з 09:00 до 21:00
Планшет Apple iPad Pro 1TB Space Gray 12.9 5G (MXF92)
Планшет Apple iPad Pro 1TB Space Gray 12.9 5G (MXF92)
48 099
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD PRO 1TB SPACE GRAY 12.9 5G (MXF92) 0
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD PRO 1TB SPACE GRAY 12.9 5G (MXF92) 1
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD PRO 1TB SPACE GRAY 12.9 5G (MXF92) 2
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD PRO 1TB SPACE GRAY 12.9 5G (MXF92) 3
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD PRO 1TB SPACE GRAY 12.9 5G (MXF92) 4
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD PRO 1TB SPACE GRAY 12.9 5G (MXF92) 5
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD PRO 1TB SPACE GRAY 12.9 5G (MXF92) 6

Планшет Apple iPad Pro 1TB Space Gray 12.9 5G (MXF92)

Код: 332928
В наявності
52 699 грн
48 099 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Екстремальний динамічний діапазон тепер на iPad Pro 11 дюймів

Дисплей Liquid Retina XDR з контрастністю 1 000 000: 1 передає кожну деталь з неймовірною реалістичністю. Він відмінно підійде для роботи з фото і відео HDR або перегляду улюблених фільмів і серіалів. Дисплей досягає яскравості 1000 кд/м² на всій площі екрану і 1600 кд/м² в піковому режимі – і підтримує найпередовіші технології, такі як широкий колірний обхват (P3), True Tone і ProMotion.

Діоди mini-LED

Щоб досягти вищих значень пікової яскравості, ми розташували масив світлодіодів на всій задній стороні дисплея. Спеціально розроблені діоди mini-LED в 120 разів менше в порівнянні з попереднім поколінням. Вони відмінно поміщаються в тонкий корпус iPad Pro. А система особливих оптичних плівок і розсіювачів розподіляє світло більш ефективно – і легко поміщається в корпус товщиною всього лише 6,4 мм.

Локальні зони затемнення

Більш 10 000 діодів mini-LED згруповано в локальні зони затемнення – їх більше 2500. Це дозволяє регулювати яскравість дисплея в кожній зоні в залежності від контенту і отримувати вражаючу контрастність 1 000 000: 1. Навіть самий деталізований HDR-контент – зоряні галактики або вибухи в бойовиках – виглядає ще реалістичніше.

Дивіться з задоволенням. Візьміть з собою

Дисплей Liquid Retina 12,9 дюймів вражає не тільки компактністю і дизайном. Завдяки мінімальним відблисків і просунутим технологіям, таким як ProMotion, True Tone і широкий колірний обхват (P3), він забезпечує миттєвий відгук і приголомшливе зображення.

Надширококутний камера з функцією «У центрі уваги»

У iPad Pro нова надширококутний камера з матрицею 12 Мп і кутом огляду 122 градуси. Вона підтримує нову функцію «У центрі уваги» і ідеально підходить для дзвінків по FaceTime. З її допомогою можна знімати виразні Селфі в портретному режимі, а також використовувати технології TrueDepth і Face ID для безпечної розблокування iPad Pro.

Функція «У центрі уваги»

Вона використовує можливості нової надширококутної камери і технологій машинного навчання, щоб ваші відеодзвінки стали ще краще. Тепер, пересуваючись по кімнаті під час дзвінка, ви завжди залишаєтеся в центрі кадру. А коли до відеодзвінків приєднуються інші учасники – чи, навпаки, залишають його – область кадру збільшується або зменшується. Функція «У центрі уваги» відкриває нові можливості дзвінків FaceTime і сторонніх додатків для відеоконференцій.

Камери рівня Pro

Камери – широкоугольная і надширококутний – знімають відмінні фото або відео. Їх легко можна використовувати в багатокамерних операторських клунях. А завдяки ще більш потужному процесору обробки сигналу в чіпі M1 – тепер iPad Pro підтримує технологію Smart HDR 3.

LiDAR

Сканер LiDAR вимірює, як швидко повертається світло, що відображаються предметами, і допомагає створити структурну карту будь-якого простору. Це відкриває приголомшливі можливості доповненої реальності. А злагоджена робота з процесором обробки сигналу забезпечує більш точне фокусування і швидку зйомку фото і відео в умовах слабкого освітлення.

Thunderbolt – універсальний порт у великий світ

Тепер iPad оснащений Thunderbolt – найшвидшим і універсальним портом. Він Підтримує роз'єм USB-C І дозволяє підключати безліч високопродуктивних аксесуарів для iPad Pro, Наприклад зовнішні накопичувачі, дисплеї і док-станції. Передавайте Об'ємні файли і підключайте монітор Pro Display XDR НА повній роздільній здатності 6K.

Надшвидке підключення

iPad завжди поєднував в собі дивовижну компактність з приголомшливими можливостями бездротових мереж Wi-Fi. Тепер ви можете підключатися до найшвидшим бездротових мереж для скачування файлів, стрімінга фільмів, спільної роботи з колегами та завантаження контенту – де б ви не були.

Wi-Fi 6

Для багатьох завдань потрібно максимально швидкий інтернет. З підтримкою високошвидкісної технології Wi-Fi 6 можна не хвилюватися: в зоні покриття Wi-Fi у вас буде найшвидша зв'язок з можливих.

Аксесуари рівня Pro

Apple Pencil, клавіатури Magic Keyboard і Smart Keyboard Folio відкривають нові можливості взаємодії з iPad Pro. Робіть чудові малюнки, пишіть замітки, розробляйте бізнес-плани – з цими універсальними аксесуарами можна працювати і творити абсолютно по-новому. iPad Pro легко перетворити на справжній полотно для малювання або зручний блокнот для заміток – в цьому вам допоможе Apple Pencil, який задає високий стандарт якості та зручності при малюванні і листі.

Apple Pencil

iPad Pro легко перетворити на справжній полотно для малювання або зручний блокнот для заміток – в цьому вам допоможе Apple Pencil, який задає високий стандарт якості та зручності при малюванні і листі.

Клавіатура Magic Keyboard для iPad

З її допомогою набирати текст зручно як ніколи. А вбудований трекпад відкриває нові можливості для роботи з iPadOS. Сміливо сідайте за новий роман, пишіть курсові роботи і відповідайте на електронні листи. Вбудована підсвітка клавіш дозволить працювати навіть вночі.

Тепер в двох колірних рішеннях.

Вибирайте колір для обох розмірів клавіатури Magic Keyboard: чорний або білий.

Легко в використанні. Створено для iPad

Потужна система iPadOS розроблена на основі iOS, але враховує унікальні можливості iPad і особливості його використання: прості жести для багатозадачності або навігацію за допомогою трекпада. З iPadOS 14 ви зможете ще більше.


Характеристики
Основні
Тип
ультратонкий
Операційна система
iPadOS
Серія
Apple iPad Pro
Дисплей
Діагональ дисплея
12.9"
Роздільна здатність екрана
2732 x 2048
Технологія дисплея
IPS
Процесор
Процесор
Apple A12Z Bionic
Пам'ять
Оперативна пам'ять
6 ГБ
Вбудована пам'ять
1024 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримується
Камера
Основна камера
12 Мп + 10 Мп
Фронтальна камера
7 Мп
Підключення та мережа
Підтримка SIM-карт
3G, 4G (LTE)
Бездротові технології
Wi-Fi, Glonass, Bluetooth 5.0
Можливість здійснення дзвінків
без можливості здійснення дзвінків
Живлення
Ємність акумулятора (мАг)
9720 мАг
Ємність акумулятора (Вт/г)
36.7 Вт/год
Фізичні параметри
Роз'єми зарядки
USB Type-C
Матеріал корпуса
метал
Колір
сірий
Маса
643 г
Додаткові роз'єми
слот для SIM-карти
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Планшет Apple iPad Pro 1TB Space Gray 12.9 5G (MXF92)
Планшет Apple iPad Pro 1TB Space Gray 12.9 5G (MXF92)
52 699 грн 48 099 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових