з 09:00 до 21:00
Планшет Huawei MatePad SE 4/128GB Wi-Fi Black
Планшет Huawei MatePad SE 4/128GB Wi-Fi Black
8 899
ПЛАНШЕТ HUAWEI MATEPAD SE 4/128GB WI-FI BLACK 0
ПЛАНШЕТ HUAWEI MATEPAD SE 4/128GB WI-FI BLACK 1
ПЛАНШЕТ HUAWEI MATEPAD SE 4/128GB WI-FI BLACK 2
Планшет Huawei MatePad SE 4/128GB Wi-Fi Black 3

Планшет Huawei MatePad SE 4/128GB Wi-Fi Black

Код: 748267
В наявності
8 899 грн
Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Колір: чорний

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Планшет для всієї родини

Huawei MatePad SE розробляли як універсальний девайс для кожного. Маючи яскравий 2К-екран 10.4” із захистом від синього випромінювання, він дозволить тривалий час вчитися, дивитися фільми та спілкуватися. Об'ємний звук Histen 8.0 занурює в контент на всі 100%. Підтримку бездротової мережі Wi-Fi забезпечує антена з покращеним прийомом сигналу. Програма Mee Time для дзвінків розширює можливості комунікації. Налаштування батьківського контролю забезпечать безпеку дітей.

Ваш міні-кінотеатр

Реалістична картинка у якості 2К на екрані HUAWEI FullView 10.4” вражає яскравими барвами та ідеально опрацьованими деталями. Показник 225PPI забезпечує необхідну щільність пікселів без рихлого ефекту – картинка буде цілісною. Екран займає 83% корпусу, що сприяє комфортному перегляду.

Без втоми очей

Сертифікація TÜV Rheinland підтверджує, що екран адаптований до тривалої роботи. Знижено випромінювання синього світла та мерехтіння, які так стомлюють органи зору. Яскравість можна відрегулювати на 4096 рівнях з огляду на інтенсивність зовнішнього освітлення. Грайте у нічний час, працюйте при яскравому сонці – жодних обмежень.

Портативний та міцний

Усього 440 г і незмірна у цифрах користь. Компактний та легкий планшет Huawei MatePad SE зручно тримати в руках, носити у сумці. Додатковий захист корпусу забезпечує міцність, при якій девайс вистоїть, якщо на нього випадково сіли або впустили. Абсолютно надійний у будь-яких побутових сценаріях.

Ефективний процесор 6 нм

Потужний 8-ядерний процесор, створений за 6-нм техпроцесом, став ідеальним «серцем» планшета. Він регулює пріоритет виконання завдань, підтримує одночасне функціонування кількох вікон, забезпечує правильне розподілення енергоресурсів. Стабільність та плавність – відмінні риси системи.

Практичний симбіоз

Синхронізацію кількох девайсів забезпечує проста команда з перетягуванням ярликів. Наприклад, за її допомогою одним рухом можна передати звук із динаміків планшета на навушники. Простий та зрозумілий механізм, миттєва реакція. Поєднання без зайвих дій.

Кілька вікон одним дотиком

Площа екрану дозволила легко реалізувати багатовіконний режим, що забезпечує додатковий комфорт. Провівши пальцем у верхній частині дисплея, користувач відкриває плаваюче вікно або ділить простір на частини. В одному вікні можна шукати інформацію, а паралельно ділитися нею в робочому чаті. Дивіться відео, відразу перевіряючи факти у браузері. Переписуйтесь у месенджері, одразу ж відправляючи друзям знайдені меми.

Зручні віджети

Створіть власні сценарії взаємодії, відсортувавши необхідні віджети до однієї групи. Так можна розподілити все необхідне за тематикою: «Робота», «Навчання», «Дозвілля». Віджетні стеки у зручному форматі дозволять перемикатися між необхідними утилітами, щоб в одну мить отримати необхідну інформацію.

Бездротовий зв'язок

Удосконалена запатентована антена планшету Huawei MatePad SE забезпечує високоякісний бездротовий зв'язок Wi-Fi. Синхронізація потокового медіа та з'єднання на найвищому рівні: користуйтесь інтернетом без затримок та підвисань. Висока пропускна здатність ні в чому не обмежує користувача.

Надійний друг дитини

Спеціально розроблений для дітей контент поєднав у собі цікаві ігри, пісні, інструменти розвитку. Для батьків будуть корисні налаштування та повідомлення про позу дитини, рівень яскравості екрану, час сеансу за планшетом. Формування правильних цифрових звичок починається з дитинства, допоможіть в цьому дитині.

Характеристики
Основні
Тип
класичний
Операційна система
Harmonyos 3.0
Серія
Huawei MatePad SE
Комплектація
планшет, документація, кабель Type-C, зарядний пристрій
Дисплей
Діагональ дисплея
10.4"
Роздільна здатність екрана
2000 x 1200
Технологія дисплея
IPS
Вид екрана
ємнісний
Частота оновлення екрана
60 Гц
Процесор
Процесор
Qualcomm Snapdragon 680
Пам'ять
Оперативна пам'ять
4 ГБ
Вбудована пам'ять
128 ГБ
Підтримка карт пам'яті
MicroSD до 512 Гб
Камера
Основна камера
5 Мп
Фронтальна камера
2 Мп
Підключення та мережа
Підтримка SIM-карт
відсутня
Бездротові технології
Bluetooth, Glonass, GPS, A-GPS, Wi-Fi
Можливість здійснення дзвінків
без можливості здійснення дзвінків
Живлення
Ємність акумулятора (мАг)
5100 мАг
Фізичні параметри
Роз'єми зарядки
USB Type-C
Матеріал корпуса
пластик, метал
Колір
чорний
Маса
440 г
Додаткові роз'єми
3.5 mm headphone jack
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Планшет Huawei MatePad SE 4/128GB Wi-Fi Black
Планшет Huawei MatePad SE 4/128GB Wi-Fi Black
8 899 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових