10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Планшет Xiaomi Pad 5 6/128GB Cosmic Gray CN with Global Rom
Планшет Xiaomi Pad 5 6/128GB Cosmic Gray CN with Global Rom
ПЛАНШЕТ XIAOMI PAD 5 6/128GB COSMIC GRAY CN WITH GLOBAL ROM 0
ПЛАНШЕТ XIAOMI PAD 5 6/128GB COSMIC GRAY CN WITH GLOBAL ROM 1
ПЛАНШЕТ XIAOMI PAD 5 6/128GB COSMIC GRAY CN WITH GLOBAL ROM 2
ПЛАНШЕТ XIAOMI PAD 5 6/128GB COSMIC GRAY CN WITH GLOBAL ROM 3
ПЛАНШЕТ XIAOMI PAD 5 6/128GB COSMIC GRAY CN WITH GLOBAL ROM 4
Планшет Xiaomi Pad 5 6/128GB Cosmic Gray CN with Global Rom 5

Планшет Xiaomi Pad 5 6/128GB Cosmic Gray CN with Global Rom

Код: 583777
Закінчився
Продано
Оперативна пам'ять: 6 ГБ
  •  8 ГБ 
  •  6 ГБ 
Вбудована пам'ять: 128 ГБ
  •  128 ГБ 
  •  256 ГБ 
Колір: сірий
Опис

Xiaomi для спілкування, роботи і відпочинку

Планшет Xiaomi Pad 5 надає необмежені можливості для використання. 11-дюймовий 2.5К дисплей дозволяє з комфортом займатися веб-браузингом, грати в ігри і дивитися улюблені фільми і серіали в відмінній якості. Потужний звук в форматі Dolby Atmos підсилює враження від перегляду. Ємна батарея на 8720 мАг забезпечує цілий день роботи.

Чудова якість зображення

11-дюймовий 2.5К дисплей з яскравістю 400 ніт і підтримкою HDR10 відтворює чітку і деталізовану картинку, яку добре видно навіть сонячним днем. Xiaomi Pad 5 дарує незабутній візуальний досвід і дозволяє насолоджуватися яскравими реалістичними образами на великому екрані в оточенні мінімальних рамок.

Кінотеатр, який завжди з вами

З частотою оновлення 120 Гц вам забезпечені незабутні враження від перегляду. Всі рухи вражають своєю чіткістю і плавністю в будь-яких екшн-сценаріях, будь то сучасна гра або динамічний блокбастер. Підтримка технології Dolby Vision гарантує більш точну передачу кольору і високу контрастність картинки з відображенням мільярда кольорів і відтінків.

Потужний звук

Чотири вбудованих динаміка транслюють потужний і чистий стереозвук Dolby Atmos, який оточує вас з усіх боків і переносить в епіцентр подій. Високоточна синхронізація звуку та картинки дозволяють відчути на власному досвіді ефект повного занурення в контент.

Покращена продуктивність

Процесор Qualcomm Snapdragon 860 з частотою до 2.0 ГГц забезпечує високий рівень продуктивності і швидкодії. Оперативна пам'ять до 6 Гб дозволяє підтримувати одночасну роботу кількох додатків і швидке перемикання між ними. Працюйте і спілкуйтеся, дивіться потокове відео у високій роздільній здатності і грайте в будь-які вимогливі ігри - Xiaomi Pad 5 підтримає вас у всьому.

Працює так довго, як ви вирішите

Батарея ємністю 8720 мАг дасть можливість використовувати планшетом в звичному для вас ритмі цілий день без підзарядки. Підтримка швидкої зарядки потужністю 33 Вт допоможе швидко поповнити ресурс батареї в будь-який зручний час.

Візьміть в руку стилус

Опціональний зручний і практичний стилус допоможе вам записати вдалу думку, скласти список важливих справ, створити ескіз моделі або намалювати кумедний дудл. Стилус створює відчуття малювання олівцем по аркушу паперу, підтримуючи 4096 рівнів натискання, він дозволить вам розвивати свої творчі здібності в будь-який час і в будь-якому місці. На одному заряді стилус працює до 8 годин безперервно, всього 1 хвилина підзарядки подовжує процес творчості ще на 20 хвилин.

Зберігайте найкращі моменти

Робіть яскраві і живі фото за допомогою основної камери 13 Мп з розпізнаванням 27 сцен і підтримкою портретного режиму. Діліться приголомшливими пейзажами, чудовими портретами або захоплюючими груповими знімками з друзями та родиною. Фронтальна камера 5 Мп представить вас у вигідному світлі на кожному селф-знімку.

Тонкий і легкий

Xiaomi Pad 5 поміщений у витончений корпус товщиною всього 6.85 мм. Планшет приємно тримати в руках, ним комфортно користуватися навіть на ходу. Зручні габарити і вага 511 г перетворюють планшет в стильний і практичний пристрій для повсякденного використання.

Характеристики
Основні
Тип
ультратонкий
Операційна система
Android 12.0
Серія
Xiaomi Pad 5
Дисплей
Діагональ дисплея
11"
Роздільна здатність екрана
2560 x 1600
Технологія дисплея
IPS
Процесор
Процесор
Qualcomm Snapdragon 860
Пам'ять
Оперативна пам'ять
6 ГБ
Вбудована пам'ять
128 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримується
Камера
Основна камера
13 Мп
Фронтальна камера
8 Мп
Підключення та мережа
Підтримка SIM-карт
відсутня
Бездротові технології
Bluetooth, Wi-Fi
Можливість здійснення дзвінків
без можливості здійснення дзвінків
Живлення
Ємність акумулятора (мАг)
8720 мАг
Фізичні параметри
Роз'єми зарядки
USB Type-C
Колір
сірий
Габарити
254.7 x 166.3 x 6.9 мм
Додаткові роз'єми
відсутні
Умови товару
Стан товару
Планшет Xiaomi Pad 5 6/128GB Cosmic Gray CN with Global Rom
Планшет Xiaomi Pad 5 6/128GB Cosmic Gray CN with Global Rom