з 09:00 до 21:00
Окуляри віртуальної реальності Apple Vision Pro 512GB (MQL93)
Окуляри віртуальної реальності Apple Vision Pro 512GB (MQL93)
145 699
ОКУЛЯРИ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ APPLE VISION PRO 512GB (MQL93) 0
ОКУЛЯРИ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ APPLE VISION PRO 512GB (MQL93) 1
ОКУЛЯРИ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ APPLE VISION PRO 512GB (MQL93) 2
ОКУЛЯРИ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ APPLE VISION PRO 512GB (MQL93) 3
ОКУЛЯРИ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ APPLE VISION PRO 512GB (MQL93) 4
ОКУЛЯРИ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ APPLE VISION PRO 512GB (MQL93) 5
ОКУЛЯРИ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ APPLE VISION PRO 512GB (MQL93) 6
Окуляри віртуальної реальності Apple Vision Pro 512GB (MQL93) 7

Окуляри віртуальної реальності Apple Vision Pro 512GB (MQL93)

Код: 866578
Очікується
145 699 грн
Опис


Apple Vision Pro: нові горизонти можливостей

Технології віртуальної реальності вже не є новинкою, і більшість провідних світових компаній зробили спроби закріпитись на цьому ринку. Apple до останнього уникала, але нарешті представила свій перший шолом доповненої реальності, який обіцяє змінити правила гри.

Apple Vision Pro дозволяє створити робоче місце мрії: подорожуйте мережею в Сафарі, спілкуйтесь з друзями та працюйте у віртуальній реальності, залишаючись присутнім у світі навколо вас. Розв'язання робочих питань ще ніколи не було таким легким. Apple Vision Pro масштабує співрозмовників у FaceTime, створюючи враження зустрічі у вашій кімнаті.

Гарнітура Vision Pro дозволить бути ще більш продуктивним завдяки безмежній площі екрана, доступу до улюблених програм і сотням способів виконувати завдання одночасно. Підтримка Magic Keyboard і Magic Trackpad дозволяє створити ідеальний робочий простір або перенести можливості свого Mac у Vision Pro.

Vision Pro перетворює вашу спальню чи вітальню на безмежний персональний кінотеатр. Фільми, ігри та телепередачі відкриваються по-новому завдяки Просторовому аудіо та захоплюючому зображенню з безпрецедентною кількістю пікселів, що перевершує стандарти 4K-телевізорів. Система Apple Immersive Video пропонує записи з високою роздільною здатністю, розгортанням на 180 градусів і Spatial Audio.

Apple Vision Pro має EyeSight, що допомагає залишатися на зв’язку з оточуючими. Коли користувач занурюється у середовище, технологія EyeSight надає візуальні підказки іншим про те, на чому зосереджений користувач.

Усі ці новаторські інновації створені на базі кремнію Apple в унікальній двочіповій конструкції. Основний чіп Apple M2 забезпечує неперевершену автономну продуктивність, тоді як чіп R1 обробляє вхідні дані з 12 камер, п’яти датчиків і шести мікрофонів, забезпечуючи відчуття реальності.

Гарнітура Apple Vision Pro має футуристичний дизайн, використовуючи передові матеріали для комфортної посадки. Система кріплень Light Seal забезпечує точну та комфортну посадку, а гнучкі ремінці та пов’язка на голову забезпечують еластичність і амортизацію.


VisionOS: максимум можливостей

На базі macOS, iOS та iPadOS для Vision Pro розроблено окрему операційну систему - visionOS, яка забезпечує просте та інтуїтивне керування. visionOS створено спеціально для підтримки просторових обчислень з низькою затримкою. Її тривимірний інтерфейс робить цифровий контент виглядати та відчуватися, ніби він присутній у фізичному світі користувача.

Система динамічно реагує на природне світло та позбавляється тіней, щоб допомогти користувачам у розумінні масштабу та відстані. Для навігації та взаємодії з просторовим вмістом, Apple Vision Pro пропонує нову систему керування, яка реагує на рухи очей, рук та голос. Користувачі можуть переглядати програми, доторкаючись до них пальцем, рухати зап'ястям для прокручування або використовувати голос для управління.

У шоломі використовується два чіпи: потужний чіп нового покоління M2 для графіки та чіп R1 для обробки даних та передачі зображень на дисплей у реальному часі.

Максимум безпеки та конфіденційності

Усі процеси та роботу Apple Vision Pro забезпечено основами безпеки та конфіденційності, дозволяючи користувачам контролювати свої дані. Нова система аутентифікації Optic ID аналізує райдужну оболонку ока користувача та порівнює її зі збереженими даними в Secure Enclave, щоб швидко розблокувати пристрій.

Всі дані Optic ID повністю зашифровані та недоступні для програм, не залишаючи пристрій. Інформація про відстеження очей не передається стороннім ресурсам під час користування Apple Vision Pro. Крім того, дані з камери та датчиків обробляються на системному рівні, що забезпечує конфіденційність користувача.

Застосування гарнітури доповненої реальності від Apple

Vision Pro призначений для професіоналів, творців та розробників, чиї професії пов'язані з AR та VR-технологіями. Він пропонує новий досвід роботи з даними за допомогою жестів рук, очей та мови.

Характеристики
Основні
Тип
окуляри віртуальної реальності
Сумісність
IOS
Живлення
акумулятор
Комплектація
кабель зарядки, адаптер живлення, тканина для очистки, головний ремінь, гарнітура
Дисплей
Тип дисплея
Micro OLED
Роздільна здатність екрану, точок
3664 x 1920
Частота оновлення
90 Гц
Комунікація і роз'єми
Бездротовий інтерфейс
Bluetooth, Wi-Fi
Оснащення
Вбудовані навушники
Мікрофон
так
Фізичні параметри
Колір
білий
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Окуляри віртуальної реальності Apple Vision Pro 512GB (MQL93)
Окуляри віртуальної реальності Apple Vision Pro 512GB (MQL93)
145 699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових