з 09:00 до 18:00
Офісне крісло Special4You WAU E0796 Gray
Офісне крісло Special4You WAU E0796 Gray
ОФІСНЕ КРІСЛО SPECIAL4YOU WAU E0796 GRAY 0
ОФІСНЕ КРІСЛО SPECIAL4YOU WAU E0796 GRAY 1
ОФІСНЕ КРІСЛО SPECIAL4YOU WAU E0796 GRAY 2
ОФІСНЕ КРІСЛО SPECIAL4YOU WAU E0796 GRAY 3
ОФІСНЕ КРІСЛО SPECIAL4YOU WAU E0796 GRAY 4
ОФІСНЕ КРІСЛО SPECIAL4YOU WAU E0796 GRAY 5
ОФІСНЕ КРІСЛО SPECIAL4YOU WAU E0796 GRAY 6
ОФІСНЕ КРІСЛО SPECIAL4YOU WAU E0796 GRAY 7
ОФІСНЕ КРІСЛО SPECIAL4YOU WAU E0796 GRAY 8
ОФІСНЕ КРІСЛО SPECIAL4YOU WAU E0796 GRAY 9
ОФІСНЕ КРІСЛО SPECIAL4YOU WAU E0796 GRAY 10
ОФІСНЕ КРІСЛО SPECIAL4YOU WAU E0796 GRAY 11

Офісне крісло Special4You WAU E0796 Gray

Код: 365588
Закінчився
Продано
Опис

Крісла бренду Special4You — індивідуальне рішення під час обирання крісла! Модель WAU створена відповідно до вимог BIFMA щодо розмірів крісел.

Стандарт BIFMA (ANSI/BIFMA) — американський стандарт роботи й безпеки, розроблений Технічним Комітетом Bifma (США). Застосовується в оцінці експлуатації офісних крісел для персоналу та керівників, і слугує єдиною базою стандартизації з безпеки, довговічності та робочих функцій тестованого виробу. Не вдаючись у технічні подробиці, — стандарт BIFMA присвоюється в разі успішного проходження випробувань на витягування і гнучкість, максимальний тиск, ударостійкість, а так само на стійкість до стирання шарнірів. Обов'язковим тестом є перевірка на максимальну стійкість до тиску та вигинання підлокітників, розтягування спинки, функціонуванню коліщат.

Властивості матеріалів і опис крісел WAU

Покриття тканинне
Дарує тепло та комфорт (затишок) завдяки м'якій стьобаній тканині, а також завдяки органічній текстурі (будові тканини). Усі тканинні оббивки пройшли тест на стирання (тест Мартіндейла) — з показником 50000. За кількості циклів на стирання понад 20000 оббивка крісел вважається надійною.

Підголівник регулюється по висоті
Чорна зовнішня рама підголівника та сіра внутрішня рама підголівника виготовлені з литого поліпропілену

Спинка регулюється за висотою та поперековою глибиною (поперекова підтримка)
Чорна зовнішня рама крісла, внутрішня рама крісла сірого кольору, ручка поперекового регулювання й ковпачки виготовлені з поліпропілену. Каркас спинки виготовлений з армованого волокном поліпропілену.

Матеріал оббивки крісла: Сітка
Матеріали оббивки йдуть зверху поліпропіленового піноматеріалу каркаса. Сітка містить: 76% еластомеру/24% поліестеру з високою міцністю на розтягнення сітки. Усі матеріали оббивки Сітка пройшли тест на стирання (тест Мартіндейла) — з показником 100000. За кількості циклів на стирання понад 20000 оббивка крісел вважається надійною.

Підлокітники крісла регулюються за висотою та кутом повороту (вправо та вліво)
Каркас підлокітника виготовлений із литого під тиском поліпропілену. Вертикальні частини підлокітника зроблені з поліпропілену зі зміцненим волокнами.

Сидіння регулюється за висотою та складається з такого матеріалу
Чорна зовнішня рама сидіння крісла та внутрішня рама сидіння крісла сірого кольору виготовлені з литого під тиском поліпропілену.

Механізми й регулювання: Синхромеханізм із Tilt tension control і multi-position tilt lock
Основна структура й основа механізмів зроблена з литого під тиском алюмінієвого сплаву. Кришки із сірого литого поліпропілену. Важелі й ручки з литого поліаміду (нейлону). Внутрішні деталі зроблені зі сталі.

Основа (хрестовина)
П'ятипроменева хрестовина зроблена з литого під тиском алюмінієвого сплаву з полірованою обробкою. Ролики: 60 мм подвійні коліщатка з литого поліаміду (нейлону).

Характеристики
Висота підлокітників
Додатково
механізм: tilt tension і tilt lock control з регулюванням гойдання під вагу користувача і, хрестовина: п'яти променева хрестовина зроблена з литого під тиском алюмінієвого сплаву з, підголівник, вага крісла: 18.3 кг, з сіткою підголівник, ролики: 60 мм подвійні коліщатка з литого поліаміду (нейлону) - прогумовані з функцією гал, з сіткою, підлокітники: підлокітники крісла регулюються по висоті і вуглі повороту (вправо і вліво), анатомічна посадка, газліфт: 100 мм. 4-й клас
Колір
Максимальне навантаження, кг
Підлокітники
Регулювання
висота підголівника висота підлокітників висота сидіння кут нахилу підлокітників, висота сидіння, кут нахилу підлокітників, висота підголівника, висота підлокітників
Розміри сидіння
довжина: 52 см, ширина: 47 см, висота: 47-57 см, висота: 47-57 смширина: 47 смдовжина: 52 см
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Офісне крісло Special4You WAU E0796 Gray
Офісне крісло Special4You WAU E0796 Gray
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових