з 09:00 до 21:00
Планшет Blackview Active 8 Pro 8/256GB LTE Black
Планшет Blackview Active 8 Pro 8/256GB LTE Black
9 999
ПЛАНШЕТ BLACKVIEW ACTIVE 8 PRO 8/256GB LTE BLACK 0
ПЛАНШЕТ BLACKVIEW ACTIVE 8 PRO 8/256GB LTE BLACK 1
ПЛАНШЕТ BLACKVIEW ACTIVE 8 PRO 8/256GB LTE BLACK 2
ПЛАНШЕТ BLACKVIEW ACTIVE 8 PRO 8/256GB LTE BLACK 3
ПЛАНШЕТ BLACKVIEW ACTIVE 8 PRO 8/256GB LTE BLACK 4
ПЛАНШЕТ BLACKVIEW ACTIVE 8 PRO 8/256GB LTE BLACK 5
ПЛАНШЕТ BLACKVIEW ACTIVE 8 PRO 8/256GB LTE BLACK 6
ПЛАНШЕТ BLACKVIEW ACTIVE 8 PRO 8/256GB LTE BLACK 7
ПЛАНШЕТ BLACKVIEW ACTIVE 8 PRO 8/256GB LTE BLACK 8
Планшет Blackview Active 8 Pro 8/256GB LTE Black 9

Планшет Blackview Active 8 Pro 8/256GB LTE Black

Код: 814311
В наявності
9 999 грн
Обраний колір: Black

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Blackview Active 8 Pro

Користуйтесь міцнішими планшетами, ніж будь-коли раніше
Принесіть планшет, який переживе важкий спосіб життя на роботу, навчання та розваги.

Неперевершений комфорт для щоденного використання


Active 8 Pro розроблений для зручності, завдяки ультратонкому корпусу товщиною 16,8 мм, який дозволяє легко носити з собою. М’який шкіряний ремінь, що входить у комплект, забезпечує додаткову підтримку та комфорт, ефективно знімаючи проблему втоми рук під час тривалого використання, полегшуючи використання пристрою.

Створено для боротьби

Blackview надає перевагу неперевершеній міцності та надійності для експертів галузі та любителів активного відпочинку. Завдяки оновленим матеріалам і вдосконаленому дизайну Active 8 Pro краще, ніж будь-коли, здатний протистояти навіть найсуворішим випробуванням, дозволяючи їм впевнено протистояти щоденним нещасним випадкам, таким як пошкодження водою, удари та удари, і повністю прийняти свій суворий спосіб життя.

Створений, щоб витримати все

MIL-SPEC Оновлення з 810G до 810H
З останньою версією стандарту MIL-STD-810H Blackview оновила Active 8 Pro, щоб забезпечити безпрецедентний захист від агресивних середовищ, таких як вода, пил і падіння. На цей пристрій можна покластися в будь-яких умовах, спокійно та впевнено пораючись із будь-яким викликом.

Не допускаєте попадання вологи та пил сповільнює вас. Провідний рівень водонепроникності IP68 і IP69K

Виберіть Active 8 Pro для максимального відчуття впевненості — ідеальний компаньйон для занять на природі та професійного використання. Його надійні рейтинги водонепроникності та пило захисту IP68 та IP69K усувають будь-які занепокоєння у вологому чи пиловому середовищі, дозволяючи вам повністю зосередитися на своїх заняттях.

Ваш партнер у будь-якій погоді. Експлуатація при екстремальних температурах від -40°C до +60°C

Незалежно від того, досліджуєте ви Арктику, чи мандруєте пустелею, Blackview Active 8 Pro може витримувати екстремальні температури від -40°C до +60°C (від -40°F до 140°F) і стане ідеальним компаньйоном. для підкорення будь-яких пригод, забезпечуючи вам душевний спокій у найнесприятливіших умовах.

Продовжуйте сильніше з нескінченною силою. До 1440 годин в режимі очікування

Попрощайтеся з тривогою заряду батареї з гігантським чотириелементним твердотілим акумулятором Blackview Active 8 Pro ємністю 22000 мАг. Завдяки до 1080 годин роботи в режимі очікування ви можете місяцями досліджувати природу, не турбуючись про те, що розрядиться. Підтримуйте свою подорож і роботу безперервно з продуктивністю та розвагами.

Швидка зарядка 33 Вт. Миттєво поверніться до повної потужності

Зарядіть свій Active 8 Pro блискавичною зарядкою потужністю 33 Вт, яка відповідає вашому енергійному способу життя на природі. І коли ви готові до дії, Active 8 Pro буде поруч з вами! Лише за 285 хвилин цей потужний акумулятор на 22000 мАг досягає повної ємності, забезпечуючи безперервні пригоди, які можуть тривати дні або навіть місяці.

Ваша потужність 22000 мАг. Павербанк в дикій природі

Коли ви подорожуєте на природі, підтримка реверсивної зарядки Active 8 Pro дозволяє використовувати його як зарядний пристрій для зарядки інших пристроїв. Завдяки цій функції ви можете залишити громіздкі акумуляторні батареї вдома та подорожувати з легкістю, не турбуючись про те, що заряд розрядиться.

Кожна деталь втілюється в життя

Дивіться все з приголомшливою чіткістю завдяки 10,36-дюймовому FHD+ дисплею Active 8 Pro і роздільною здатністю 2,4K. Незалежно від того, працюєте ви, транслюєте або граєте, ви оціните чіткість і точність кольорів цього найкращого екрана.

Оточіть себе стереоблаженством. Звук від Harman AudioEFX®

Насолоджуйтеся справжнім захопливим звуком зі звуком Harman Kardon. Компанія Blackview співпрацювала з експертами, щоб покращити акустичні ефекти динаміків Quad smart-PA BOX Harman Kardon, забезпечуючи вишукану та чітку якість звуку високого класу. Об’ємний стереозвук Active 8 Pro ще більше занурить вас під час перегляду фільмів і дозволить забути про те, що вас оточує, слухаючи улюблений список відтворення.

Попрощайтеся з напругою очей, привіт Eye Comfort

Насолоджуйтесь часом за екраном з більшим комфортом і легкістю завдяки трьом вбудованим режимам догляду за очима Active 8 Pro і сертифікації TÜV SÜD Low Blue Light. Незалежно від того, працюєте ви допізна чи насолоджуєтеся кіномарафоном, Active 8 Pro допомагає зменшити напругу та втому очей, даючи вам спокійно зосередитися на найважливішому.

1 фото, 48 мільйонів деталей


Основна камера 48 Мп


Відкривайте приголомшливо чіткі та яскраві зображення за допомогою 48-мегапіксельної задньої камери Samsung® ISOCELL GM2 Active 8 Pro, яка може захоплювати до 48 мільйонів деталей, забезпечуючи кристально чисту чіткість навіть при збільшенні масштабу. Завдяки здатності захоплювати кожну деталь вашого оточення ваші спогади залишаться незабутніми. оживають таким чином, що справді чудово.

Фронтальна камера 16 МП


Насолоджуйтеся неперевершеною продуктивністю фронтальної камери з 16-мегапіксельною камерою Hynix® HI-1634Q на Active 8 Pro, яка працює на передовій технології remosaic, знімаючи приголомшливо чіткі та яскраві селфі, демонструючи вашу індивідуальність. Ідеально підходить для відеодзвінків, селфі або запису відео, забезпечуючи виняткову якість зображення.

Відеозапис 2K

Зробіть свій відеоблог подорожі


Зафіксуйте кожну деталь із приголомшливою чіткістю за допомогою відеозапису 2K. Завдяки роздільній здатності, яка вдвічі перевищує стандартну HD, відео 2K дає змогу яскраво пережити кожну мить, незалежно від того, знімаєте ви пейзажі чи об’єкти, що швидко рухаються, завдяки чому ваші спогади оживають.

Підводна камера

Світ під хвилями


Беріть її з упевненістю в будь-яку пригоду, підводна камера Blackview Active 8 Pro дозволяє робити приголомшливі фотографії навіть у басейні чи на поверхні озера, відчуваючи свободу досліджувати та фіксувати кожну мить.

Завжди готовий до дії 6-нм восьмиядерний процесор MediaTek Helio G99


Насолоджуйтесь блискавичною продуктивністю та плавною багатозадачністю з восьмиядерним 6-нм чіпсетом MediaTek Helio G99 Active 8 Pro. Завдяки потужному графічному процесору класу Arm Mali-G57 і до 16 ГБ оперативної пам’яті Active 8 Pro робить усе, що ви робите, удвічі зручнішим, незалежно від того, працюєте ви, навчаєтеся чи граєте.

8 ГБ оперативної пам’яті + 8 ГБ розширення = до 16 ГБ оперативної пам’яті


Без зусиль жонглюйте кількома завданнями


Підвищте продуктивність Active 8 Pro за допомогою 8 ГБ оперативної пам’яті та до 8 ГБ додаткової оперативної пам’яті, щоб загалом отримати до 16 ГБ оперативної пам’яті. Незалежно від того, граєте ви, транслюєте або працюєте з до 20 додатками, ви насолоджуватиметеся блискавичним запуском додатків, бездоганною багатозадачністю та плавною роботою.

256 ГБ ROM + до 1 ТБ (1024 ГБ). Розширення TF = до 1280 ГБ


Свобода зберігання чекає


Збільште простір для зберігання за допомогою ПЗП на 256 ГБ Active 8 Pro і підтримки карт TF об’ємом до 1 ТБ, щоб у вас ніколи не вичерпався обсяг пам’яті. Зберігайте більше фотографій, відео, музики, документів та ігор, не турбуючись про обмеження пам’яті. Насолоджуйтеся бездоганною продуктивністю та швидким доступом до своїх файлів у будь-який час і в будь-якому місці.

Розслабся, грай далі


Графітова мідна система охолодження


Насолоджуйтеся безперебійними розвагами та оптимальною продуктивністю завдяки винятковій системі охолодження Active 8 Pro на основі графіту, яка може знизити температуру процесора до 17°C під час інтенсивного використання, наприклад ігор. Будьте спокійні, знаючи, що ваш пристрій залишається холодним завдяки чудовому розсіюванню тепла.

Інтегрована система охолодження
Зниження температури до 17°C

Остання версія Android 13

Оновлення особистості та конфіденційність і безпека


Заснований на повністю новій ОС Android 13, Active 8 Pro пропонує розширену персоналізацію та посилений захист конфіденційності, а також значно покращує рівень безпеки, надаючи окремим особам і компаніям неперевершену взаємодію з користувачем.

NFC
Підключайся, плати, поділіться з легкістю


Відкрийте для себе легкість NFC Active 8 Pro. Використовуйте його потужність для плавних транзакцій Google Pay, легкої покупки квитків у громадському транспорті та безперебійного обміну файлами з іншими пристроями, перетворюючи ваше повсякденне життя завдяки простоті та підключенню

Відстань не може розлучити вас

Підтримка двох слотів 4G

Active 8 Pro оснащено слотом для двох SIM-карт, що дозволяє вам завжди залишатися на зв’язку зі своїми близькими. Ви можете вставити дві SIM-карти 4G або TF-карту об'ємом до 1 ТБ, що дає вам доступ до Інтернету навіть у місцях без Wi-Fi.

GPS+Глонасс+Galileo+Beidou

Залишайтеся на правильному шляху до безпеки

Відчуйте безпроблемну навігацію з високоточною навігаційною системою 4-в-1 від Active 8 Pro, яка пропонує оптимальні маршрути для вашої подорожі автомобілем, пішим або велосипедним подорожем до місця призначення.
Глобальна мережева сумісність

Характеристики
Основні
Тип
ударостійкий
Операційна система
Android 13
Серія
Blackview Active 8 Pro
Комплектація
документація
Дисплей
Діагональ дисплея
10.36"
Роздільна здатність екрана
2000 x 1200
Технологія дисплея
IPS
Процесор
Процесор
MediaTek Helio G99
Частота процесора
2.2 ГГц
Кількість ядер
8
Графічний процесор
ARM Mali-G57 mc2
Пам'ять
Оперативна пам'ять
8 ГБ
Вбудована пам'ять
256 ГБ
Підтримка карт пам'яті
MicroSD до 1024 Гб
Камера
Основна камера
48 Мп
Роздільна здатність запису відео основної камери
Full HD (1920 x 1080) (30 к/с)
Додаткові функції основної камери
спалах, автофокус
Фронтальна камера
16 Мп
Підключення та мережа
Підтримка SIM-карт
3G, 4G (LTE)
Бездротові технології
Wi-Fi 802.11 ac, із NFC, Bluetooth 5.0, Galileo, Glonass, GPS
Можливість здійснення дзвінків
з можливістю здійснення дзвінків
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Живлення
Ємність акумулятора (мАг)
22000 мАг
Фізичні параметри
Роз'єми зарядки
USB Type-C
Матеріал корпуса
пластик
Колір
чорний
Маса
976 г
Габарити
256.3 x 165.8 x 16.8 мм
Додаткові роз'єми
3.5 mm headphone jack
Додаткові властивості
Особливості
FM-радіо
Захищеність корпусу
MIL-STD-810H (протиударний), MIL-STD-810 (протиударний)
Аудіо
Harman Kardon, стереозвук
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Планшет Blackview Active 8 Pro 8/256GB LTE Black
Планшет Blackview Active 8 Pro 8/256GB LTE Black
9 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових