з 09:00 до 21:00
М'ясорубка Laretti LR-MG7202K Beige
М'ясорубка Laretti LR-MG7202K Beige
1 999

М'ясорубка Laretti LR-MG7202K Beige

Код: 738194
В наявності
2 349 грн
1 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Чудова зовнішність


М'ясорубка Laretti LR-MG7202K пристосована як не можна краще для виконання своїх завдань. Але не єдиним функціоналом підкорили серця споживачів творці моделі - зовнішній вигляд представленої техніки не менше вражаючий. Корпус має цікаву фактуру з перламутровим переливом у відтінку шампань. Металеві частини ідеально перегукуються із загальною темою. Унікальний форм-фактор зі зручною ручкою робить техніку ще й більш ергономічною.

Висока продуктивність


Продуктивна робота - відмінна риса представленої техніки. Максимальна потужність м'ясорубки дорівнює 1600 Вт. Цей показник допоможе з легкістю подрібнити навіть самі тверді частинки маси. Але не варто зловживати ним: в такому режимі пристрій працює зовсім недовго (зазвичай період вказується в інструкції), після чого може послідувати перегрів. При роботі в номінальній потужності техніка виробляє 1.5 кг фаршу в хвилину.

Кнопка для реверсу


Реверсивне обертання стало невід'ємною опцією кожної продвинутої електричної м'ясорубки. Воно допоможе очистити порожнину, в яку поміщають їжу, від застряглих шматочків, не змушуючи вас робити дану маніпуляцію штовхачем.

Різноманітні насадки


У вашому розпорядженні кілька зручних насадок і дисків, які дозволять переробляти не тільки м'ясо, а й овочі з фруктами. У підсумку ви зможете приготувати безліч прекрасних страв: ковбаси, котлети, свіжовичавлений сік, мармелад і ін. Аксесуари, що поставляються в комплекті: 3 типи дисків, шнекова насадка для вичавлювання соку, насадка для кеббе, насадка для ковбас.

Завантажувальний лоток


У верхній частині конструкції розташовується завантажувальний лоток. Він дуже зручний, тому що зроблений у вигляді пласкої площадки, на яку кладуть шматочки їжі, яким тільки належить опинитися всередині м'ясорубки. Той факт, що лоток зроблений з металу, дозволить завжди зберігати чудовий зовнішній вигляд - він не вбере патьоків соку і жиру.

Характеристики
Основні характеристики
Додаткові функції
реверс (зворотний хід)
Максимальна потужність
1600 Вт
Продуктивність
1.5 кг/хв
Кількість решіток для фаршу
3
Кількість швидкісних режимів
1
Оснащення
Лоток
металевий
Додаткові насадки
насадка «кеббе», для ковбасних виробів, соковитискач шнековий
Штовхач
є
Фізичні параметри
Матеріал корпуса
пластик
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

М'ясорубка Laretti LR-MG7202K Beige
М'ясорубка Laretti LR-MG7202K Beige
2 349 грн 1 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових