з 09:00 до 21:00
Планшет Apple iPad Air 11 2024 512GB Wi-Fi Space Gray (MUWL3)
Планшет Apple iPad Air 11 2024 512GB Wi-Fi Space Gray (MUWL3)
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD AIR 11 2024 512GB WI-FI SPACE GRAY (MUWL3) 0
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD AIR 11 2024 512GB WI-FI SPACE GRAY (MUWL3) 1
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD AIR 11 2024 512GB WI-FI SPACE GRAY (MUWL3) 2
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD AIR 11 2024 512GB WI-FI SPACE GRAY (MUWL3) 3
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD AIR 11 2024 512GB WI-FI SPACE GRAY (MUWL3) 4
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD AIR 11 2024 512GB WI-FI SPACE GRAY (MUWL3) 5
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD AIR 11 2024 512GB WI-FI SPACE GRAY (MUWL3) 6
Планшет Apple iPad Air 11 2024 512GB Wi-Fi Space Gray (MUWL3) 7

Планшет Apple iPad Air 11 2024 512GB Wi-Fi Space Gray (MUWL3)

Код: 900191
Очікується
Очікується
Вбудована пам'ять: 512 ГБ
Колір: космічний сірий
Опис

Нове покоління iPad Air

Оновлений Apple iPad Air представляє революційні зміни в портативній технології. Це планшет доступний у двох розмірах: стандартному 11-дюймовому та зовсім новому 13-дюймовому, кожен з яких оснащений захоплюючим дисплеєм Liquid Retina. Серцем пристрою є чіп Apple M2, який забезпечує неймовірну продуктивність і блискавичну обробку графіки, відкриваючи нові можливості для творчості завдяки потужним інструментам штучного інтелекту. Доповнює його новий Apple Pencil Pro, що розширює межі вашої креативності, а iPadOS та різноманітні додатки дозволяють виконувати завдання інтуїтивно та ефективно.

Приголомшливо вдосконалений дисплей

Ідеально портативний iPad Air дозволяє працювати, навчатися та розважатися. За допомогою режиму Split View ви можете переглядати кілька додатків одночасно, а Freeform дозволяє створювати спільні концепції. Збільшена продуктивність в програмах, таких як iMovie, дозволяє більше часу приділяти редагуванню. Антиблікове покриття екрану та технологія True Tone забезпечують чіткий текст за будь-яких умов освітлення, а висока яскравість та широкий колірний охоплення P3 роблять зображення приголомшливими.

Ніщо вас не зупинить

Неймовірно швидкий чип M2 забезпечує високу продуктивність iPad Air. Завдяки потужному процесору, графічному процесору та нейронному движку він працює майже на 50% швидше, ніж попереднє покоління. Це дозволяє легко планувати реконструкції будинків, грати в найновіші ігри або використовувати функції зі штучним інтелектом для поліпшення гольф-свінгу. Продуктивність від акумулятора забезпечує ефективну роботу протягом усього дня.

Дизайн оснований на швидкості

Розроблений Apple M2 має на 15% швидший процесор, на 25% швидшу графіку та на 50% більшу пропускну здатність пам'яті, ніж попереднє покоління. Ця феноменальна продуктивність ядра забезпечує виконання всіх типів завдань. Графічні програми, ігри з інтенсивною графікою та рендеринг 3D-зображень виконуються з дивовижною швидкістю.

Удосконалений нейронний движок зі штучним інтелектом

З швидкістю 15,8 трильйонів операцій за секунду, 40% швидшим Neural Engine, iPad Air стає потужним інструментом для штучного інтелекту. Він прискорює машинне навчання в функціях iPadOS, таких як Visual Look Up та захоплення тексту в реальному часі, а також полегшує роботу з програмами, що використовують ШІ, наприклад, Goodnotes 6 та Photomator.

Зробіть щось чудове

iPadOS спрощує виконання завдань, дозволяючи швидко та ефективно працювати з різними додатками. Stage Manager дозволяє легко перемикатися між додатками та групувати їх для конкретних завдань або проектів. А широкий вибір програм дозволяє виконувати різноманітні завдання, від редагування фото до створення презентацій.

Встигайте все - все одночасно

Stage Manager дозволяє виконувати багатозадачність по-новому, дозволяючи накладати вікна та змінювати їхній розмір, щоб ви могли легко переміщатися між ними. Ви також можете групувати програми для конкретних завдань або проектів і розташовувати їх в ідеальному порядку.

Дивовижні програми для будь-яких завдань

iPad Air постачається з потужними та ефективними програмами, які допоможуть вам творити, спілкуватися та виконувати завдання. Переглядайте, редагуйте та діліться своїми зображеннями та відео за допомогою програми «Фото». Створюйте яскраві презентації за допомогою Keynote та додавайте стилю за допомогою Apple Pencil Pro. Програми можуть перетворити iPad Air практично на все, що вам потрібно. А в App Store є понад мільйон додатків, розроблених спеціально для iPad, тому ви завжди знайдете потрібну програму для будь-яких завдань.

Захопіть свою уяву та все інше

Оновлений iPad Air вражає можливостями своїх камер, розроблених для захоплення кожної деталі. Фронтальна камера має надширокий кут забезпечує ідеальну якість відеозв'язку. Вдосконалена технологія Center Stage дозволяє автоматично налаштовувати кадр так, щоб ви завжди були у фокусі, що робить ваші відеодзвінки більш динамічними та привабливими. Задня 12-мегапіксельна камера виконує яскраві фотографії та дивовижні відео у форматі 4K, дозволяючи не тільки зберігати враження, але й ділитися ними. Завдяки високій роздільній здатності дисплея Liquid Retina, кожен знімок виглядає вражаюче реалістично. Ці камери перетворюють iPad Air на потужний інструмент для фото- та відеотворчості.

Створено, щоб змінювати на краще

Apple використовує більше перероблених матеріалів для зменшення впливу на навколишнє середовище. Міцна конструкція з 100% переробленого алюмінію робить iPad Air екологічно чистим інвестуванням у майбутнє.

Характеристики Планшет Apple iPad Air 11 2024 512GB Wi-Fi Space Gray (MUWL3)
Основні
Тип
ультратонкий
Операційна система
iPadOS 17
Серія
Apple iPad Air 11 2024
Комплектація
кабель Type-C, адаптер живлення
Дисплей
Діагональ дисплея
11"
Роздільна здатність екрана
2360 x 1640
Технологія дисплея
IPS, Liquid Retina Multi-Touch
Вид екрана
повністю ламінований дисплей
Покриття екрана
олеофобне покриття, стійке до появи слідів від пальців
Яскравість
500 ніт
Процесор
Процесор
Apple M2
Кількість ядер
8
Пам'ять
Оперативна пам'ять
8 ГБ
Вбудована пам'ять
512 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримується
Камера
Основна камера
12 Мп
Роздільна здатність запису відео основної камери
UHD 4K (3840 x 2160) (30 к./с)
Додаткові функції основної камери
цифровий зум до 5x, ширококутна, панорама (до 63 мп), кінематографічна стабілізація відео (4k. 1080p і 720p), уповільнена зйомка (slow-mo), автоматична стабілізація зображення, автофокус
Фронтальна камера
12 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
серійна зйомка, автоматична стабілізація, Smart HDR 4, надширококутна, спалах сітківки ока з передачею точного тону
Підключення та мережа
Підтримка SIM-карт
відсутня
Бездротові технології
Wi-Fi, Bluetooth
Можливість здійснення дзвінків
без можливості здійснення дзвінків
Живлення
Ємність акумулятора (Вт/г)
28.93 Вт/год
Фізичні параметри
Роз'єми зарядки
USB Type-C
Колір
космічний сірий
Маса
462 г
Габарити
247.6 x 178.5 x 6.1 мм
Додаткові роз'єми
відсутні
Додаткові властивості
Особливості
Touch ID, датчик зовнішньої освітленості, барометр, акселерометр, гіроскоп
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Планшет Apple iPad Air 11 2024 512GB Wi-Fi Space Gray (MUWL3)
Планшет Apple iPad Air 11 2024 512GB Wi-Fi Space Gray (MUWL3)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових