний режим» для вибору індивідуальних налаштувань. Користувач може сміливо регулювати параметри для приготування страв за авторським рецептом, що відкриває поле для експериментів з Rotex RMC503-B.

Характеристики
Основні
Тип
мультиварка
Об'єм каструлі
5 л
Потужність
900 Вт
Кількість програм (режимів) приготування
10
Тип керування
електронне
Функції та можливості
Функції
розігрів, підтримання температури до 24 годин, таймер відстрочки
Автоматичні режими приготування
рис, варіння на пару, тушкування, випікання, суп, тісто, плов, приготування йогурту, молочна каша, крупи, підсмажування
Оснащення
знімна внутрішня кришка
Фізичні
Колір
сріблястий, чорний
Вага
3 кг
Розміри
280 x 280 x 295 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мультиварка Rotex RMC503 Black Silver
Мультиварка Rotex RMC503 Black Silver
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових