з 09:00 до 21:00
Планшет Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4/128 WiFi Gray
Планшет Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4/128 WiFi Gray
ПЛАНШЕТ LENOVO TAB M10 PLUS (3RD GEN) 4/128 WIFI GRAY 0
ПЛАНШЕТ LENOVO TAB M10 PLUS (3RD GEN) 4/128 WIFI GRAY 1
ПЛАНШЕТ LENOVO TAB M10 PLUS (3RD GEN) 4/128 WIFI GRAY 2
ПЛАНШЕТ LENOVO TAB M10 PLUS (3RD GEN) 4/128 WIFI GRAY 3
ПЛАНШЕТ LENOVO TAB M10 PLUS (3RD GEN) 4/128 WIFI GRAY 4
ПЛАНШЕТ LENOVO TAB M10 PLUS (3RD GEN) 4/128 WIFI GRAY 5
ПЛАНШЕТ LENOVO TAB M10 PLUS (3RD GEN) 4/128 WIFI GRAY 6
Планшет Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4/128 WiFi Gray 7

Планшет Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4/128 WiFi Gray

Код: 665021
Закінчився
Продано
Підтримка SIM-карт: відсутня
Опис

Картинка рівня кінематографу

Планшет Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) використовує IPS-матрицю, що проєктує 2К-зображення на полотно діаметром 10.6”. Користувач отримує крутий візуальний досвід, який супроводжує будь-яку його дію. Контент стрімінгових сервісів можна дивитися у якості 1080p, що зробить будь-яке дійство ще більш видовищним. Технологія TÜV Low Blue Light знижує рівень шкідливого синього випромінювання, даючи відпочинок вашим очам.

Комфортне навчання

За рахунок портативності пристрій добре пристосований для навчання. Взяти із собою планшет на пари чи уроки – легко. Він займає місця не більше за блокнот. Додаток Lenovo Instant Memo дозволить створювати конспект прямо на сенсорному екрані: робіть нотатки, відкривайте документи, коментуйте та працюйте з текстом. Для більшого комфорту додайте до комплекту стилус Lenovo Precision Pen 2.

Читання у комфортному форматі

Режим читання адаптує дисплей до тривалих сесій, щоб ви могли читати, не відчуваючи дискомфорту. Він стає схожим за кольором на папір, а рівень яскравості регулюється користувачем залежно від інтенсивності світла навколо. Також можна увімкнути чорно-білий/сірий формат, при якому зручно працювати з текстом, редагувати документи. Імітація електронної книги не призводить до неприємних відчуттів та втрати зору.

Якісне програмне забезпечення

На базі операційної системи Android™ 12 ви отримуєте повноцінний мультизадачний простір. Безліч зручних оптимізованих інструментів для повсякденних завдань та взаємодії з контентом. Виробник заявляє, що 3 роки після покупки ви отримуватимете свіжі пакети оновлень свого ПЗ.

Без турботи про підзарядку

Суперпродуктивний планшет Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) базується на 8-ядерному процесорі, що відрізняється збалансованим споживанням енергії. Завдяки цьому заряд техніка здатна тримати майже весь день. Відчутний ресурс обчислювальної потужності без зайвого клопоту.

Технологічний дизайн

Компактний корпус товщиною всього 7.45 мм та вагою 465 г став зразком мінімалізму та стилю. Його дизайн аскетичний, не перевантажений зайвими деталями, самодостатній. Алюмінієва оболонка виглядає дуже фактурно та вразить справжніх естетів. Гармонійні колірні рішення завершують елегантний образ техніки.

Найкращі дитячі ігри

Адаптований для малюків: простір Google Kids Space дає доступ до дитячих програм з якісним перевіреним контентом. Провести з дитиною час із користю, пограти в розвиваючі ігри, вивчити щось нове – жодних проблем. Батьківський контроль Family Link дасть можливість акуратно та ненав'язливо виключити зайве з цифрового поля дитини.

Каталог програм від Google

Перед вами необмежений світ Google Play: понад мільйон перевірених програм на різну тематику. Незалежно від того, чи ви любите просто позависати в соцмережах або використовуєте техніку в роботі – тут ви знайдете все, що потрібно. Ретельне тестування унеможливлює появу в каталозі неякісних або небезпечних програм. Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) – ваш інструмент роботи та дозвілля.

Передплата Amazon Music Unlimited

Крутий бонус для тих, хто надав перевагу даній моделі планшета: безкоштовна підписка на Amazon Music Unlimited на 3 місяці! Слухайте улюблені композиції з бібліотеки обсягом понад 70 млн. треків, формуйте плейлисти, оцінюйте новинки першими.

Характеристики
Основні
Тип
ультратонкий
Операційна система
Android 12.0
Серія
Lenovo Tab M10 Plus
Дисплей
Діагональ дисплея
10.6"
Роздільна здатність екрана
2000 x 1200
Технологія дисплея
IPS
Процесор
Процесор
MediaTek Helio G80
Пам'ять
Оперативна пам'ять
4 ГБ
Вбудована пам'ять
128 ГБ
Підтримка карт пам'яті
MicroSD до 1024 Гб
Камера
Основна камера
8 Мп
Фронтальна камера
8 Мп
Підключення та мережа
Підтримка SIM-карт
відсутня
Бездротові технології
GPS, A-GPS, Wi-Fi, Bluetooth
Можливість здійснення дзвінків
без можливості здійснення дзвінків
Живлення
Ємність акумулятора (мАг)
7500 мАг
Фізичні параметри
Роз'єми зарядки
USB Type-C
Колір
сірий
Додаткові роз'єми
3.5 mm headphone jack
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Планшет Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4/128 WiFi Gray
Планшет Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4/128 WiFi Gray
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових