з 09:00 до 21:00
М'ясорубка Kenwood MG 516 Silver
М'ясорубка Kenwood MG 516 Silver
7 299
М'ЯСОРУБКА KENWOOD MG 516 SILVER 0
М'ЯСОРУБКА KENWOOD MG 516 SILVER 1
М'ЯСОРУБКА KENWOOD MG 516 SILVER 2

М'ясорубка Kenwood MG 516 Silver

Код: 681947
В наявності
7 599 грн
7 299 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

MG516

Високий ступінь потужності

Мясорубка Kenwood MG 516 може досягати максимальної потужності в 1600 Вт. Це гарантує високу продуктивність. За хвилину з допомогою даної моделі можна переробити до двох кілограмів продукту. Швидкість роботи електром'ясорубки набагато вище, ніж у механічної моделі. Ніяких фізичних зусиль докладати не потрібно. Всього лише натиснути на кнопку. Прилад все інше зробить за вас. До того ж, ви економите час на приготування улюблених страв.

Функціональна та легка в керуванні

Електрична м'ясорубка Kenwood MG 516 відрізняється хорошою функціональністю. Для її експлуатації не потрібно буде довго вивчати інструкцію. Управління інтуїтивно зрозуміле. На корпусі розташовується кнопка включення-виключення. Різні насадки в комплекті дають можливість регулювати зернистість фаршу на виході. За допомогою електричної м'ясорубки популярного бренду можна швидше та легше приготувати домашню ковбасу, м'ясні страви, подрібнити й нарізати овочі.

Функція реверс

Для комфортного використання електром'ясорубки Kenwood MG 516 служить функція Реверс. Вона дозволяє відразу ж очистити шнек, якщо на нього намоталися частини продукту, наприклад жили при перекручуванні м'яса. Реверс дозволяє очистити прилад, не розбираючи його. Це значно економить час. Щоб функція запрацювала, необхідно включити за допомогою кнопки зворотний хід. І спіраль самостійно очиститься від заважаючих роботі елементів. Для безпечного завантаження продукту використовуйте зручний штовхач.

Міцна й надійна м'ясорубка

Багатофункціональна м'ясорубка Kenwood MG 516 відрізняється довговічністю. Металевий корпус — міцний і стійкий до механічних пошкоджень, відколів і подряпин. Отвір для завантаження продуктів виготовлено з нержавіючої сталі. Мясорубка не буде ковзати на столі, так як її ніжки прогумовані. Виробник подбав про безпеку використання м'ясорубки.

Багатофункціональність

У комплекті до м'ясорубці Kenwood MG 516 передбачені аксесуари, які дозволяють значно розширити її функціональність. Є три решітки, виготовлені з нержавіючої сталі діаметром 3, 4,5 і 8 мм. Таким чином можна самостійно вибрати необхідну зернистість фаршу для того чи іншого блюда. Також є насадки, за допомогою яких можна приготувати ідеальні домашні ковбаски або кеббе.

Комфорт і універсальність подрібнювача

Крім свого прямого призначення м'ясорубка Kenwood MG 516 може використовуватися як подрібнювач продуктів, таких як: овочі, фрукти, салат, сир, горіхи та шоколад. Для цього є спеціальні барабани високої якості для натирання та шинкування. Піддон, шнек і ніж виготовлені з міцного й практичного металу. Тому м'ясорубка довго вам прослужить. Також в комплекті поставляється кришка, що захищає від пилу, яка також може використовуватися як посуд для фаршу або нашинкованих продуктів.

Характеристики
Основні характеристики
Додаткові функції
захист мотора від перегріву, реверс (зворотний хід)
Максимальна потужність
1600 Вт
Продуктивність
2 кг/хв
Кількість решіток для фаршу
3
Оснащення
Додаткові насадки
для тертки/шатківниці, насадка «кеббе», для ковбасних виробів
Фізичні параметри
Матеріал корпуса
метал
Розміри
33 x 21 x 26.5
Вага
5.825
Колір
срібний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

М'ясорубка Kenwood MG 516 Silver
М'ясорубка Kenwood MG 516 Silver
7 599 грн 7 299 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових