з 09:00 до 18:00
М'ясорубка Eisen EMG-283JS White
М'ясорубка Eisen EMG-283JS White
2 499
М'ЯСОРУБКА EISEN EMG-283JS WHITE 0
М'ЯСОРУБКА EISEN EMG-283JS WHITE 1
М'ЯСОРУБКА EISEN EMG-283JS WHITE 2
М'ЯСОРУБКА EISEN EMG-283JS WHITE 3

М'ясорубка Eisen EMG-283JS White

Код: 844009
В наявності
2 499 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

М'ясорубка EISEN EMG-283JS - ідеальний помічник на кухні, якщо ви хочете приготувати будь-який рецепт страв на основі м'ясного фаршу, а також салатів, гарнірів або томатного соку. Легко та швидко перемелете будь-яке, нашинкуйте овочі, приготуйте томатний соус, сосиски та багато іншого за допомогою компактної та потужної м'ясорубки.

Функція "Реверс": Електром'ясорубка оснащена функцією «Реверс» (зворотний хід), що вирішує проблему намотування жил на шнек, здійснюючи зворотне прокручування для вилучення засмічення. Цей механізм корисний як у процесі подрібнення м'яса, і при переробці фруктів і овочів.

Ефективна робота: Маючи потужність 2000 Вт, м'ясорубка легко справляється з об'ємними кулінарними завданнями. Продуктивність моделі – до 2,0 кг/хв (1 швидкість). Гострі ножі подрібнюють продукти (м'ясо, рибу, фрукти чи овочі) за лічені хвилини, перетворюючи їх у фарш. Процес приготування проходить швидко та якісно, заощаджуючи ваші сили та час.

Безпечна та комфортна робота: У цій моделі передбачена функція "Захист від перегріву", що забезпечує стабільну роботу та триваліший термін служби пристрою. Місткий завантажувальний лоток прискорює завантаження продуктів, а спеціальний штовхач дозволяє безпечно користуватися технікою. Стійке зчеплення з кухонною поверхнею створюють прогумовані ніжки м'ясорубки. Довжина шнура 1 м цілком достатньо для комфортної роботи.

Покращена комплектація: Електром'ясорубка має дві грати з нержавіючої сталі (діаметр отворів 5 і 7 мм) для приготування фаршу різного ступеня помелу. З таким багатим арсеналом насадок, модель EISEN EMG-023JS за лічені хвилини впорається з будь-яким кулінарним завданням: подрібнить або нашаткує необхідні інгредієнти (м'ясо, фрукти чи овочі) для створення улюблених страв. Легко подолає приготування томатного або ягідного соку. Три циліндричні барабани (насадки) для терки/шинкування: Насадка-тертка Насадка-шаткування Насадка для дерунів Диски для фаршу (діаметр отворів 5 та 7 мм) Соковитискач для томатів та ягід Набір насадок для ковбас та кеббе.

Характеристики
Основні характеристики
Тип
подрібнювач-м'ясорубка
Додаткові функції
соковижималка для томатів
Номінальна потужність
650 Вт
Максимальна потужність
2800 Вт
Продуктивність
2 кг/хв
Кількість решіток для фаршу
2
Оснащення
Додаткові насадки
насадка «кеббе», для ковбасних виробів, для томатів/ягід, решітки для фаршу
Фізичні параметри
Матеріал корпуса
пластик
Розміри
360 х 175 х 290
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

М'ясорубка Eisen EMG-283JS White
М'ясорубка Eisen EMG-283JS White
2 499 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових