з 09:00 до 21:00
Подарунковий сертифікат МТА 500
Подарунковий сертифікат МТА 500
500

Подарунковий сертифікат МТА 500

Код: 572808
В наявності
500 грн
Обраний колір: Picture

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 0 місяців
Опис

Зізнайтеся: скільки разів у Вашому житті бувало таке, що Ви не знали, який подарунок обрати? Не так вже й важливо, з якого приводу свято – День народження, річниця, випускний чи підвищення по службі, – адже всім хочеться маленьких приємних сюрпризів. Так от, наступного разу не ламайте собі голову – просто звертайтеся в роздрібні магазини «МТА» за подарунковою карткою.

Подарункова картка – це такий невеличкий сертифікат (як солідно звучить, правда?) на певну суму – від 100 до 10000 грн. Що найприємніше: термін дії такої картки необмежений, тобто Вашим подарунком можна скористатися як одразу, так і через рік :)

Як діє подарункова картка? Дуже просто: скористайтеся нею в магазині «МТА» при оплаті товару – і ціна покупки автоматично зменшиться на вказану на картці суму. Наприклад, якщо у Вас картка на 100 грн, а Ви вирішили придбати навушники чи чохол за 101 грн, то на касі Ви заплатите за покупку 1 грн – тобто, різницю між ціною товару та сумою, зазначеною на картці.

Така подарункова картка – чудова нагода не лише зробити приємне близькій людині, а й зекономити: придбайте картку та залиште її, наприклад, до Нового року. Тоді, в період ажіотажу, Ви будете мати змогу купити цифрову техніку по акційній ціні, та ще й використати подарунковий сертифікат і додатково заощадити!

Не втрачайте нагоди придбати подарункову картку та слідкуйте за нашими акційними пропозиціями – будьте у виграші!

Характеристики
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Подарунковий сертифікат МТА 500
Подарунковий сертифікат МТА 500
500 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових