з 09:00 до 21:00
Настільний годинник QingPing CGD1
Настільний годинник QingPing CGD1
679

Настільний годинник QingPing CGD1

Код: 466385
В наявності
679 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 3 місяця
Опис

Розумний будильник з компактними габаритами

Розумний будильник QingPing — це зручний гаджет, який відрізняється компактними габаритами: 8.03 х 4.1 х 8.3 см і вагою всього 99 грам. В якості джерела живлення використовуються 2 батарейки АА.

У розумному будильнику немає фізичних кнопок, а налаштування режимів здійснюються безпосередньо через смартфон. Щоб відстрочити установку будильника на 10 хвилин, необхідно натиснути один раз на верхню частину корпусу, а натиснувши двічі, ви зможете повністю відключити будильник.

ЖК-екран

Розумний будильник має ЖК-екран розміром 6.1 х 6.1 см, на якому відображається поточна температура, відсоток вологості повітря, поточна дата і час, а також стан вже налаштованих будильників. Він може зберігати до 16 значень часу, в які спрацює сигнал будильника.

Кілька рівнів яскравості

Екран будильника має світлодіодне підсвічування з п'ятьма рівнями яскравості: 20%, 40%, 60%, 80%, 100%. Крім того, розумний будильник QingPing обладнаний датчиком вимірювання температури (від – 9.9 °С до 49.9 °C) з похибкою 0.2 °C, а також датчиком вологості (від 0 до 99.9%) з похибкою до 2%.

Інтелектуальні функції

Для сполучення зі смартфоном будильник обладнаний Bluetooth 5.0. Після синхронізації, ви зможете контролювати рівень вологості, а також внутрішню температуру в приміщенні.

Синхронізація розумного будильника за допомогою додатка Mi Home з іншими девайсами розумного будинку, такими як, зволожувач повітря, кондиціонер, допоможе завжди підтримувати сприятливий мікроклімат в житловому приміщенні.

Характеристики
Елементи живлення
2 батарейки аа
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Настільний годинник QingPing CGD1
Настільний годинник QingPing CGD1
679 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових