з 09:00 до 21:00
Накладні навушники Asus ROG Delta S Animate Black
Накладні навушники Asus ROG Delta S Animate Black
14 599
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ ASUS ROG DELTA S ANIMATE BLACK 0
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ ASUS ROG DELTA S ANIMATE BLACK 1
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ ASUS ROG DELTA S ANIMATE BLACK 2
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ ASUS ROG DELTA S ANIMATE BLACK 3
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ ASUS ROG DELTA S ANIMATE BLACK 4
Накладні навушники Asus ROG Delta S Animate Black 5

Накладні навушники Asus ROG Delta S Animate Black

Код: 595284
В наявності
14 599 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Інновації у стильній оболонці

Нова модель навушників Asus вражає рішеннями, заснованими на інноваціях. Насамперед це читається у візуальному оформленні: на чашах розміщені програмовані дисплеї AniMe Matrix™. За звук відповідає ЦАП ESS 9281 Quad DAC™, що має підтримку MQA. Бездоганна передача мовлення здійснюється за допомогою мікрофона AI зі штучним подавленням шуму. Важать Asus ROG Delta S Animate всього 310 г – невідчутні і легкі, немов пушинка. Амбушюри ROG Hybrid з охолодженням стали запорукою додаткового комфорту.

Візуальні ефекти AniMe Matrix™

На кожній із чаш розташовані дисплеї, що складаються з 245 світлодіодів. Ви можете запрограмувати їх на будівництво певних візуальних схем, за рахунок чого дизайн буде доповнений індивідуальними акцентами. У вашому розпорядженні ефекти з анімацією та інтерактивною реакцією на звук – виходьте на новий рівень візуалізації.

ЦАП високої роздільної здатності

У конструкції звукового обладнання особливе місце займає 4 цифро-аналогових перетворювача, які дозволили зробити конвертацію звуку чисто і без втрат даних. Кожен ЦАП виділено під свою частоту (надвисоку, високу, середню і низьку), що у результаті дає найчистіший звук і оптимальне співвідношення показника сигнал/шум на рівні 130 дБ. Деталізоване звучання зробить будь-який контент живим та реалістичним.

Технологія MQA-рендерінгу

Студійна якість аудіодоріжки з можливістю розкрити потенціал, закладений у неї виробником, забезпечується за рахунок технології Master Quality Authenticated. Ідеальна якість відтворення файлів MQA у потокових сервісах типу TIDAL здатна показати всю потужність треку, змусивши вас відчути кожен акцент, важливий для авторів твору.

Почути супротивника

Ігрова гарнітура Asus ROG Delta S Animate ідеально налаштована на параметр SNR при використанні її для геймінгу в шутерах FPS. Високий його показник став запорукою точного орієнтування у просторі, де ви зможете визначити напрямок, звідки йде ворог, та зрозуміти, наскільки він далеко. Вивівши показник сигнал/шум на рівень 130 дБ, представлені навушники змогли стати лідером у своїй галузі, забезпечивши собі круті відгуки порівняно з моделями, які застосовують інші ЦАП.

Чіткість кожної ноти діапазону

У чашах навушників встановлені драйвери високої роздільної здатності, які дозволили отримати неймовірно чистий деталізований звук. Герметичні камери сприяють якісному відтворенню частот у діапазоні 20-40000 кГц. Ви почуєте оксамитові всеосяжні баси, які грамотно переходять у середній діапазон і акуратно завершуються акцентованими верхами. Ігрова акустика подарує реалістичність відчуттів.

Опція ROG Hyper-Grounding

У конструкції передбачені плати, що усувають електромагнітні сигнали, які утворюють перешкоди. Багатошаровість цієї комплектуючої та спеціальне компонування стали гарантом чистого звуку, не зіпсованого нічим зайвим. Винятково якісне звучання, що дозволяє поринути у геймінг на 100%.

Штучне шумозаглушення

Алгоритми мікрофона AI Mic орієнтовані на кришталево чисте донесення вашого голосу співрозмовнику та усунення більше 500 видів фонових шумів. Процесор дозволить гармонізувати сигнал, за рахунок чого ви будете впевнені, що вас зрозуміли правильно. Стук клавіш і кліки миші, гавкіт собак та ігри дітей на задньому плані, звуки вулиці чи кафе – нічого не завадить вам комфортно працювати чи грати. На 95% чистіший звук!

Виняткова чіткість мови

Сертифікація компаніями Discord та TeamSpeak підтверджує найвищу якість передачі мовлення за допомогою мікрофона ASUS AI Noise-Canceling Microphone. Він має знімну структуру. За рахунок односпрямованості забезпечується ідеальне захоплення голосу того, хто говорить. Перевірити, чи ввімкнено мікрофон в даний момент, можна за допомогою індикатора на кінці штанги: він блимає червоним, коли неактивний.

Міжплатформова сумісність

Навушники Asus ROG Delta S Animate – це кросплатформений гаджет, який ідеально поєднується практично з будь-якими девайсами. Маючи на борту роз'єм USB-C та перехідник з нього на USB-A, вони стають тим пристроєм, який забезпечить якісний звуковий супровід під час використання консолей PlayStation® 4/5, Nintendo Switch™, лептопів, макбуків та персональних комп'ютерів. Майже всі мобільні пристрої сумісні з технікою.

Максимальний комфорт

Гранично мала вага оболонки (310 г) стала основою непередаваного комфорту, який так цінується у тривалих ігрових сесіях. Конструкція наголів’я розроблена так, щоб ви могли налаштувати його для голови будь-якого об'єму, а чаші розташовуються під правильним кутом 12°, за рахунок чого звуковий сигнал подається безпосередньо до слухового каналу. Амбушюри D-подібної форми повторюють контури вушної раковини і зменшують площу контакту на 20%, щоб зменшити тиск. У цьому зберігається якісна ізоляція.

Два варіанти амбушюр

Виробник передбачив два типи амбушюр, які впливають на посадку та дають можливість вибрати той формат, який ближче вам – гібридні накладки серії ROG та аксесуари зі шкірозамінника з охолоджуючим ефектом. Перший варіант передбачає використання протеїнової шкіри та текстилю, за рахунок чого накладки вийшли об'ємними та м'якими, а здійсненню вентиляції не заважає нічого. Другий тип амбушюр більш тонкий, на 100% виготовлений з протеїнової шкіри, використовує піну, що швидко охолоджується, з ефектом пам'яті.

  • ROG Hybrid Ear Cushions

  • Fast-Cooling Protein Leather Ear Cushions

Усього один дотик

Для управління Asus ROG Delta S Animate не потрібно переривати гру: ви можете здійснити основні налаштування, натиснувши на регулятори на чаші. Вибір рівня гучності, відключення мікрофона, встановлення візуального ефекту на дисплеї – все у доступності одного руху.

Можливості Armory Crate

Завдяки програмному забезпеченню Armory Crate ви отримуєте доступ до зручної та інтуїтивно зрозумілої оболонки взаємодії з навушниками. Налаштування звукових профілів, вибір підсвічування, оптимізація параметрів звучання та інші конфігурації будуть швидко змінені так, як вам забажається.

Характеристики
Підключення
Спосіб підключення
дротовий
Інтерфейс під'єднання
USB Type-C
Конструкція
Тип
накладні навушники
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Конструкція мікрофона
винесений знімний
Шумозаглушення мікрофона
із шумозаглушенням мікрофона
Чутливість мікрофона
40 дБ
Частотний діапазон мікрофона
100 - 10000 Гц
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Частотний діапазон навушників
20 - 40000 Гц
Підтримка звуку
7.1
Чутливість навушників
105 дБ
Опір
32 Ом
Активне шумопоглинання
без активного шумопоглинання
Живлення та автономність
Час роботи від акумулятора
без акумулятора
Аудіокабель
Довжина аудіокабелю
1.5 м
Фізичні параметри
Колір
чорний
Вага
310 г
Матеріал амбушюр
шкірозамінник
Додаткові властивості
Призначення
іміджеві, для консолі, для нього, ігрові, для неї
Оснащення
підсвічування
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Накладні навушники Asus ROG Delta S Animate Black
Накладні навушники Asus ROG Delta S Animate Black
14 599 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових