з 09:00 до 21:00
Ноутбук Gigabyte G7 MF (MF-E2EE213SD) Black
Ноутбук Gigabyte G7 MF (MF-E2EE213SD) Black
32 999
НОУТБУК GIGABYTE G7 MF (MF-E2EE213SD) BLACK 0
НОУТБУК GIGABYTE G7 MF (MF-E2EE213SD) BLACK 1
НОУТБУК GIGABYTE G7 MF (MF-E2EE213SD) BLACK 2
НОУТБУК GIGABYTE G7 MF (MF-E2EE213SD) BLACK 3
НОУТБУК GIGABYTE G7 MF (MF-E2EE213SD) BLACK 4
НОУТБУК GIGABYTE G7 MF (MF-E2EE213SD) BLACK 5
НОУТБУК GIGABYTE G7 MF (MF-E2EE213SD) BLACK 6
НОУТБУК GIGABYTE G7 MF (MF-E2EE213SD) BLACK 7
НОУТБУК GIGABYTE G7 MF (MF-E2EE213SD) BLACK 8
НОУТБУК GIGABYTE G7 MF (MF-E2EE213SD) BLACK 9
Ноутбук Gigabyte G7 MF (MF-E2EE213SD) Black 10

Ноутбук Gigabyte G7 MF (MF-E2EE213SD) Black

Код: 835705
В наявності
32 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Грайте у своє задоволення

Ігровий ноутбук GIGABYTE Gaming Laptop - це абсолютно нові ігрові елементи майбутніх тенденцій у поєднанні з потужною продуктивністю нового покоління. GIGABYTE Gaming Laptop оснащений процесором Intel Core i5, графічним процесором NVIDIA GeForce RTX 40 Series Laptop і дисплеєм з високою частотою оновлення 144 Гц. Цей ноутбук, у якому знайдеться інструмент для будь-якого завдання, буде поруч із вами в різних ролях, підтримуючи не тільки бій, а й ваше повсякденне життя.

Новий стильний дизайн свідчить про потужну силу ігрового ноутбука GIGABYTE. Завдяки великій площі, вкритій малюнком Mecha, він створює особливу та модну атмосферу гри, ідеально поєднуючи продуктивність і дизайн.

Легкий і тонкий дизайн

Екран із тонкою рамкою дає змогу GIGABYTE Gaming Laptop бути тонким ноутбуком із легким корпусом, що зменшився в розмірах на 22% і його легко взяти в руки без шкоди для його високої продуктивності. Ви можете насолоджуватися іграми під час прогулянок і одночасно виконувати більше завдань.

Максимально використовуйте свій потенціал

Ігровий ноутбук G7 оснащений великим і точним тачпадом, який ефективно підвищує гнучкість і точність, плавно працює в режимі багатозадачності.

Ноутбуки серії GeForce RTX 40 неперевершена швидкість для геймерів і творців

Графічні процесори NVIDIA GeForce RTX 40 Series Laptop забезпечують роботу найшвидших у світі ноутбуків для геймерів і творчих особистостей. Створені на базі ультраефективної архітектури NVIDIA Ada Lovelace, вони забезпечують квантовий стрибок у продуктивності за допомогою ШІ DLSS 3 і дають змогу створювати реалістичні віртуальні світи з повним трасуванням променів. Крім того, набір технологій Max-Q оптимізує продуктивність системи, енергоспоживання, час автономної роботи та акустику для досягнення максимальної ефективності.

Продуктивність на базі штучного інтелекту та реалістична графіка

Отримайте квантовий стрибок продуктивності в іграх і творчих додатках за допомогою DLSS 3 з підтримкою штучного інтелекту та створіть реалістичні віртуальні світи з повним трасуванням променів.

Прискорте свої ідеї

NVIDIA Studio піднімає ваші творчі проекти на новий рівень. Прискорення RTX і AI в найкращих творчих додатках, драйвери NVIDIA Studio для максимальної стабільності та набір ексклюзивних інструментів для прискорення творчості.

Оптимізована потужність і продуктивність

NVIDIA Max-Q - це передовий набір технологій на базі штучного інтелекту, які оптимізують систему для максимальної ефективності. Це дає змогу створювати блискавичні ноутбуки, тонкі, тихі та з приголомшливим часом автономної роботи.

Процесор Intel Core i5

Ігровий ноутбук G7 оснащений 12-ядерним процесором Intel Core i5. Користувачі можуть вести потокову трансляцію, записувати ігровий процес і працювати з декількома додатками без будь-яких компромісів. G7 забезпечує швидке оброблення мультимедіа та плавність ігрового процесу.

Чудова продуктивність

Ексклюзивна технологія охолодження WINDFORCE дає змогу зберігати комфортність роботи навіть за високого навантаження в іграх або під час оброблення мультимедійних даних. Завдяки їй G7 не тільки досягає 100% продуктивності CPU і GPU, а й залишається тихим і стабільним одночасно.

Бездоганний

Дисплей із високою частотою оновлення 144 Гц прибирає розмитість рухів і залишає лише ідеально гладке зображення. Чіткий погляд на ворога - ключ до перемоги!

Переможете всіх ворогів завдяки підтримці Wi-Fi 6E з ультранизькою затримкою

Wi-Fi 6E значно знижує затримку, спричинену переповненими з'єднаннями, забезпечуючи ігровий процес у реальному часі без жодної мілісекунди затримки, даючи змогу вам бути останнім.

DTS: X Ultra Пориньте в

Ігровий ноутбук G7 підтримує інноваційну технологію об'ємного звучання, що забезпечує чудові звукові враження і продуктивність. Від ігор, перегляду фільмів до конференц-зв'язку - DTS: X Ultra забезпечує справжній ефект об'ємного 3D-звуку, а голосовий зв'язок стає як ніколи чітким завдяки технології двостороннього шумопоглинання AI Noise Cancelation, що видаляє шуми з вхідного та вихідного аудіосигналу.

Танцюйте кінчиками пальців

Клавіатура ігрового ноутбука G7 має 15 попередньо встановлених кольорів підсвічування, що дає змогу висловити свій власний унікальний стиль.

Створюйте можливості за допомогою розширень

Великий набір портів дає змогу під'єднувати будь-які периферійні пристрої за вашим вибором без будь-яких компромісів. Порти введення/виведення для товстих кабелів виведені на задню панель ноутбука. Ви можете отримати найпросторіший робочий стіл і не турбуватися про безліч кабелів під час роботи в режимі багатозадачності або ігор.

Характеристики
Основні
Серія
Gigabyte G7
Клас
для геймерів
Операційна система
DOS
Тип
ігровий
Комплектація
документація
Дисплей
Діагональ дисплея
17.3"
Покриття дисплея
матове
Тип дисплея
IPS
Роздільна здатність
1920 x 1080
Частота оновлення екрану
144 Гц
Процесор
Модель процесора
Intel Core i5-12500H
Тип процесора
Intel Core i5
Кількість ядер
12
Мінімальна частота процесора
1.8 ГГц
Максимальна частота процесора
4.5 ГГц
Чіпсет
Intel SoC
Відеокарта
Тип відеокарти
дискретна
Серія відеокарти
NVidia GeForce RTX 4050
Об'єм відеопам'яті
6 ГБ
Тип пам'яті відеокарти
GDDR6
Відеоадаптер, виробник
NVIDIA
Пам'ять
Тип оперативної пам'яті
DDR4
Частота оперативної пам'яті
3200 МГц
Кількість слотів ОЗП
2 слоти
Оперативна пам'ять
16 Гб
Накопичувач
Тип вбудованої пам'яті
SSD
Об'єм HDD
без HDD
Об'єм SSD
512 Гб
Роз'єми і підключення
Бездротові можливості
Wi-Fi 6 802.11ax, Bluetooth 5.2
Роз'єми і порти
1 x 3.5mm combo audio jack, 1 x mini Displayport, 1 x HDMI 2.1, 2 x USB 3.2 Gen 1 Type-C, 1 x USB 3.1 Gen 1 Type-A, 1 x USB 2.0 Type-A
Оптичний привід (дисковод)
без оптичного приводу
Живлення
Акумулятор
Li-Ion
Додаткові можливості
Особливості
вбудовані динаміки, вбудований мікрофон, веб-камера, Kensington, Ethernet (LAN), з підсвіткою клавіатури, клавіатура з цифровим блоком
Фізичні параметри
Розміри
397 x 262 x 25 мм
Вага
2.53 кг
Колір
чорний
Матеріал корпусу
пластик
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Ноутбук Gigabyte G7 MF (MF-E2EE213SD) Black
Ноутбук Gigabyte G7 MF (MF-E2EE213SD) Black
32 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових