Готуйте кулінарні шедеври в домашніх умовах, навіть якщо не маєте досвіду. Сучасні електричні м’ясорубки настільки функціональні, що підходять для приготування фаршу, ковбас, сосисок, соків, соусів, нарізки овочів тощо
Готувати страви вдома дешевше та цікавіше. Тим більше ви самі контролюєте всі складові страви, тому гарантовано уникнете добавок і консервантів, які часто можуть бути, наприклад, у магазинному фарші.
Зазвичай м’ясорубки служать десятки років, а обслуговувати їх легше, ніж помити посуд.
Перш ніж купити електром’ясорубку, потрібно оцінити скільки вона коштує та розібратись з характеристиками 👇
Номінальна потужність – відображає стандартний рівень енергоспоживання м’ясорубки під час звичайної роботи. Цей показник вимірюється в ватах (Вт) і допомагає точніше оцінити споживання електроенергії пристрою.
Максимальна потужність – це максимальна кількість ват (Вт), яку пристрій може розвинути при пікових навантаженнях, наприклад, при переробленні жорсткого м’яса, горіхів чи шоколаду. Це своєрідний резерв, який задіюється на короткий час при необхідності.
Саме ці 2 параметри допомагають оцінити реальні можливості електричної м’ясорубки. Ідеальний вибір – пристрій з високою максимальною потужністю, але низькою номіналкою для стабільної роботи.
В комплекті з електричною м’ясорубкою йде багато насадок, які допомагають створювати кулінарні шедеври в домашніх умовах:
Для ковбасних виробів. Формує фарш у натуральну або штучну оболонку для ковбас і сосисок.
Для нарізання кубиками. Дозволяє рівно нарізати продукти на кубики, зручна для салатів.
Для нарізання скибочками. Забезпечує акуратну нарізку продуктів на тонкі або товсті скибки.
Для натирання. Призначена для подрібнення продуктів, таких як сир, овочі чи шоколад.
Для тертки/шатківниці. Ідеальна для тонкої нарізки овочів, капусти або натирання.
Для томатів . Спеціальна насадка для подрібнення томатів у пюре чи сік.
Насадка «кеббе». Формує порожнисті трубочки з фаршу для східних страв, таких як кеббе.
Овочерізка. Універсальна для різання овочів у різних формах: соломкою, кружальцями тощо.
Решітка. Використовується для вибору текстури фаршу (велика, середня, дрібна).
Соковитискач шнековий. Ефективно віджимає сік із фруктів, овочів і зелені.
Від нього залежить вага електричної м’ясорубки та її стійкість до механічних пошкоджень. Ось 3 найпопулярніші матеріали корпусу:
Метал. Стійкий до механічних пошкоджень, стильно виглядає та легко очищується.
Нержавіюча сталь. Має естетичний вигляд, легко очищується стійка до корозії, ударів та подряпин.
Пластик. Відрізняється доступною ціною та легкістю, що особливо зручно при частому транспортуванні.
У багатьох моделей корпус може складатися відразу з декількох матеріалів. Ціна таких пристроїв, зазвичай, вища.
Цей показник визначає кількість м’яса, яку пристрій може обробити за 1 хвилину:
1-1.5 кг/хв. Ідеальний варіант для домашнього використання, наприклад, для однієї родини.
1.6-1.9 кг/хв. Найпопулярніший вид електричних м’ясорубок, який підходить для великих родин.
2-3 кг/хв. Потужні моделі для великих обсягів роботи.
3.1 кг/хв і більше. Електро м’ясорубки з такою продуктивністю зустрічаються в ресторанах, пекарнях та на харчових виробництвах.
Решітка для фаршу – це змінна деталь м’ясорубки, яка визначає текстуру та ступінь подрібнення м’яса. Зазвичай у комплекті йдуть 1-3 та більше решіток з отворами різного розміру. Діаметр отворів впливає на консистенцію фаршу:
Малі (2-3 мм). Підходять для ніжного та однорідного фаршу, наприклад, для котлет або паштету.
Середні (4-6 мм). Універсальні решітки для фаршу, які підходять для більшості страв – від соусів до тефтелів.
Великі (7-8 мм). Використовуються для грубого фаршу, наприклад, при приготуванні ковбас або начинки.
Чим більше решіток в комплекті, тим ширшими будуть ваші кулінарні можливості.
Щоб зробити свої м’ясорубки кориснішими, виробники обладнують їх додатковими функціями. Ось що вам точно знадобиться:
Відсік для шнура. Забезпечує компактне зберігання пристрою та надійний захист мережевого кабелю.
Захист від перевантаження. Автоматично вимикає м’ясорубку при перевищенні допустимого навантаження. Захищає механізм і мотор від пошкоджень.
Захист мотора від перегріву. Гарантує безпеку під час тривалого використання, вимикаючи мотор при досягненні критичної температури електром’ясорубки.
Знімний шнек. Полегшує догляд та чистку пристрою після тривалої роботи.
Реверс (зворотний хід). Миттєво змінює напрямок обертання шнека, щоб дістати застряглі шматки продуктів, без розбирання м’ясорубки. Це особливо корисно при роботі з м’ясом.
Соковижималка для томатів. Спеціальна функція для приготування свіжого томатного соку. Ідеальний вибір для тих, хто обожнює домашній сік і не хоче заморочуватись з приготуванням.
Стійкі гумові ніжки. Забезпечують стабільність при роботі, зменшуючи вібрацію та шум. М’ясорубка з такими ніжками не ковзає навіть на вологій поверхні.
В нашому інтернет-магазині понад 150 моделей з різними характеристиками та цінами. Щоб обрати найкращу, просто скористайтесь фільтром на сторінці. А ще – в МТА ви отримуєте:
гарантію до 1 року
доставку по всій Україні за 1-3 дня
кешбек на особистий рахунок після кожної покупки
Оплатити електричну м’ясорубку можна будь-яким способом, включаючи розстрочку та кредит 👍