з 09:00 до 21:00
Об'єктив Nikon Z 24-200mm f/4-6.3 VR (JMA710DA)
Об'єктив Nikon Z 24-200mm f/4-6.3 VR (JMA710DA)

Об'єктив Nikon Z 24-200mm f/4-6.3 VR (JMA710DA)

Код: 381748
Закінчився
Продано
Опис

Надкомпактний зум-телеоб'єктив

Збираєтеся в подорож? Завдяки широкому діапазону зумування 24-200 мм і красивий боке цей швидко який фокусує зусилля зум-телеоб'єктив для беззеркальних фотокамер може стати єдиним об'єктивом, який замінить всі інші. Він легкий, легко поміщається в невеликі комплекти устаткування, що забезпечує високу деталізацію при зйомці фотографій і відеороликів, а також захищена від пилу і вологи.

Знімайте об'єкти крупним планом або захоплюйте сцену цілком

Цей повнокадровий зум-об'єктив з діапазоном від ширококутного до телефото дозволяє отримувати фотографії і відеоролики з чудовою деталізацією і яскравими кольорами і м'яким боке. Фокусування швидка і тиха, а VR в об'єктиві допомагає зберігати чіткість кожного кадру. Ідеально підходить як для зйомок у тісному медині в сутінках, так і сходу сонця над широкою рівниною.

Чудовий контраст

Асферична лінза зі скла ED і асферичні елементи об'єктива забезпечують мінімальний рівень спотворень у всьому діапазоні зумування. Ви отримуєте чіткі зображення з яскравими квітами, глибоким контрастом, незалежно від того, чи знімаєте ви в ширококутному положенні або в положенні телефото.

Різкість і чіткість зображень

Покриття ARNEO запобігає двоїння зображення і відблиски. Виходять більш чіткі зображення навіть при зйомці джерел прямого світла в ширококутному положенні. Точкові джерела світла, такі як вуличні ліхтарі вночі, відтворюються точно.

Чіткі зображення при слабкому освітленні

Вбудована система придушення вібрацій в об'єктиві дозволяє знімати з витримками на 4,5 ступені довше, ніж без неї.1 Ви зможете знімати чіткі фото з наближенням далеких об'єктів в сутінках або безкраї краєвиди і не побоюватися, що при зйомці відео тремтіння рук зіпсує результат.

Різкі знімки крупним планом

Квітка, прорастающий крізь бетон. Візерунки на фотографіях пейзажів і портретах. З близькою відстанню фокусування, яке починається лише з 0,5 м (в положенні 24 мм), ви отримуєте повний контроль над кадром при зйомці великим планом.

Відеоролики про подорожі ніколи не виглядали так добре

Знімайте чудові повнокадрові відеоролики завдяки оптичній системі NIKKOR особливої конструкції, яка дозволить досягти найкращих результатів від фотокамери Nikon Z. Безшумна автофокусування. Легке, стабільне управління діафрагмою допомагає природно змінювати експозицію. При цьому зменшено такі небажані ефекти, як «дихання фокуса» і зсув фокуса під час зумування.

Компактний, збалансований, захищений

З цим повнокадровим зум-телеоб'єктивом для беззеркальних фотокамер зручно подорожувати. Завдяки великому байонет Z забезпечується унікальна конструкція — більш великі лінзи розміщуються ззаду, що гарантує чудовий баланс і керованість.

Характеристики
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Об'єктив Nikon Z 24-200mm f/4-6.3 VR (JMA710DA)
Об'єктив Nikon Z 24-200mm f/4-6.3 VR (JMA710DA)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових