з 09:00 до 21:00
Планшет Oppo Pad Air 4/64Gb WiFi Gray
Планшет Oppo Pad Air 4/64Gb WiFi Gray
7 999
ПЛАНШЕТ OPPO PAD AIR 4/64GB WIFI GRAY 0
ПЛАНШЕТ OPPO PAD AIR 4/64GB WIFI GRAY 1
ПЛАНШЕТ OPPO PAD AIR 4/64GB WIFI GRAY 2
Планшет Oppo Pad Air 4/64Gb WiFi Gray 3

Планшет Oppo Pad Air 4/64Gb WiFi Gray

Код: 719963
В наявності
9 999 грн
7 999 грн
Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Колір: сірий

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Oppo ламає стереотипи

Oppo Pad Air допоможе вам у всьому, що б ви не робили, буть то навчання, спілкування, відпочинок чи творчість. Цей мобільний та портативний планшет на базі передового 8-ядерного процесора Snapdragon 680 забезпечує неймовірну продуктивність та швидкодію при вирішенні будь-яких завдань. 10.36-дюймовий 2К дисплей з покращеними контрастністю та яскравістю, підтримка Dolby Atmos, акумулятор, що забезпечує до 15 годин відеодзвінків – Oppo дійсно пропонує вам щось особливе.

Витончений, лаконічний, мобільний

Oppo Pad Air укладено в безшовний корпус товщиною всього 6.94 мм і вагою 440 г. Планшетом зручно користуватися будь-де, його можна без проблем брати з собою в будь-яку подорож. Задня панель з нанесеною 3D текстурою оброблена за фірмовою технологією OPPO Glow і стійка до відбитків пальців. Гладкий вигнутий дизайн надає планшету розкішного вигляду, ним комфортно користуватися і приємно тримати в руках.

Потужна робота

6нм 8-ядерний процесор Snapdragon 680 - це ваша перепустка у світ надшвидкостей та багатозадачності. Процесор демонструє суттєвий приріст продуктивності та енергоефективності, завдяки чому планшет працює плавно та стабільно, а також довго не потребує підзарядки.

Цілий день в автономному режимі

З Oppo Pad Air ви зможете нарешті забути про дефіцит заряду. Планшет дозволить вам до 12 години дивитися відео або до 15 години здійснювати відеодзвінки. Це все можливо завдяки потужній батареї ємністю 7100 мАг. Закінчився заряд? Швидка зарядка потужністю 18 Вт швидко подолає цю проблему, використовуючи USB-PD.

Новий рівень занурення

Насолоджуйтесь переглядом контенту на 10.36-дюймовому 2К дисплеї, який відтворює понад 1 мільярд кольорів і гарантує чудову деталізацію та точну передачу кольорів. Завдяки тонким рамкам 8 мм співвідношення екрану до корпусу становить 83.5%, а це означає більше місця для вирішення будь-яких завдань.

Турбота про зір

Ви можете безперервно дивитися відео і грати в улюблені ігри, не турбуючись про зір. Сертифікація TÜV є гарантією того, що Oppo піклується про безпеку для ваших очей і знижує до безпечних показників шкідливе синє свічення екрану. Підтримка 2048 рівнів адаптивної яскравості допомагає встановити оптимальну яскравість екрану для конкретного освітлення.

Оглушальний звук

4 симетричні повнодіапазонні динаміки зі звуковими камерами об'ємом 0,8 куб. см для розширеного об'ємного звучання та потужністю 1 Вт, а також підтримка Dolby Atmos забезпечують приголомшливу звукову деталізацію кожної сцени. Потужний об'ємний звук створює ефект занурення та дозволяє насолоджуватися контентом та музикою у чудовій якості.

Стільки вікон, скільки потрібно

Підвищуйте свою ефективність за допомогою розділення екрана на частини, щоб мати одночасний доступ до різної інформації та функцій. Тепер ви зможете переглядати пошту та працювати з документами, користуватися різними програмами та виконувати більше роботи за менший час. А ще ви можете розділити екран на дві частини для запуску двох екземплярів додатка для більш продуктивної роботи.

Мультизадачність у дії

Мультиекранне підключення Multi-Screen Connect транслює екран телефона на екрані планшета та підтримує зворотне керування та введення тексту. Ви можете скопіювати текст на одному пристрої та вставити його на інший пристрій. А ще ви зможете легко переміщати файли між додатками та пристроями.

Характеристики
Основні
Тип
ультратонкий
Операційна система
Android 12.0
Серія
Oppo Pad Air
Дисплей
Діагональ дисплея
10.36"
Роздільна здатність екрана
2000 x 1200
Технологія дисплея
IPS
Процесор
Процесор
Adreno 610
Пам'ять
Оперативна пам'ять
4 ГБ
Вбудована пам'ять
64 ГБ
Підтримка карт пам'яті
MicroSD до 512 Гб
Камера
Основна камера
8 Мп
Фронтальна камера
5 Мп
Підключення та мережа
Підтримка SIM-карт
відсутня
Бездротові технології
Wi-Fi, Bluetooth
Можливість здійснення дзвінків
без можливості здійснення дзвінків
Живлення
Ємність акумулятора (мАг)
7100 мАг
Фізичні параметри
Роз'єми зарядки
USB Type-C
Матеріал корпуса
метал
Колір
сірий
Маса
440 г
Додаткові роз'єми
3.5 mm headphone jack
Додаткові властивості
Особливості
гіроскоп, акселерометр, датчик освітлення, датчик приближения
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Планшет Oppo Pad Air 4/64Gb WiFi Gray
Планшет Oppo Pad Air 4/64Gb WiFi Gray
9 999 грн 7 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових