з 09:00 до 21:00
Пошуковий брелок Baseus T2 Pro Smart Device White
Пошуковий брелок Baseus T2 Pro Smart Device White
499
ПОШУКОВИЙ БРЕЛОК BASEUS T2 PRO SMART DEVICE WHITE 0
ПОШУКОВИЙ БРЕЛОК BASEUS T2 PRO SMART DEVICE WHITE 1
ПОШУКОВИЙ БРЕЛОК BASEUS T2 PRO SMART DEVICE WHITE 2
ПОШУКОВИЙ БРЕЛОК BASEUS T2 PRO SMART DEVICE WHITE 3
ПОШУКОВИЙ БРЕЛОК BASEUS T2 PRO SMART DEVICE WHITE 4
ПОШУКОВИЙ БРЕЛОК BASEUS T2 PRO SMART DEVICE WHITE 5
Пошуковий брелок Baseus T2 Pro Smart Device White 6

Пошуковий брелок Baseus T2 Pro Smart Device White

Код: 811570
В наявності
499 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Пристрій проти втрати Baseus T2 Pro

Їдете у відпустку і боїтеся втратити свій багаж? А може ваша дитина збирається в літній табір і ви хочете подбати про її безпеку? Bluetooth-локатор Baseus T2 Pro відстежує предмети в реальному часі та запобігає їх втраті, а також забезпечує безпеку дітей і літніх людей у натовпі. Термін служби батареї становить 365 днів, а гучний сигнал допоможе визначити місцеперебування. Ремінь, що входить у комплект, полегшує установку виробу.

Швидке визначення місцеперебування

Прикріпіть локатор до певного предмета, щоб більше ніколи його не втратити. Коли ви перебуваєте в його зоні дії, достатньо однієї кнопки в додатку Baseus Smart, щоб увімкнути сигнал тривоги 90 дБ. Таким чином ви миттєво знайдете загублені речі без тривалих пошуків і стресу.

Тривалий час роботи

Що виділяє Baseus T2 Pro, так це надзвичайно довгий час роботи. Локатор оснащений батареєю CR2032, яка забезпечує до 365 днів роботи. Тому вам не доведеться турбуватися про раптову розрядку, через яку вам буде важко знайти втрачені речі перед важливою прогулянкою.

Корисна карта

Якщо ви втратите зв’язок із певним об’єктом, доступна в додатку карта допоможе вам його знайти. На ньому можна перевірити останню позицію загубленого предмета, що значно полегшить його пошук. Ця функція добре працює в автомобілі – залиште в ньому локатор і відстежуйте місцеперебування автомобіля в реальному часі. Ви можете використовувати додаток для керування необмеженою кількістю локаторів одночасно.

Сигналізація проти втрати

Bluetooth-локатор Baseus T2 Pro підтримує двосторонню передачу сигналів для запобігання втраті сигналу. Коли відстань між вашим мобільним пристроєм і локатором перевищує 30 метрів на відкритому повітрі та 10 метрів у приміщенні, пролунає автоматичний сигнал, який сповістить вас про перевищення безпечної відстані.

Підвищена безпека для дітей та людей похилого віку

Locator значно полегшує догляд за дитиною або літньою людиною, наприклад, під час шопінгу в переповненому торговому центрі. Все, що вам потрібно зробити, це покласти його в кишеню людини, і коли ця людина відійде, ваш смартфон спрацює сигнал тривоги. Важливо, що функція також працює навпаки, тож дитина чи літня людина може викликати вихователя. Цьому сприяє проста кнопка на локаторі.

Характеристики
Основні
Тип
пошуковий брелок
Тип підключення
бездротовий
Матеріал
пластик
Колір
білий
Сумісність
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Пошуковий брелок Baseus T2 Pro Smart Device White
Пошуковий брелок Baseus T2 Pro Smart Device White
499 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових