з 09:00 до 21:00
Планшет Apple iPad 10.2 2021 Wi-fi + Cellular 64GB MK673 Silver 10.2
Планшет Apple iPad 10.2 2021 Wi-fi + Cellular 64GB MK673 Silver 10.2
15 699
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD 10.2 2021 WI-FI + CELLULAR 64GB MK673 SILVER 10.2 0
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD 10.2 2021 WI-FI + CELLULAR 64GB MK673 SILVER 10.2 1
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD 10.2 2021 WI-FI + CELLULAR 64GB MK673 SILVER 10.2 2
Планшет Apple iPad 10.2 2021 Wi-fi + Cellular 64GB MK673 Silver 10.2 3

Планшет Apple iPad 10.2 2021 Wi-fi + Cellular 64GB MK673 Silver 10.2

Код: 588879
В наявності
17 199 грн
15 699 грн
Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Колір: срібний

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Apple iPad 10.2'' – оновлений стандарт якості

Класичний, улюблений усіма та оновлений Apple iPad 10.2 '' вже готовий підкорити ваше серце. Цей звичний планшет став потужнішим, обзавівся чудовою камерою, поліпшеною системою штучного інтелекту та чудовим дисплеєм. З ним буде так само зручно вчитися, працювати, розважатися. А його численні додатки і функції допоможуть розвиватися вашому таланту.

Швидкість роботи, що зросла

Потужний чіп A13 Bionic забезпечує найважливішу перевагу планшету Apple iPad 10.2 '' – відмінну швидкодію. Запуск будь-якої програми, виконання різних задач і процесів – все стало відбуватися швидше і злагоджено.

Підвищена ігрова продуктивність Apple iPad 10.2''

Ігрова продуктивність, яка зросла в Apple iPad 10.2 '' забезпечена його оновленим графічним процесором. Загальний приріст швидкості обробки графіки склав 20%, що стало помітно при запуску ігор та інших програм для роботи з фото і відео.

Замість графічного планшета

За допомогою фірмового стилуса Apple Pencil ваш Apple iPad 10.2 '', купити в численних магазинах Комфі який буде просто, може перетворитися в аналог графічного планшета. Хороша роздільна здатність дисплея Retina, а також велика його діагональ пропонує можливість малювати зображення і навіть картини будь-якої складності.

Промальовування дрібних деталей на екрані Apple iPad 10.2''

На великому Retina-дисплеї Apple iPad 10.2 '' буде відмінно читатися навіть найдрібніший текст, як і інші деталі зображень. Він відрізняється чудовою чіткістю для різноманітних сфер застосування – від перегляду відеороликів у високій якості до промальовування деталей вашого майбутнього проекту.

Налаштування кольору екрана True Tone

Всі зображення, що відтворюються на дисплеї Apple iPad 10.2 '', завжди виглядають ідеально. І крім якісної матриці дякувати за це необхідно технології True Tone. Вона оптимізує картинку на екрані відповідно до навколишнього середовища – при яскравому сонячному світлі зображення залишається світлим і легко читається, а в нічний час стає більш м'яким по яскравості та теплим.

Оновлена камера в Apple iPad 10.2''

Новітня фронтальна камера у Apple iPad 10.2 '' покликана зробити спілкування з людьми ще більш зручним. При запису відео може активуватися функція «В центрі уваги» і це робить зйомку ролика креативною. Камера ніби повертається і захоплює в кадр учасника, який знову з'явився, як тільки він опиняється в полі її широкого огляду.

Якісний запис фото- та відео

На додаток до селфі-камери користувач Apple iPad 10.2 '' отримує настільки ж прекрасну основну камеру на задній панелі планшета. Вона завжди буде створювати для вас кадри надзвичайної краси. Численні ж функції редагування отриманого зображення, а також технологія доповненої реальності забезпечить креативний підхід для кожного ролика або знімка.

З Apple iPad 10.2 '' спілкування стане простіше

Чудова камера в Apple iPad 10.2 '', ціна якого дивно гармонує з його функціоналом, може стати найкращим засобом для спілкування з друзями та колегами. Використовуйте додаток FaceTime щоб мати можливість бачити ваших співрозмовників чітко, та незалежно від відстані між вами відчувати себе учасником живого спілкування.

Сучасні бездротові способи підключення

Забезпечувати постійне підключення до інтернету в планшеті Apple iPad 10.2 '' покликані численні технології бездротового з’єднання. Мобільна мережа допомагає вам постійно знаходитися на зв'язку, навіть за межами будинку, а швидке Wi-Fi з'єднання гарантує максимальну швидкість обміну великими файлами. Всі ці можливості також допомагають мати постійний доступ до своїх файлів у хмарі iCloud, особливо якщо модифікація вашого iPad передбачає наявність SIM-карти оператора з мобільним інтернетом.

Apple iPad 10.2'' – як ноутбук, тільки легше

Застосування різноманітних аксесуарів для Apple iPad 10.2 '' допомагає підняти комфорт його експлуатації до рівня ноутбука та навіть ще вище. Приєднавши клавіатуру Smart Keyboard, користувач зможе активно і комфортно друкувати будь-якого роду тексти. А в складеному вигляді клавіатура буде являти собою ідеальний спосіб захисту екрану і всього корпусу планшета.

Більше функцій з iPadOS

Новітня версія iPadOS несе в собі грандіозну кількість корисних функцій і підтримуваних технологій. Вона дуже добре адаптована для застосування на великому екрані Apple iPad 10.2 '' і допоможе вам, наприклад, з легкістю запускати два додатки одночасно.

Красива і зрозуміла ОС

Операційна система iPadOS 15 була спеціально розроблена для застосування на планшетних комп'ютерах компанії. Вона враховує всі їхні сильні сторони – такі як великий дисплей з високою деталізацією та підтримку численної периферії, що підключається. Завдяки цьому працювати з Apple iPad 10.2 '', купити в Києві який у вас вийде швидко, завжди буде зручно з першої хвилини експлуатації.

Створюйте замітки де захочете

Велика кількість віджетів, створюваних заміток та інших інструментів для комфортного використання можливостей планшета надихає. Ви завжди можете розраховувати на свій Apple iPad 10.2 '', який буде готовий до роботи швидше, ніж паперовий блокнот і дасть вам ще нескінченну кількість чистих аркушів для записів та ескізів.

Фірмові програми в Apple iPad 10.2''

У комплекті з Apple iPad 10.2 '' вже поставляється значний набір корисних і необхідних додатків. Деякі з них будуть затребувані при робочих процесах, інші стануть незамінними при розвагах і відпочинку, а такі передові програми як браузер Safari можуть використовуватися в більшості задач, що запускаються.

Допомога художникам

Різні програми, як встановлені вже на ваш Apple iPad 10.2 '', так і ті, які ви зможете скачати з магазину App Store, можуть дозволити вам малювати різними методами. Наприклад, додаток Adobe Fresco створено для любителів живопису та підтримує роботу зі стилусом, що суттєво розширює його функціонал.

Повне дотримання конфіденційності

Надійний і зручний сканер відбитків пальців в складі клавіші Touch ID пропонує всім власникам Apple iPad 10.2 '' чудовий рівень захисту інформації. Завдяки цьому механізму аутентифікації вийшло досягти найвищого рівня надійності збереження всіх особистих даних.

Apple iPad 10.2'' підходить для людей з обмеженими можливостями

Різні функції універсального доступу до можливостей Apple iPad 10.2 '' забезпечують його чудову адаптацію під свого власника. Він допоможе підлаштовувати відтворення звукової та візуальної інформації для кожного типу порушення зору та слуху, які найбільш часто зустрічаються. А при відеодзвінках у груповому чаті планшет самостійно визначить мову жестів, щоб надати додаткові функції для цього співрозмовника.

Великий асортимент фірмових аксесуарів

Купуючи Apple iPad 10.2 '', придбати в Україні який можна буде дуже просто в Комфі, ви автоматично стаєте частиною грандіозної екосистеми пристроїв компанії. Аксесуари, що індивідуально підходять до планшету, дозволяють зробити його використання максимально комфортним і безпечним, а інші пристрої – частиною великої мережі пов'язаних між собою девайсів від Apple.

Характеристики
Основні
Тип
ультратонкий
Операційна система
iPadOS 15
Серія
Apple iPad 2021
Дисплей
Діагональ дисплея
10.2"
Роздільна здатність екрана
2160 x 1620
Технологія дисплея
IPS
Процесор
Процесор
Apple A13 Bionic
Частота процесора
2.66 ГГц
Кількість ядер
6
Пам'ять
Оперативна пам'ять
3 ГБ
Вбудована пам'ять
64 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримується
Камера
Основна камера
8 Мп
Фронтальна камера
12 Мп
Підключення та мережа
Підтримка SIM-карт
4G (LTE)
Бездротові технології
GPS, Bluetooth, Wi-Fi 802.11 ac
Можливість здійснення дзвінків
без можливості здійснення дзвінків
Живлення
Ємність акумулятора (мАг)
8686 мАг
Ємність акумулятора (Вт/г)
32.4 Вт/год
Фізичні параметри
Роз'єми зарядки
micro-USB
Колір
срібний
Додаткові роз'єми
слот для SIM-карти, 3.5 mm headphone jack
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Планшет Apple iPad 10.2 2021 Wi-fi + Cellular 64GB MK673 Silver 10.2
Планшет Apple iPad 10.2 2021 Wi-fi + Cellular 64GB MK673 Silver 10.2
17 199 грн 15 699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових