з 09:00 до 21:00
Об'єктив Nikon JMA105DA Nikkor Z 28 mm f/2.8
Об'єктив Nikon JMA105DA Nikkor Z 28 mm f/2.8
13 599
ОБ'ЄКТИВ NIKON JMA105DA NIKKOR Z 28 MM F/2.8 0
ОБ'ЄКТИВ NIKON JMA105DA NIKKOR Z 28 MM F/2.8 1
ОБ'ЄКТИВ NIKON JMA105DA NIKKOR Z 28 MM F/2.8 2
ОБ'ЄКТИВ NIKON JMA105DA NIKKOR Z 28 MM F/2.8 3

Об'єктив Nikon JMA105DA Nikkor Z 28 mm f/2.8

Код: 589110
В наявності
13 599 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Світлосильний ширококутний об'єктив f/2.8 зі сталою фокусною відстанню
Спіймайте об'єм. Знімайте значно. Неповторно. Цей невеликий та порівняно недорогий повнокадровий об'єктив із фокусною відстанню 28 мм для бездзеркальних фотокамер забезпечує насиченість кольорів та контрастність під час повсякденного знімання. Хай де ви зніматимете — на міських вулицях чи на природі, — світлини й відеоролики виходять різкими навіть за слабкого освітлення.

Широке охоплення та природність зображення
Кут зору об'єктива NIKKOR Z 28mm f/2.8 ширший, ніж поле зору людини. Водночас він залишається в межах оптимальних значень та ідеально підходить для знімання на природі й на міських вулицях. Він також добрий під час знімання великих планів і надає відеороликам кінематографічного відтінку.

М'яке розмиття фону
Створюйте виразні портрети в природних умовах і на міських вулицях. Широкий байонет Z, світлосила f/2.8 та 7-пелюсткова діафрагма допомагають досягати неймовірно ніжного округлого боке. Можна чітко сфокусуватися на об'єкті та красиво розмити фон.

Динамічні великі плани
Цей ширококутний об'єктив забезпечує приголомшливу різкість навіть за фокусування з близької відстані. Це знадобиться в багатьох випадках — від стильної фуд-фотографії до портретного знімання. Мінімальна відстань фокусування 0,19 м дає знімати всього за 19 см від об'єкта.

Швидке й безшумне автофокусування
Система багатоприводного фокусування Nikon Z працює швидко, плавно, точно і безшумно. Неабияк зменшено аберації, що дає об'єктиву швидко фокусуватися навіть під час знімання з близької відстані. Безшумне фокусування ідеально підходить для знімання відео.

Неповторний кінематографічний стиль
Фокусна відстань 28 мм класична для кінематографа, та з об'єктивом NIKKOR Z 28mm f/2.8 вам легко вдасться досягти схожого ефекту. «Дихання фокуса» майже немає, тому зміна фокуса помітно не вплине на кут зору. Крім того, цей об'єктив такий легкий, що з ним зручно знімати й з рук, і зі стабілізатора.

28 мм (формат FX)
Широкий кут зору 28 мм під час використання з повнокадровими бездзеркальними фотокамерами серії Z. Ідеально підходить для знімання пейзажів, міських сюжетів і насичених великих планів.

42 мм (формат DX)
Кут зору 42 мм під час використання з бездзеркальними фотокамерами формату DX серії Z. Те що треба для знімання портретів та яскравих пологів.

Компактний
З цим невеликим ширококутним об'єктивом дуже комфортно працювати: його можна взагалі не знімати з фотокамери. Не проґавте неповторний момент.

Настроюваний
Використовуйте об'єктив NIKKOR Z 28mm f/2.8 у будь-якій ситуації, не привертаючи уваги. Безшумному кільцю керування можна призначити функцію настроювання фокуса, діафрагми, корекції експозиції або ISO.

Захищений
Завдяки захисту від пилу та крапель води цей об'єктив можна використовувати для широкоформатних вуличних кадрів у дощовиту погоду, навіть якщо доведеться знімати з низької точки близько до землі ?.

? Компанія не дає гарантій, що об'єктив збереже захист від пилу та вологи у всіх ситуаціях та за будь-яких умов.
Компанія Nikon залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд, технічні та робочі характеристики цього виробу будь-коли без попереднього повідомлення.

Характеристики
Основні
Тип кріплення
Кількість пелюсток діафрагми
7 (округлений отвір діафрагми)
Максимальне значення діафрагми
Мінімальне значення діафрагми
f/16
Фокусування
Макс.фокусна відстань
28 мм
Мін.фокусна відстань
28 мм
Додаткові параметри
Різьба під світлофільтр (мм)
52 мм
Фізичні параметри
Вага
0 г
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Об'єктив Nikon JMA105DA Nikkor Z 28 mm f/2.8
Об'єктив Nikon JMA105DA Nikkor Z 28 mm f/2.8
13 599 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових