з 09:00 до 18:00
Мультитул Nextool EDC box cutter Blue (KT5521)
Мультитул Nextool EDC box cutter Blue (KT5521)
239
МУЛЬТИТУЛ NEXTOOL EDC BOX CUTTER BLUE (KT5521) 0
МУЛЬТИТУЛ NEXTOOL EDC BOX CUTTER BLUE (KT5521) 1
МУЛЬТИТУЛ NEXTOOL EDC BOX CUTTER BLUE (KT5521) 2

Мультитул Nextool EDC box cutter Blue (KT5521)

Код: 552766
В наявності
239 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 1 місяць
Опис

Мультитули увійшли в наше життя, міцно закріпившись у побуті, як зручний, функціональний помічник, який завжди під рукою. Кількість пропонованих мультиінструментів приголомшує уяву, а їхні можливості дивують ще більше. Фірма NexTool представила споживачам свій новий оригінальний виплід — стильний мультитул NexTool KT5521 EDC box cutter.

Прихильникам мінімалізму присвячується. Витончений мультитул, виготовлений із неіржавкої сталі марки 2Cr13, з чудовими різальними властивостями. Використовуватися може як ніж, відкривачка для пляшок, замість ножиць. Чи потрібно вам розкрити коробку, чи перерізати мотузку, чи відкоркувати тару, а можливо, підпиляти що-небудь — модель KT5521 до послуг користувача. Надійний, безпечний і продуманий мультиінструмент. Цікавий анімалістичний дизайн — у формі силуету підводного хижака, агресивної, але чарівної, акули. Запросто прикрасить ваші ключі, сумку, чохол для техніки або будь-який інший предмет. Підходить для щоденного застосування.

Тепер немає потреби тримати біля себе громіздкий набір інструментів. З усіма складнощами, що виникають, ви впораєтеся за допомогою одного компактного виробу. А ще мультитул — це спосіб потішити корисним і ефективним подарунком, який точно не залежиться де-небудь на полиці в шафі, але водночас виконуватиме й декоративну функцію. Доступні два варіанти кольорів — блакитний і чорний, на вибір.

Вага цього крихітного мультитула всього 10 грамів, а довжина — 68 міліметрів. Прекрасний аксесуар, з яким не захочеться розлучатися ніде — ні на роботі, ні в поїздці, ні на прогулянці. Розумне рішення для турпоходу, відпочинку на природі, пікніка. Він всюди буде доречним і виручить вас у разі необхідності.

Характеристики
Основні
Тип
брелок для ключів
Застосування
універсальні
Інструменти і функції
Кількість інструментів
Фізичні параметри
Довжина
6.8 см
Умови товару
Стан товару
Новий
Чохол у комплекті
без чохла

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мультитул Nextool EDC box cutter Blue (KT5521)
Мультитул Nextool EDC box cutter Blue (KT5521)
239 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових