Способи оплати:
Новинка в колекції кухонних ножів Victorinox SwissClassic Cheese і Sausage 6.7863. Розроблений швейцарськими експертами для зручної і красивої нарізки твердого та м'якого сиру, масла, а також акуратно наріже ковбасу на рівні тонкі скибочки. Представлений інструмент з серії Swiss Classic (Свісс Класік) має надгострий лезо з серрейторным видом заточування. Особливістю ножі Victorinox SwissClassic Cheese і Sausage можна назвати клинок довжиною 11 см з роздвоєним вилкообразным кінцем. Перевага такої форми леза в тому, що продукт можна наколювати після нарізки, як на вилку (наприклад, це зручно для сиру). Лезо виготовлено з високоякісної нержавіючої сталі методом штампування. Технологія загартування надає металу надміцність і стійкість до деформації. Якість сталі дозволяє ножів Victorinox (Викторинокс) довго зберігати професійну заточку. Ергономічна рукоятка з надійним кріпленням, має вигнуту форму, щоб мінімізувати навантаження на руку і забезпечити безпеку під час роботи. Рукоятка з міцного полімерного пластику (поліпропілену) дозволяє надійно зафіксувати ніж і запобігає ковзання навіть в мокрих руках. Кухонний ніж Victorinox (Викторинокс) має стриманий дизайн з чорною універсальної рукояттю. Презентабельності ножу надає лазерне гравірування на лезі із зображенням назви і логотипу компанії.
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення