10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Парктронік ParkCity D18 White 18мм
Парктронік ParkCity D18 White 18мм
299

Парктронік ParkCity D18 White 18мм

Код: 365609
В наявності
299 грн
Обраний колір: White

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 3 місяця
Опис

Parkcity D18 White 18мм – датчик

Датчик для парковочной системы Parkcity предназначен для расчета дистанции между авто и ближними к нему предметами: бордюрами, стенами строений, соседним транспортом и предупреждения о приближении к ним.

Парктронік - це гарантія додаткової безпеки на дорогах, особливо в темний час доби, або при русі заднім ходом. Використання паркувального радару мінімізує ймовірність дефекту вашої машини або стороннього автомобіля, який знаходиться поруч.
Датчик для паркувальної системи Parkcity має діаметр 18 мм і є врізним. Для монтажу свердляться отвори в бампері. Після чого датчики встановлюються в ці місця і фіксуються.

Данный метод крепления считается наиболее встречаемым. Установка датчиков должна осуществляться горизонтально по отношению к земли на высоте не меньше 50 см. Если не придерживаться правил монтажа, датчики могут реагировать на дорогу как на преграду.

Датчик монтується в передній або задній бампер транспортного засобу. Функціонує за принципом ультразвукових хвиль. Датчики регулярно випромінюють хвилі, і коли в ділянку їх дії потрапить сторонній об'єкт або перешкода, то вони подають знак на електронний блок, який розраховує, по довжині хвилі, дистанцію до перешкоди, та інформує про це шофера.

Характеристики
Діаметр датчиків
Колір
Стан товару
Новий
Парктронік ParkCity D18 White 18мм
Парктронік ParkCity D18 White 18мм
299 грн