з 09:00 до 21:00
Планшет Apple iPad 10th 2022 Wi-Fi 64GB Silver 10.9 (MPQ03)
Планшет Apple iPad 10th 2022 Wi-Fi 64GB Silver 10.9 (MPQ03)
16 399
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD 10TH 2022 WI-FI 64GB SILVER 10.9 (MPQ03) 0
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD 10TH 2022 WI-FI 64GB SILVER 10.9 (MPQ03) 1
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD 10TH 2022 WI-FI 64GB SILVER 10.9 (MPQ03) 2
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD 10TH 2022 WI-FI 64GB SILVER 10.9 (MPQ03) 3
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD 10TH 2022 WI-FI 64GB SILVER 10.9 (MPQ03) 4
Планшет Apple iPad 10th 2022 Wi-Fi 64GB Silver 10.9 (MPQ03) 5

Планшет Apple iPad 10th 2022 Wi-Fi 64GB Silver 10.9 (MPQ03)

Код: 685677
В наявності
22 499 грн
16 399 грн
Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Підтримка SIM-карт: відсутня
Колір: срібний

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Зустрічайте оновлений iPad

Абсолютно новий iPad яскраво переосмислений, щоб стати більш функціональним, інтуїтивнішим і ще більш захоплюючим. Завдяки новомуповноекранному дизайну, 10,9-дюймовому дисплею Liquid Retina та чотирьом чудовим кольорам iPad пропонує потужний спосіб займатися справами, творити та залишатися на зв'язку.1 Додайте необхідні аксесуари, розроблені спеціально для iPad, та насолоджуйтесь безмежною універсальністю для всього, що ви любите робити.

Малюйте, розфарбовуйте та пишіть за допомогою Apple Pencil.Друкуйте з комфортом, використовуйте трекпад та насолоджуйтесь контентом завдяки універсальній конструкції Magic Keyboard Folio , що складається із двох частин. Ви можете використовувати знайомі клавіші або сенсорну панель, яку можна клацнути в будь-якому місці. І отримайте неймовірний досвід набору тексту.

iPadOS поєднує все це і робить все на iPad плавним та легким. Запускайте свої улюблені програми одночасно, редагуйте та ділитесь фотографіями з іншими, отримуйте доступ до всіх своїх файлів.

Зробіть свою роботу швидкою

Доводьте справу до кінця – все на одному пристрої.Робіть нотатки, співпрацюйте та працюйте без проблем між програмами. Від кругових діаграм до рецептів пирогів iPad призначений для будь-якої продуктивності.

ЧіпA14 Bionic забезпечує потужність та продуктивність для будь-якої діяльності. Редагуйте відео 4K в iMovie, плануйте подорож світом з друзями або грайте в ігри з інтенсивним використанням графіки. Завдяки акумулятору, що працює протягом усього дня, ви можете робити все, не пропускаючи жодної секунди.

Редагуйте електронні таблиці, покращуйте презентації Keynote та робіть приголомшливі нотатки. Magic Keyboard Folio пропонує зручний набір тексту і трекпад для точних завдань.

Творіть скільки душі завгодно

Висловлюйте себе, малюйте та проводьте мозковий штурм на гнучку творчу платформу. Приголомшливий 10,9-дюймовий дисплей Liquid Retina створює неймовірне полотно. Таким чином, ви можете малювати, робити нотатки, помічати документи та багато іншого за допомогою Apple Pencil.

Записуйте та покращуйте якість звуку, де б ви не знаходилися, за допомогою високоякісних вбудованих мікрофонів і панорамних стереодинаміків . Запустіть подкаст, напишіть біт, озвучте фільм — ваші творчі проекти звучать фантастично.

Знімайте контент за допомогою ширококутної задньої камери 12 Мп . Знімайте та ретушуйте фотографії, редагуйте відео у форматі 4K, скануйте та редагуйте документи – і все це на iPad.

Зв'язатися. Залишайтесь у кадрі

Завдяки новій 12-мегапіксельної надширококутної фронтальної камери ви завжди будете в кадрі, коли розмовляєте FaceTime, берете участь у відеоконференції або записуєте селфі. А за допомогоюЦентральна сцена камера автоматично налаштовується так, щоб залишатися в центрі кадру.


Завантажуйте файли, грайте в онлайн-ігри та транслюйте фільми за допомогою Wi-Fi 6. А коли ви знаходитесь далеко від Wi-Fi, ви можете отримати доступ до надшвидкого з'єднання з5G. 

Дивитись. Вчитися. І підвищувати рівень.

Пориньте у свої улюблені шоу, програми та ігри на прекрасному 10,9-дюймовому дисплеї Liquid Retina. А з технологією. Справжній тон комфортно дивитися за будь-якого освітлення.

Вивчайте нову мову з Duolingo, запишіться на майстер-клас і виведіть свої уроки на новий рівень за допомогою доповненої імерсії реальності. З iPad можна навчитися практично будь-чого.

Грайте у ігри з інтенсивним використанням графіки. Запросіть друзів приєднатися за допомогою Share Play . Ви також можете підключити свій улюблений ігровий контролер до iPad.

Друкуйте легко.

Розширіть свої можливості за допомогою повсякденних предметів першої необхідності, розроблених спеціально для iPad, таких як Apple Pencil і Фоліо Magic Keyboard . Додайте барвистий Smart Folio для захисту спереду та ззаду. Підключайтеся до накопичувачів, док-станцій, дисплеїв та інших пристроїв за допомогою USB-C.

Apple Pencil відмінно підходить для нотаток, ведення журналу, а також для малювання та ілюстрування всіх видів. Він забезпечує ідеальну точність до пікселя та непомітну затримку. Тому використовувати його так само природно, як олівець.

Друкуйте з комфортом і використовуйте трекпад для точних завдань, таких як редагування електронної таблиці,Фоліо Magic Keyboard . Швидко відрегулюйте гучність або знайдіть файл за допомогою 14-клавішного функціонального ряду. Універсальна конструкція складається з двох частин, які кріпляться за допомогою магнітів: знімної клавіатури та задньої захисної панелі з регульованою підставкою для зручного перегляду.

Програми - повністю

iPad поставляється з потужними та функціональними програмами, такими як «Фото», «Карти», «Повідомлення», «Apple News», «Пошта» та «Safari». А серед понад мільйон додатків у App Store , розроблених спеціально для iPad, ви знайдете потрібний додаток для всього, що захочете. Керуйте проектом за допомогою Trello, співробітничайте на нескінченному полотні Freeform або закінчуйте курсову роботу за допомогою Microsoft Word.

На зображенні вище: Freeform, Procreate, Apple Books, Microsoft Word, Microsoft Excel з Webex Meetings

Використовуйте AR для перегляду нового iPad

Відкрийте цю сторінку за допомогою Safari на iPhone або iPad.

Характеристики
Основні
Тип
ультратонкий
Операційна система
iPadOS 16
Серія
Apple iPad 10 Wi-Fi 2022
Дисплей
Діагональ дисплея
10.9"
Роздільна здатність екрана
2360 x 1640
Технологія дисплея
IPS
Частота оновлення екрана
60 Гц
Процесор
Процесор
Apple A14 Bionic
Частота процесора
3.0 ГГц
Кількість ядер
6
Пам'ять
Оперативна пам'ять
4 ГБ
Вбудована пам'ять
64 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримується
Камера
Основна камера
12 Мп
Додаткові функції основної камери
автоматична стабілізація зображення, автофокус
Фронтальна камера
12 Мп
Підключення та мережа
Підтримка SIM-карт
відсутня
Бездротові технології
Bluetooth 5.2, Wi-Fi
Можливість здійснення дзвінків
без можливості здійснення дзвінків
Живлення
Ємність акумулятора (мАг)
7606 мАг
Час автономної роботи
час автономної роботи: до 10 годин
Ємність акумулятора (Вт/г)
32.4 Вт/год
Фізичні параметри
Роз'єми зарядки
USB Type-C
Матеріал корпуса
метал
Колір
срібний
Маса
477 г
Габарити
248.6 х 179.5 х 7 мм
Додаткові роз'єми
відсутні
Додаткові властивості
Особливості
барометр, цифровий компас, акселерометр, підтримка Apple pencil, заряджання від адаптера живлення або через порт USB Type-C від комп'ютера, гіроскоп
Аудіо
стереодинаміки
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Планшет Apple iPad 10th 2022 Wi-Fi 64GB Silver 10.9 (MPQ03)
Планшет Apple iPad 10th 2022 Wi-Fi 64GB Silver 10.9 (MPQ03)
22 499 грн 16 399 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових