Способи оплати:
Професійний шеф-ніж Labris PEPPER PR-4004-6 на відміну від звичайного кухонного ножа, здатний швидко та якісно різати курку, свинину та велику рибу. Чудово подрібнює овочі, зелень та фрукти. Три головні завдання такого ножа це: кришити, різати та обробляти.
Не менш важливою відмінністю шеф ножа від побутового є матеріал, з якого він виготовлений. Кухарський ніж роблять виключно з дуже якісних матеріалів, оскільки навантаження на нього значно більше, ніж на кухонний.
Лезо виготовлене з нержавіючої сталі марки 3Ст13, не тьмяніє, має високу пластичність, дуже довго залишається гострим, стійким до корозії та високих температур. Ергономічна протиковзка рукоятка, виконана з РОМ термостійкого, твердого матеріалу, що відповідає європейським харчовим стандартам.
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення