з 09:00 до 21:00
Планшет Apple iPad Pro 13 2024 2TB M4 Wi-Fi (Standard Glass) Space Black (MVX83)
Планшет Apple iPad Pro 13 2024 2TB M4 Wi-Fi (Standard Glass) Space Black (MVX83)
117 299
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD PRO 13 2024 2TB M4 WI-FI (STANDARD GLASS) SPACE BLACK (MVX83) 0
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD PRO 13 2024 2TB M4 WI-FI (STANDARD GLASS) SPACE BLACK (MVX83) 1
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD PRO 13 2024 2TB M4 WI-FI (STANDARD GLASS) SPACE BLACK (MVX83) 2
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD PRO 13 2024 2TB M4 WI-FI (STANDARD GLASS) SPACE BLACK (MVX83) 3
ПЛАНШЕТ APPLE IPAD PRO 13 2024 2TB M4 WI-FI (STANDARD GLASS) SPACE BLACK (MVX83) 4

Планшет Apple iPad Pro 13 2024 2TB M4 Wi-Fi (Standard Glass) Space Black (MVX83)

Код: 900295
Очікується
129 699 грн
117 299 грн
Вбудована пам'ять: 2048 ГБ
Колір: чорний
Опис

Захоплюючий та витончений

Новий iPad Pro - це неймовірна потужність у неймовірно тонкому, легкому та портативному корпусі. Розсуньте межі можливого на iPad з суперпортативною 11-дюймовою моделлю і великою 13-дюймовою моделлю.

Розкішний зі всіх сторін

Новий iPad Pro поєднує в собі продуктивність нового рівня та ультратонкий дизайн, щоб ви могли виконувати свою роботу, де б ви не були. Планшет доступний у двох чудових кольорах - Silver та Space Black. Корпус виготовлений зі 100% переробленого алюмінію та містить 100-відсотково перероблені рідкоземельні елементи у всіх магнітах.

Найсучасніший у світі дисплей

Новий дисплей Ultra Retina XDR представляє революційну тандемну технологію OLED. Яскравість, контрастність і передові технології, такі як ProMotion і True Tone, дарують вам приголомшливі візуальні враження. Режим еталонного зображення забезпечує точну передачу кольору.

Сяючий OLED-дисплей

Дисплей Ultra Retina XDR забезпечує повноекранну яскравість і точність завдяки проривній тандемній технології OLED. Комбіноване світло двох OLED-панелей генерує дивовижну яскравість і динамічний діапазон.

Максимальна візуальна чіткість

Дзеркальні відблиски передають реалістичні деталі і точне відображення світла на кожному зображенні. HDR-пейзажі, текстури та тони здаються ще більш яскравими та реалістичними. Коефіцієнт контрастності 2 000 000:1 забезпечує більш глибокий чорний колір для екстремального динамічного діапазону.

Реактивний чип

Чип M4 - це нове покоління процесорів від Apple, що забезпечує приголомшливу продуктивність у надзвичайно тонкому і легкому корпусі iPad Pro. Дисплейний движок забезпечує точність, колір і яскравість. Графічний процесор з апаратним прискоренням трасування променів відтворює графіку. Neural Engine в M4 робить iPad Pro лідером в області штучного інтелекту. Технологія другого покоління забезпечує роботу від акумулятора протягом усього дня.

Графіка зі швидкістю світла

Архітектура графічного процесора M4 забезпечує високу продуктивність рендерингу та апаратне прискорення трасування променів на iPad. Тому світло, тіні та відображення виглядають яскраво та реалістично. Динамічне кешування оптимізує енергоефективність і продуктивність графіки.

Штучний інтелект на базі процесора M4

Neural Engine M4 прискорює роботу штучного інтелекту і виводить машинне навчання в iPadOS на новий рівень. M4 дозволяє робити такі речі, як виділення об'єкта з фону в 4K-відео одним дотиком у Final Cut Pro або автоматичне створення нотного запису в реальному часі під час гри на піаніно за допомогою StaffPad.

Дивіться та працюйте у високій роздільній здатності

Media Engine з апаратним прискоренням для AV1 дозволяє більш енергоефективно відтворювати відео високої роздільної здатності. Відтворюйте та редагуйте до п'яти потоків відео у форматі 4K ProRes.

Зробіть все силою дотику

iPadOS створена для того, щоб ви могли виконувати складні робочі процеси та займатися улюбленими справами з легкістю і простотою. Інтуїтивно зрозуміла сенсорна навігація робить все простіше - навіть для найскладніших робочих процесів. iPadOS використовує можливості прискореного машинного навчання M4 для розширених функцій штучного інтелекту.

Програми для всього дивовижного

Перетворіть свій iPad на універсальну виробничу студію. З новими програмами для професіоналів відкриваються нові можливості.

Мікрофони! Камери! Мотор!

Знімайте, редагуйте та діліться контентом на одному пристрої завдяки професійній системі камер із сканером LiDAR, мікрофонам студійної якості та чотирма динаміками. За допомогою iPad Pro ви можете знімати відео у форматі 4K ProRes, здійснювати відеодзвінки за допомогою нової фронтальної камери з альбомною орієнтацією та сканувати документи з набагато кращою якістю завдяки штучному інтелекту.

Знімайте, редагуйте та діліться красою

Ширококутна камера 12 Мп робить iPad Pro повноцінною мобільною студією для творчих людей. Знімайте деталізоване відео 4K ProRes і яскраві зображення Smart HDR з ще кращими кольорами, поліпшеними текстурами і підвищеною деталізацією в умовах низької освітленості. Новий адаптивний спалах True Tone значно покращує сканування документів на iPad Pro, роблячи кілька знімків із спалахом, щоб створити високоякісний скан без тіней і відблисків. Сканер LiDAR значно покращує робочі процеси в 3D і забезпечує швидший та більш захоплюючий досвід роботи з доповненою реальністю.

Залишайтеся в центрі уваги

Фронтальна камера ідеально підходить для відеодзвінків у Center Stage. Вона працює з камерою TrueDepth для безпечного розблокування iPad Pro за допомогою Face ID. Мікрофони студійної якості та звукова система з чотирма динаміками забезпечують чудовий звук.

Мрійте про більше і швидко підключайтеся

Підключайте зовнішні дисплеї з високою роздільною здатністю до 6K і пристрої зберігання даних за допомогою Thunderbolt. Wi-Fi 6E забезпечує швидке бездротове з'єднання, а Bluetooth 5.3 підтримує гарнітури та слухові апарати наступного покоління.

Блискавична швидкість бездротового підключення

Wi-Fi 6E забезпечує неймовірно швидке бездротове з'єднання, щоб ви могли транслювати, завантажувати та обмінюватися даними на високій швидкості. Bluetooth 5.3 з низькою затримкою аудіо підтримує гарнітури та слухові апарати наступного покоління, які використовують Bluetooth LE.

Характеристики Планшет Apple iPad Pro 13 2024 2TB M4 Wi-Fi (Standard Glass) Space Black (MVX83)
Основні
Тип
ультратонкий
Операційна система
iPadOS 17
Серія
Apple iPad Pro 13 2024
Комплектація
кабель Type-C, адаптер живлення
Дисплей
Діагональ дисплея
13"
Роздільна здатність екрана
2752 x 2064
Технологія дисплея
OLED, Ultra Retina XDR
Вид екрана
повністю ламінований дисплей
Покриття екрана
олеофобне покриття, стійке до появи слідів від пальців
Частота оновлення екрана
120 Гц
Яскравість
1000 ніт
Процесор
Процесор
Apple M4
Кількість ядер
10
Пам'ять
Оперативна пам'ять
16 ГБ
Вбудована пам'ять
2048 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримується
Камера
Основна камера
12 Мп
Роздільна здатність запису відео основної камери
UHD 4K (3840 x 2160) (30 к./с)
Додаткові функції основної камери
портрет, ультраширококутна, автофокус, кінематографічна стабілізація відео (4k. 1080p і 720p), уповільнена зйомка (slow-mo), адаптивний спалах True Tone, портретне освітлення
Фронтальна камера
12 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
Animoji, портретне освітлення, портрет, Smart HDR 4, Memoji
Підключення та мережа
Підтримка SIM-карт
відсутня
Бездротові технології
Wi-Fi 802.11 ax, Bluetooth 5.3
Можливість здійснення дзвінків
без можливості здійснення дзвінків
Живлення
Ємність акумулятора (Вт/г)
38.99 Вт/год
Фізичні параметри
Роз'єми зарядки
USB Type-C
Колір
чорний
Маса
579 г
Габарити
281.6 x 215.5 x 5.1 мм
Додаткові роз'єми
відсутні
Додаткові властивості
Особливості
датчик зовнішньої освітленості, барометр, акселерометр, гіроскоп, Face ID
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Планшет Apple iPad Pro 13 2024 2TB M4 Wi-Fi (Standard Glass) Space Black (MVX83)
Планшет Apple iPad Pro 13 2024 2TB M4 Wi-Fi (Standard Glass) Space Black (MVX83)
129 699 грн 117 299 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових