з 09:00 до 21:00
М'ясорубка Hoffson HFMG-3034
М'ясорубка Hoffson HFMG-3034
1 499

М'ясорубка Hoffson HFMG-3034

Код: 599084
В наявності
1 499 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Компактний варіант

Якщо ви користуєтеся якоюсь технікою не дуже часто, то вибирати найдорожчі моделі нераціонально. Зокрема, м'ясорубка домашньому кухареві потрібна точно не щодня. Звичайно, якщо є можливість у найближчій м'ясній лавці купити фарш відразу з-під ножа, це теж цілком нормальний варіант. Однак у домашніх умовах ви зможете пограти з консистенцією, співвідношенням інгредієнтів та отримати такий продукт, який вам сподобається. Недорога, але ефективна м'ясорубка Hoffson HFMG-3034 для таких цілей ідеально підійде. Це одне з компактних рішень в асортименті виробника. Тому і в роботі, і для зберігання це зайва перевага.

Висока потужність

Незважаючи на невеликі габарити, усередині м'ясорубки Hoffson HFMG-3034 ховається продуктивний двигун потужністю 450 Вт. При цьому потужність блокування становить 1800 Вт, що дасть вам пристойний запас і можливість працювати навіть з м'ясом. Що ж до інших можливостей, то у вас є функція реверсу, яка рухає шнек у зворотний бік. Це допоможе вам позбутися складнощів та витягти шматки, які заважають просуванню фаршу всередині.

Зручність у роботі

Корпус м'ясорубки Hoffson HFMG-3034 виконаний із пластику, проте частина, яка приховує двигун, металева. Таке рішення вигідно виглядає зовні та має практичне призначення. Крім підвищеної міцності та жорсткості конструкції, ви отримуєте ще й додаткову можливість розсіювання тепла через метал. Це сприяє більш щадній роботі двигуна. Кнопки керування знаходяться на верхній частині корпусу, тому вони завжди у полі зору. Лоток для продуктів також виконаний із металу, а великий розмір допоможе вам не відволікатися від роботи та готувати великі порції за один захід.

Характеристики
Основні характеристики
Додаткові функції
захист мотора від перегріву, стійкі гумові ніжки, реверс (зворотний хід)
Номінальна потужність
450 Вт
Максимальна потужність
1800 Вт
Продуктивність
1.5 кг/хв
Кількість решіток для фаршу
3
Оснащення
Додаткові насадки
для ковбасних виробів, насадка «кеббе»
Фізичні параметри
Матеріал корпуса
метал
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

М'ясорубка Hoffson HFMG-3034
М'ясорубка Hoffson HFMG-3034
1 499 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових