з 09:00 до 21:00
Планшет Apple iPad mini 6 Wi-Fi 256GB Space Gray (MK7T3)
Планшет Apple iPad mini 6 Wi-Fi 256GB Space Gray (MK7T3)
26 799
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD MINI 6 WI-FI 256GB SPACE GRAY (MK7T3) 0
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD MINI 6 WI-FI 256GB SPACE GRAY (MK7T3) 1
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD MINI 6 WI-FI 256GB SPACE GRAY (MK7T3) 2
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD MINI 6 WI-FI 256GB SPACE GRAY (MK7T3) 3
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD MINI 6 WI-FI 256GB SPACE GRAY (MK7T3) 4
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD MINI 6 WI-FI 256GB SPACE GRAY (MK7T3) 5
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD MINI 6 WI-FI 256GB SPACE GRAY (MK7T3) 6
Планшет Apple iPad mini 6 Wi-Fi 256GB Space Gray (MK7T3) 7

Планшет Apple iPad mini 6 Wi-Fi 256GB Space Gray (MK7T3)

Код: 635481
В наявності
29 299 грн
26 799 грн
Обраний колір: Space Gray

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Apple iPad Mini – краса в кожному міліметрі

Надтонкий закруглений корпус, відмінний дисплей збільшеного розміру, тонкі рамки та найпотужніший процесор. Всі ці якості допомагають новому Apple iPad Mini стати вашим щоденним супутником у справах, відпочинку та розвагах. Підключайте Apple Pencil і малюйте, редагуйте, створюйте, грайте та спілкуйтеся з небаченим раніше рівнем комфорту.

Поміщається на долоні

Розмір дисплея в Apple iPad Mini разом з його зменшеними рамками створюють ту саму неповторну магію, притаманну тільки iPad mini.

Творчість у кожній деталі Apple iPad Mini

Apple iPad Mini створений для креативних, активних людей, які рухаються до своєї мети. Ви можете розвивати свій бізнес, бути модельєром, дизайнером, вчитися в інституті або навіть школі – для кожного в цьому планшеті знайдуться свої неповторні можливості для творчості.

Мобільна міць

Новий чіп A15 в Apple iPad Mini настільки потужний, що зможе рекордно швидко робити обчислення в іграх, графічних редакторах та інших процесорозалежних додатках.

Apple iPad Mini прекрасний з усіх боків

Екран нового Apple iPad Mini представляє основний інтерес при візуальному сприйнятті цього унікального пристрою – адже він займає майже всю його лицьову панель.

8,3-дюйма Liquid Retina

Дисплей в Apple iPad Mini, купити у великій роздрібній мережі магазинів Комфі який ви зможете зручно, об'єднує в собі всі кращі показники якості та ергономіки. Його 8,3-дюймова діагональ буде найбільш прийнятною для тривалої роботи без втоми рук, а невеликі загальні габарити планшета дозволять його легко брати всюди з собою.

Магнітне кріплення в Apple iPad Mini

Швидке кріплення Apple Pencil забезпечується кількома вбудованими в корпус Apple iPad Mini магнітами. Завдяки їх наявності стилус може завжди перебувати поруч, коли вам буде потрібно від руки накидати ескізи або зробити важливий запис.

4 кольори корпусу

У запропонованому варіанті забарвлення з чотирьох відтінків корпусу знайдеться той, який стане відповідним саме вам.

Звичний Touch ID в Apple iPad Mini

Затребуваний і вже звичний сканер Touch ID тепер вбудований у клавішу блокування на верхній панелі Apple iPad Mini. Це дозволить одним натисканням активувати роботу пристрою, спільно з аутентифікацією по вашому відбитку пальця, швидко оплачувати покупки в інтернеті чи отримувати доступ до інших фінансових додатків.

Реактивна потужність

Швидкість роботи новітнього чіпа A15 Bionic перевершує всі випущені раніше мобільні процесори Apple. З його допомогою ви зможете запускати найновіші ігри, працювати з Photoshop або Lightroom, редагувати відеоролики або використовувати інші складні спеціалізовані програми.

Додатки працюють у 2 рази швидше з Apple iPad Mini

Потужність чіпа A15, що зросла на 40%, а також нове покоління модуля машинного навчання Apple Neural Engine дозволили додаткам на Apple iPad Mini працювати майже в 2 рази швидше. 6 ядер процесора здатні дуже ефективно робити обчислення навіть в багатопотоковому режимі, таким чином запуск будь-яких програм на планшеті суттєво полегшується.

На 80% прискорена обробка графіки

Робота з растровою або векторною графікою, редагування відеофайлів будь-яких розмірів і динамічні ігри тепер будуть доступні власникам Apple iPad Mini, ціна якого відповідає його якості. Приріст графічної продуктивності склав 80% - ключова заслуга в цьому 5-ядерного процесора для її обробки.

Повний спектр задоволень на одному заряді Apple iPad Mini

Тривалість роботи Apple iPad Mini становить цілий день активного використання робочих і розважальних додатків для творчості на ньому.

Швидкий обмін файлами

Завантаження будь-яких, навіть дуже об'ємних файлів тепер буде відбуватися ще швидше. Залежно від модифікації вашого Apple iPad Mini він може підтримувати роботу в мобільних мережах до 5G або ж підключатися до бездротових точок доступу по стандарту Wi-Fi 6.

Комфортне онлайн-використання Apple iPad Mini

Новий Apple iPad Mini ідеально оптимізований для перегляду онлайн численних передач, каналів і фільмів. Його підтримувані протоколи бездротового зв'язку, а також загальна ергономіка дозволяють користуватися його можливостями в будь-якому місці та максимально тривалий час.

Підключення через USB Type-C

За допомогою універсального порту USB Type-C власник Apple iPad Mini зможе підключати величезну кількість найрізноманітніших пристроїв до нього.

Фокусування на головному

Фронтальна камера в Apple iPad Mini здатна охоплювати надширокий кут огляду для комфортного її застосування. Тепер вам не доведеться занадто довго налаштовувати планшет при відеодзвінках – вся система фокусування працює автоматично. Більш того – функція «У центрі уваги» може відстежувати ваше переміщення в кадрі, регулюючи фокус камери на вас і розширюючи видиме співрозмовнику поле зору, коли це потрібно.

Яскраві знімки з Apple iPad Mini

Для отримання якісних фотографій із відеороликами в Apple iPad Mini застосовується новий модуль на 12 Мп. Технологія Focus Pixel і збільшена світлосила об'єктива допомагають робити вам найбільш чіткі та яскраві знімки у будь-який час доби. Спалах True Tone біля камери дозволяє підсвічувати об'єкт зйомки, зберігаючи правильний баланс білого. А завдяки новітньому процесору та підтримці Smart HDR 3 камера завжди буде пропонувати вам зображення найвищого за якістю рівня.

Розширений функціонал камери

Вам потрібно відсканувати документ, зберігши його вміст до найдрібніших деталей? За допомогою камери в Apple iPad Mini ви зможете зробити це за пару натискань клавіш. Також модуль камери здатний здійснювати відеозйомку в Ultra HD-якості, щоб відзнятий матеріал міг легко піддаватися редагуванню і повноцінно відтворювався на великому екрані.

Підтримка Apple Pencil 2 в iPad Mini

Способи взаємодії оновленої версії стилуса з Apple iPad Mini, купити в Києві який можна особливо просто, викликають захоплення. Можна швидко перемикати інструменти двічі торкнувшись біля основи Apple Pencil і таким чином підбирати оптимальний для ваших поточних завдань. Після використання стилус може бути надійно прикріплений до планшета і одночасно заряджатися.

Як графічний планшет, тільки краще

За допомогою багатофункціонального Apple Pencil новий Apple iPad Mini може стати для вас повноцінним графічним планшетом. Висока деталізація дисплея та відмінна швидкодія всього пристрою допомагають виконувати будь-які за рівнем складності задачі.

Практичні обкладинки Smart Folio для Apple iPad Mini

Обирайте для вашого Apple iPad Mini обкладинку Smart Folio, що підходить за кольором і насолоджуйтеся комфортом її застосування. Крім якісного захисту екрану та інших частин корпусу цей аксесуар зможе виконувати роль надійної підставки.

Операційна система iPadOS

Ось уже кілька років новітня операційна система iPadOS готова дати користувачам більше комфорту використання пристроїв цієї серії, ніж звична iOS для телефонів. Вона робить роботу з Apple iPad Mini набагато простіше, а численні прийоми з управління жестами перетворюють її у справжнє диво. Відкривайте одночасно кілька додатків і повноцінно насолоджуйтеся високою продуктивністю планшета і чітким дисплеєм.

Діліться файлами з друзями через Apple iPad Mini

Функція SharePlay пропонує практичний спосіб поділитися файлами та трансляціями з вашими друзями. Доповнюючи їх нотатками від руки, ви зробите спілкування більш душевним і персоналізованим.

Вибір серед численних додатків

Для iPadOS вже створена достатня кількість чудових програм і регулярно з'являється все більше нових і ще більш корисних. Великий дисплей створює додатковий ступінь комфорту для роботи, на відміну від тих самих iPhone і, як наслідок, Apple iPad Mini зможе відмінно доповнити своїм функціоналом навіть найбільші версії телефону.

Все більше унікальних аксесуарів для Apple iPad Mini

Сучасний Apple iPad Mini, придбати в Україні який ви зможете в нашому інноваційному інтернет-магазині, може підключати до себе сотні неповторних аксесуарів. Бездротові гарнітури для музики та спілкування, миша та клавіатура для комфорту маніпуляцій, AirTag, монітор, джойстик для ігор і багато іншого. Зробіть ваш iPad центром управління для розумного будинку або ж центральною консоллю для творчості, спорту або будь-яких інших ваших хобі.

Характеристики
Основні
Тип
ультратонкий
Операційна система
iPadOS 15
Серія
Apple iPad Mini 6
Дисплей
Діагональ дисплея
8.3"
Роздільна здатність екрана
2266 x 1488
Технологія дисплея
IPS
Вид екрана
ємнісний
Процесор
Процесор
Apple A15 Bionic
Частота процесора
2.99 ГГц
Кількість ядер
6
Пам'ять
Оперативна пам'ять
4 ГБ
Вбудована пам'ять
256 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримується
Камера
Основна камера
12 Мп
Роздільна здатність запису відео основної камери
UHD 4K (3840 x 2160) (30 к./с)
Додаткові функції основної камери
уповільнена зйомка (slow-mo), спалах, автофокус
Фронтальна камера
12 Мп
Підключення та мережа
Підтримка SIM-карт
відсутня
Бездротові технології
Wi-Fi 802.11 ax, Bluetooth 5.0
Можливість здійснення дзвінків
без можливості здійснення дзвінків
Живлення
Ємність акумулятора (мАг)
5124 мАг
Час автономної роботи
час автономної роботи: до 10 годин
Ємність акумулятора (Вт/г)
19.3 Вт/год
Фізичні параметри
Роз'єми зарядки
USB Type-C
Колір
темно-сірий
Маса
293 г
Габарити
195.4 x 134.8 x 6.3 мм
Додаткові роз'єми
відсутні
Додаткові властивості
Аудіо
стереозвук
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Планшет Apple iPad mini 6 Wi-Fi 256GB Space Gray (MK7T3)
Планшет Apple iPad mini 6 Wi-Fi 256GB Space Gray (MK7T3)
29 299 грн 26 799 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових