з 09:00 до 21:00 щоденно
Кухонний ніж TRAMONTINA Barbecue Polywood 21191/178 203 мм
Кухонний ніж TRAMONTINA Barbecue Polywood 21191/178 203 мм
КУХОННИЙ НІЖ TRAMONTINA BARBECUE POLYWOOD 21191/178 203 ММ 0
КУХОННИЙ НІЖ TRAMONTINA BARBECUE POLYWOOD 21191/178 203 ММ 1
КУХОННИЙ НІЖ TRAMONTINA BARBECUE POLYWOOD 21191/178 203 ММ 2
КУХОННИЙ НІЖ TRAMONTINA BARBECUE POLYWOOD 21191/178 203 ММ 3
КУХОННИЙ НІЖ TRAMONTINA BARBECUE POLYWOOD 21191/178 203 ММ 4
КУХОННИЙ НІЖ TRAMONTINA BARBECUE POLYWOOD 21191/178 203 ММ 5
КУХОННИЙ НІЖ TRAMONTINA BARBECUE POLYWOOD 21191/178 203 ММ 6
КУХОННИЙ НІЖ TRAMONTINA BARBECUE POLYWOOD 21191/178 203 ММ 7
КУХОННИЙ НІЖ TRAMONTINA BARBECUE POLYWOOD 21191/178 203 ММ 8

Кухонний ніж TRAMONTINA Barbecue Polywood 21191/178 203 мм

Закінчився
Код: 630988
Продано
Опис

. Ніж Barbecue Polywood
. Матеріал леза: нержавіюча сталь
. Матеріал рукоятки: дерево
. Ріжуча крайка ножа: гладка
. Колір: червоне дерево
. Призначення ножа: для м'яса

TRAMONTINA ЗАПРОШУЄ НА БАРБЕКЮ ПО-БРАЗИЛЬСЬКИ

Як і будь-яка інша латиноамериканська національна кухня, бразильська кулінарна традиція і вміє, і любить готувати запечене м'ясо, яке володіє смачною назвою Сhurrasco.

Літо - найкращий час для приготування смачних страв на вогні під відкритим небом. Складно знайти популярніший спосіб приготування делікатесів на природі, ніж різні варіанти гриля. Саме такий спосіб є максимально простим і одночасно ефективним, крім того, приготування м'яса й овочів на грилі перетворює будь-який пікнік у маленьку пригоду. Але весь час готувати однакові страви на кшталт шашлику швидко набридає, і цінителі запеченого м'яса починають шукати вишуканіші і екзотичніші варіанти. Один з них - бразильське чураско.

Традиційно для приготування чураско бразильці використовували добірні телячі стейки, але сучасна латиноамериканська кухня допускає готувати чураско практично з будь-якого м'яса - яловичини, свинини або навіть птиці. У будь-якому разі, головним у чураско є не те, З ЧОГО ЙОГО його готувати, а ЯК це робити! До речі, на відміну від шашлику, м'ясо для чураско не вимагає попереднього маринування, а лише рясно обробляється сіллю і спеціями.

Найважливіше в приготуванні чураско - правильно нарізати м'ясо поперек волокон, нанизати на шампур зі зручною ручкою і обсмажити на розпеченому деревному вугіллі. Подавати до столу чураско треба безпосередньо на шампурах, зрізуючи кожен шматочок безпосередньо перед відправкою в рот. Так м'ясо максимально довго залишається гарячим і соковитим, не втрачаючи свого чудового смаку й аромату. Ось саме через таку технологію приготування і вживання в справі чураско величезне значення має гідний кухонний інструмент!

Бренд Tramontina як ніхто інший добре розбирається в бразильській кухні, тому ТМ Tramontina випустила спеціальну серію кухонних аксесуарів і ножів Сhurrasco для приготування однойменного м'ясного делікатесу. Який рецепт з будь-якого м'яса ви не вибрали би для приготування смачного чураско, вам не обійтися без спеціального обладнання, що включає в себе решітки, особливі ножі, виделки, щипці, лопатки і, звичайно, шампури!

Кожен виріб із серії Сhurrasco виготовлено з особливої нержавіючої сталі й оснащений подовженою дерев'яною ручкою, яка захистить руки від опіків і дозволить зручно тримати кулінарні інструменти. 

Маючи в наявності будь-який з наборів для барбекю Tramontina Сhurrasco, ви зможете відчути себе справжнім латиноамериканським кулінарним маестро та порадувати друзів смачним соковитим чураско!

 

Характеристики Кухонний ніж TRAMONTINA Barbecue Polywood 21191/178 203 мм
Додаткові параметри
Матеріал леза
Фізичні параметри
Матеріал рукоятки
дерево
Додатково
можна мити в посудомийній машині
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Кухонний ніж TRAMONTINA Barbecue Polywood 21191/178 203 мм
Кухонний ніж TRAMONTINA Barbecue Polywood 21191/178 203 мм
кожна
п’ятниця ч%рна
до-70%
кожна
п’ятниця ч%рна
до-70%