з 09:00 до 21:00
М'ясорубка Hoffson HFMG-3034
М'ясорубка Hoffson HFMG-3034
1 299

М'ясорубка Hoffson HFMG-3034

Код: 599084
В наявності
1 299 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Компактний варіант

Якщо ви користуєтеся якоюсь технікою не дуже часто, то вибирати найдорожчі моделі нераціонально. Зокрема, м'ясорубка домашньому кухареві потрібна точно не щодня. Звичайно, якщо є можливість у найближчій м'ясній лавці купити фарш відразу з-під ножа, це теж цілком нормальний варіант. Однак у домашніх умовах ви зможете пограти з консистенцією, співвідношенням інгредієнтів та отримати такий продукт, який вам сподобається. Недорога, але ефективна м'ясорубка Hoffson HFMG-3034 для таких цілей ідеально підійде. Це одне з компактних рішень в асортименті виробника. Тому і в роботі, і для зберігання це зайва перевага.

Висока потужність

Незважаючи на невеликі габарити, усередині м'ясорубки Hoffson HFMG-3034 ховається продуктивний двигун потужністю 450 Вт. При цьому потужність блокування становить 1800 Вт, що дасть вам пристойний запас і можливість працювати навіть з м'ясом. Що ж до інших можливостей, то у вас є функція реверсу, яка рухає шнек у зворотний бік. Це допоможе вам позбутися складнощів та витягти шматки, які заважають просуванню фаршу всередині.

Зручність у роботі

Корпус м'ясорубки Hoffson HFMG-3034 виконаний із пластику, проте частина, яка приховує двигун, металева. Таке рішення вигідно виглядає зовні та має практичне призначення. Крім підвищеної міцності та жорсткості конструкції, ви отримуєте ще й додаткову можливість розсіювання тепла через метал. Це сприяє більш щадній роботі двигуна. Кнопки керування знаходяться на верхній частині корпусу, тому вони завжди у полі зору. Лоток для продуктів також виконаний із металу, а великий розмір допоможе вам не відволікатися від роботи та готувати великі порції за один захід.

Характеристики М'ясорубка Hoffson HFMG-3034
Основні характеристики
Додаткові функції
стійкі гумові ніжки, реверс (зворотний хід), захист мотора від перегріву
Номінальна потужність
450 Вт
Максимальна потужність
1800 Вт
Продуктивність
1.5 кг/хв
Кількість решіток для фаршу
3
Оснащення
Додаткові насадки
насадка «кеббе», для ковбасних виробів
Фізичні параметри
Матеріал корпуса
метал
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

М'ясорубка Hoffson HFMG-3034
М'ясорубка Hoffson HFMG-3034
1 299 грн