10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Планшет Apple iPad Pro 2021 512GB Gray 11
Планшет Apple iPad Pro 2021 512GB Gray 11
42 599
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD PRO 2021 512GB GRAY 11 0
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD PRO 2021 512GB GRAY 11 1
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD PRO 2021 512GB GRAY 11 2
Планшет Apple iPad Pro 2021 512GB Gray 11 3

Планшет Apple iPad Pro 2021 512GB Gray 11

Код: 326325
В наявності
45 299 грн
42 599 грн
Вбудована пам'ять: 512 ГБ
Колір: сірий

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

iPad Pro і чіп M1. Потужна парочка

iPad Pro c чипом M1 – найшвидший iPad. Він розроблений таким чином, щоб унікальні технології в чіпі M1 – наприклад, передовий процесор обробки сигналу і архітектура об'єднаної пам'яті – повністю розкрили свій потенціал. А завдяки енергоефективності M1 тонкий і легкий iPad Pro може працювати без підзарядки цілий день – це дивовижне поєднання потужності і компактності.

Вище швидкість обробки даних і графіки

З 8-ядерним центральним процесором в чіпі M1 продуктивність підвищується до 50%. А 8-ядерний графічний процесор збільшує швидкість графіки до 40%. Це означає, що на iPad Pro можна створювати складні моделі з доповненою реальністю, грати в ігри з графікою консольного рівня і високою частотою оновлення кадрів і робити багато чого іншого.

Екстремальний динамічний діапазон тепер на iPad Pro 11 дюймів

Дисплей Liquid Retina XDR з контрастністю 1 000 000: 1 передає кожну деталь з неймовірною реалістичністю. Він відмінно підійде для роботи з фото і відео HDR або перегляду улюблених фільмів і серіалів. Дисплей досягає яскравості 1000 кд/м² на всій площі екрану і 1600 кд/м² в піковому режимі – і підтримує найпередовіші технології, такі як широкий колірний обхват (P3), True Tone і ProMotion.

Діоди mini-LED

Щоб досягти вищих значень пікової яскравості, ми розташували масив світлодіодів на всій задній стороні дисплея. Спеціально розроблені діоди mini-LED в 120 разів менше в порівнянні з попереднім поколінням. Вони відмінно поміщаються в тонкий корпус iPad Pro. А система особливих оптичних плівок і розсіювачів розподіляє світло більш ефективно – і легко поміщається в корпус товщиною всього лише 6,4 мм.

Локальні зони затемнення

Більш 10 000 діодів mini-LED згруповано в локальні зони затемнення – їх більше 2500. Це дозволяє регулювати яскравість дисплея в кожній зоні в залежності від контенту і отримувати вражаючу контрастність 1 000 000: 1. Навіть самий деталізований HDR-контент – зоряні галактики або вибухи в бойовиках – виглядає ще реалістичніше.

Дивіться з задоволенням. Візьміть з собою

Дисплей Liquid Retina 12,9 дюймів вражає не тільки компактністю і дизайном. Завдяки мінімальним відблисків і просунутим технологіям, таким як ProMotion, True Tone і широкий колірний обхват (P3), він забезпечує миттєвий відгук і приголомшливе зображення.

Надширококутний камера з функцією «У центрі уваги»

У iPad Pro нова надширококутний камера з матрицею 12 Мп і кутом огляду 122 градуси. Вона підтримує нову функцію «У центрі уваги» і ідеально підходить для дзвінків по FaceTime. З її допомогою можна знімати виразні Селфі в портретному режимі, а також використовувати технології TrueDepth і Face ID для безпечної розблокування iPad Pro.

Функція «У центрі уваги»

Вона використовує можливості нової надширококутної камери і технологій машинного навчання, щоб ваші відеодзвінки стали ще краще. Тепер, пересуваючись по кімнаті під час дзвінка, ви завжди залишаєтеся в центрі кадру. А коли до відеодзвінків приєднуються інші учасники – чи, навпаки, залишають його – область кадру збільшується або зменшується. Функція «У центрі уваги» відкриває нові можливості дзвінків FaceTime і сторонніх додатків для відеоконференцій.

Камери рівня Pro

Камери – широкоугольная і надширококутний – знімають відмінні фото або відео. Їх легко можна використовувати в багатокамерних операторських клунях. А завдяки ще більш потужному процесору обробки сигналу в чіпі M1 – тепер iPad Pro підтримує технологію Smart HDR 3.

LiDAR

Сканер LiDAR вимірює, як швидко повертається світло, що відображаються предметами, і допомагає створити структурну карту будь-якого простору. Це відкриває приголомшливі можливості доповненої реальності. А злагоджена робота з процесором обробки сигналу забезпечує більш точне фокусування і швидку зйомку фото і відео в умовах слабкого освітлення.

Thunderbolt – універсальний порт у великий світ

Тепер iPad оснащений Thunderbolt – найшвидшим і універсальним портом. Він Підтримує роз'єм USB-C І дозволяє підключати безліч високопродуктивних аксесуарів для iPad Pro, Наприклад зовнішні накопичувачі, дисплеї і док-станції. Передавайте Об'ємні файли і підключайте монітор Pro Display XDR НА повній роздільній здатності 6K.

Надшвидке підключення

iPad завжди поєднував в собі дивовижну компактність з приголомшливими можливостями бездротових мереж Wi-Fi. Тепер ви можете підключатися до найшвидшим бездротових мереж для скачування файлів, стрімінга фільмів, спільної роботи з колегами та завантаження контенту – де б ви не були.

Wi-Fi 6

Для багатьох завдань потрібно максимально швидкий інтернет. З підтримкою високошвидкісної технології Wi-Fi 6 можна не хвилюватися: в зоні покриття Wi-Fi у вас буде найшвидша зв'язок з можливих.

Аксесуари рівня Pro

Apple Pencil, клавіатури Magic Keyboard і Smart Keyboard Folio відкривають нові можливості взаємодії з iPad Pro. Робіть чудові малюнки, пишіть замітки, розробляйте бізнес-плани – з цими універсальними аксесуарами можна працювати і творити абсолютно по-новому. iPad Pro легко перетворити на справжній полотно для малювання або зручний блокнот для заміток – в цьому вам допоможе Apple Pencil, який задає високий стандарт якості та зручності при малюванні і листі.

Apple Pencil

iPad Pro легко перетворити на справжній полотно для малювання або зручний блокнот для заміток – в цьому вам допоможе Apple Pencil, який задає високий стандарт якості та зручності при малюванні і листі.

Клавіатура Magic Keyboard для iPad

З її допомогою набирати текст зручно як ніколи. А вбудований трекпад відкриває нові можливості для роботи з iPadOS. Сміливо сідайте за новий роман, пишіть курсові роботи і відповідайте на електронні листи. Вбудована підсвітка клавіш дозволить працювати навіть вночі.

Тепер в двох колірних рішеннях.

Вибирайте колір для обох розмірів клавіатури Magic Keyboard: чорний або білий.

Легко в використанні. Створено для iPad

Потужна система iPadOS розроблена на основі iOS, але враховує унікальні можливості iPad і особливості його використання: прості жести для багатозадачності або навігацію за допомогою трекпада. З iPadOS 14 ви зможете ще більше.


Характеристики
Основні
Тип
класичний
Операційна система
iPadOS 14
Серія
Apple iPad Pro 11 2021
Дисплей
Діагональ дисплея
11"
Роздільна здатність екрана
2388 x 1668
Технологія дисплея
IPS
Процесор
Процесор
Apple M1
Пам'ять
Оперативна пам'ять
8 ГБ
Вбудована пам'ять
512 ГБ
Камера
Основна камера
12 Мп + 10 Мп, 8 Мп
Фронтальна камера
12 Мп
Підключення та мережа
Підтримка SIM-карт
відсутня
Бездротові технології
Wi-Fi, Bluetooth
Живлення
Ємність акумулятора (мАг)
7538 мАг
Фізичні параметри
Роз'єми зарядки
USB Type-C
Матеріал корпуса
метал
Колір
сірий
Маса
466 г
Габарити
247.6 x 178.5 x 5.9 мм
Додаткові роз'єми
відсутні
Умови товару
Стан товару
Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Планшет Apple iPad Pro 2021 512GB Gray 11
Планшет Apple iPad Pro 2021 512GB Gray 11
45 299 грн 42 599 грн