з 09:00 до 21:00
Планшет Sigma mobile Tab A1025 X-treme LTE Black Orange
Планшет Sigma mobile Tab A1025 X-treme LTE Black Orange
8 699
ПЛАНШЕТ SIGMA MOBILE TAB A1025 X-TREME LTE BLACK ORANGE 0
ПЛАНШЕТ SIGMA MOBILE TAB A1025 X-TREME LTE BLACK ORANGE 1
ПЛАНШЕТ SIGMA MOBILE TAB A1025 X-TREME LTE BLACK ORANGE 2
ПЛАНШЕТ SIGMA MOBILE TAB A1025 X-TREME LTE BLACK ORANGE 3
ПЛАНШЕТ SIGMA MOBILE TAB A1025 X-TREME LTE BLACK ORANGE 4
Планшет Sigma mobile Tab A1025 X-treme LTE Black Orange 5

Планшет Sigma mobile Tab A1025 X-treme LTE Black Orange

Код: 715424
В наявності
8 699 грн
Обраний колір: Black Orange

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 18 місяців
Опис

Захист і витривалість

TAB A1025 X-treme виготовлено відповідно до стандарту захисту IP68, що означає, що його структура забезпечує максимальний захист від проникнення води, пилу та частинок бруду. Пристрій може працювати в будь-яких температурних умовах, витримуючи мороз до -20°C і спеку +55°C.

TAB A1025 X-treme оснащений найпотужнішим акумулятором в історії Sigma mobile. Його ємність становить 10 000 мАг, що майже на рівні павербанків. З такою батареєю ви будете в безпеці під час відключення електроенергії, і вам буде зручно працювати прямо з планшета в кафе, метро або під час подорожі. Вам гарантовані довгі години ігор і безперервний перегляд улюблених серіалів з родиною, постійне спілкування в месенджерах і безлімітний серфінг в Інтернеті.

Дизайн і ергономіка

Міцна рама служить для захисту TAB A1025 X-treme при падіннях і ударах. Рама була виготовлена ​​за допомогою технології подвійного лиття під тиском із пластику та гуми, а демпферна пластина була встановлена ​​​​з внутрішньої сторони, щоб зберегти всі внутрішні компоненти недоторканими. Пластина дійсно додає невелику вагу, що може вважатися незручністю, але перш за все вона запобігає пошкодженню при падінні.

Найзручніше використовувати планшет в горизонтальному положенні. На лівій стороні TAB A1025 X-treme під гумовими заглушками є порт USB Type-C для зарядки та відсік для SIM-карт і карти microSD. З правого боку ви знайдете кнопки живлення та гучності. Кнопку живлення також можна налаштувати на ввімкнення ліхтарика подвійним дотиком (Налаштування—Система—Жести). А щоб ви могли по-справжньому зануритися в улюблений фільм, ми оснастили TAB A1025 X-treme високоякісними динаміками, розташованими знизу.

Продуктивність і функціональність

TAB A1025 X-treme демонструє відмінну ефективність, яку забезпечує 8-ядерний процесор Mediatek MT8768WA, що працює на частоті 2 ГГц. Пристрій працює на сучасній операційній системі Android 11. Сертифікація Pure Android і Google Play Protect гарантує, що цю систему та планшет було підготовлено відповідно до рекомендацій Google.

Для комфортного використання додатків, можливості завантажувати всі необхідні додатки та зберігати фотографії та інші файли на телефоні TAB A1025 X-treme має 4 ГБ RAM і 64 ГБ ROM. А простір для зберігання можна розширити за допомогою карт пам'яті microSD об'ємом до 128 ГБ.

Сучасний дисплей і якісні камери

TAB A1025 X-treme оснащений 10,1-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 1280х800 пікселів (HD). Завдяки великому дисплею і якісному зображенню ви зможете насолоджуватися переглядом фільмів і відео на YouTube, читанням книг і навіть навчанням, адже ви можете завантажити підручники і статті на планшет і читати, виділяючи корисні цитати.

У планшеті дві камери: основна з матрицею Samsung S5K3P3, а також фронтальна з матрицею Samsung S5K2P7SX. Роздільна здатність обох становить 16 Мп. Вони дозволять знімати яскраві фото та відео, проводити відеоконференції та віртуальні сімейні вечори в месенджерах. Сьогодні це як ніколи важливо для українців, яких розділяють кордони та зруйновані міста.

Комунікації та Інтернет

TAB A1025 X-treme має слот для SIM-карти, куди можна встановити дві nanoSIM-карти стандарту GSM або одну SIM-карту та одну карту microSD для розширення пам’яті. Дзвонити рідним і друзям з планшета легко і зручно, якщо під рукою немає телефону, але гучний зв'язок автоматично включається під час розмови. 

Пристрій також працює в мобільних мережах 3G і 4G LTE. Вбудований модуль WiFi працює на частотах 2,4 і 5 ГГц стандарту IEEE 802.11 a/b/g/n, а функція WiFi Hotspot дозволяє ділитися з’єднанням 4G з іншими пристроями. 

Підтримка дротового Інтернету

Цікавою особливістю TAB A1025 X-treme є підтримка дротового Інтернету. Завдяки функції OTG ви можете роздавати і отримувати доступ в Інтернет по мережевому кабелю Ethernet. Все, що вам потрібно, це підключити кабель OTG і адаптер Ethernet-USB до TAB A1025 X-treme — і ви зможете легко підключитися до дротового Інтернету. Цей тип підключення до всесвітньої павутини набагато безпечніший, оскільки ніхто не зможе відстежувати вашу діяльність через Wi-Fi, тому Ethernet може бути особливо корисним для військовослужбовців і волонтерів.

Навігація та OTG

Вбудований GPS-модуль, який дозволяє використовувати системи супутникового позиціонування GPS, Galileo, GLONASS, BEIDOU і A-GPS, стане в нагоді для визначення вашого точного місцезнаходження та використання різноманітних навігаційних програм. 

Крім того, TAB A1025 X-treme має функцію OTG, яка дозволяє підключати до планшета комп'ютерні миші, клавіатури та накопичувачі, а також заряджати від нього інші пристрої, якщо у вас під рукою немає powerbank. При необхідності ви можете перетворити планшет в міні-комп'ютер і використовувати його як для роботи, так і для відпочинку. У той час, коли кожен українець повинен мати вдома екстрену валізу на випадок чергової евакуації, компактність і багатофункціональність мають велике значення. 

Характеристики
Основні
Тип
класичний
Операційна система
Android 11.0
Серія
Sigma mobile Tab A1025
Комплектація
захисна плівка на екрані
Дисплей
Діагональ дисплея
10.1"
Роздільна здатність екрана
1920 x 1200
Технологія дисплея
IPS
Процесор
Процесор
MediaTek MT8768WA
Пам'ять
Оперативна пам'ять
4 ГБ
Вбудована пам'ять
64 ГБ
Підтримка карт пам'яті
MicroSD, MicroSD до 128 Гб
Камера
Основна камера
16 Мп
Фронтальна камера
16 Мп
Підключення та мережа
Підтримка SIM-карт
3G, 4G (LTE)
Бездротові технології
A-GPS, Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11 n, Beidou, Galileo, GPS
Живлення
Ємність акумулятора (мАг)
10000 мАг
Фізичні параметри
Роз'єми зарядки
USB Type-C
Матеріал корпуса
пластик
Колір
помаранчевий
Маса
863 г
Додаткові роз'єми
слот для SIM-карти
Додаткові властивості
Особливості
голосовий зв'язок, функція OTG із можливістю заряджання інших пристроїв
Аудіо
громкий мультимедиа стереодинамик
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Планшет Sigma mobile Tab A1025 X-treme LTE Black Orange
Планшет Sigma mobile Tab A1025 X-treme LTE Black Orange
8 699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових