з 09:00 до 21:00
Проектор Samsung The Premiere LSP9T (SP-LSP9TUAXUA)
Проектор Samsung The Premiere LSP9T (SP-LSP9TUAXUA)
ПРОЕКТОР SAMSUNG THE PREMIERE LSP9T (SP-LSP9TUAXUA) 0
ПРОЕКТОР SAMSUNG THE PREMIERE LSP9T (SP-LSP9TUAXUA) 1
ПРОЕКТОР SAMSUNG THE PREMIERE LSP9T (SP-LSP9TUAXUA) 2
ПРОЕКТОР SAMSUNG THE PREMIERE LSP9T (SP-LSP9TUAXUA) 3
ПРОЕКТОР SAMSUNG THE PREMIERE LSP9T (SP-LSP9TUAXUA) 4
ПРОЕКТОР SAMSUNG THE PREMIERE LSP9T (SP-LSP9TUAXUA) 5
ПРОЕКТОР SAMSUNG THE PREMIERE LSP9T (SP-LSP9TUAXUA) 6
ПРОЕКТОР SAMSUNG THE PREMIERE LSP9T (SP-LSP9TUAXUA) 7
ПРОЕКТОР SAMSUNG THE PREMIERE LSP9T (SP-LSP9TUAXUA) 8
ПРОЕКТОР SAMSUNG THE PREMIERE LSP9T (SP-LSP9TUAXUA) 9
ПРОЕКТОР SAMSUNG THE PREMIERE LSP9T (SP-LSP9TUAXUA) 10

Проектор Samsung The Premiere LSP9T (SP-LSP9TUAXUA)

Код: 358570
Закінчився
Продано
Опис

Потрійна лазерна технологія
У проєкторі The Premiere для отримання зображення кінематографічної якості використовується потрійна лазерна технологія, завдяки чому ви почуваєтеся як у справжньому кінотеатрі. Оцініть бездоганно точне передавання кольору та неймовірний контраст зображення на екрані з максимальним розміром діагоналі на 130 дюймів. The Premiere — це перший у світі проєктор, який може відтворювати навіть стандарт HDR10+, забезпечуючи реалістичну та яскраву картинку.

Переглядайте контент прямо зараз! Більший та кращий!
Приготуйтеся до абсолютно нового досвіду перегляду домашнього кінотеатру. Байдуже, де ви сидітимете, екран завширшки 130 дюймів допоможе вам зануритися в перегляд так, як жоден інший, а кришталево чиста роздільна здатність на 4К забезпечить вашим очам неймовірно чітке зображення й бездоганне передавання кольору. Розгляньте навіть найдрібніші деталі, що розкриваються в кожній сцені.

Чіткі деталі навіть за яскравого освітлення
Завдяки яскравості зображення на 2800 люменів, ви отримуватимете насолоду від перегляду будь-якого контенту. Деталі зображення на екрані видно навіть у середині дня без використання темних штор.

Справжня кінематографічна якість
Режим FILMMAKER MODE вперше у світі використовується в проєкторі. Цей режим дає вам можливість подивитися фільм у тому вигляді, у якому режисер хотів би, щоб його фільм дивилися глядачі.

Потужний звук
Завдяки 40-ватним 4.2-канальним вбудованим динамікам, ви отримуєте дивовижну кінематографічну якість звуку, необхідну для створення ефекту занурення в події на екрані проєктора The Premiere.

Acoustic Beam
Підвищте якість звуку. Технологія Acoustic Beam від Premier використовує 22 отвори для поширення глибокого та насиченого звуку, який наповнює кімнату, максимізуючи звучання зліва та справа для створення приголомшливого та захопливого досвіду перегляду.

Ідеально вписується у ваш простір
Завдяки компактним розмірам проєктора The Premiere, ви зможете максимально використовувати простір у своїй кімнаті. Завдяки простому й округленому дизайну, який вирізняється високим рівнем майстерності, він допоможе вам підкреслити той стиль життя, який ви хочете.

Свобода організації власного простору
Вам більше не потрібно турбуватися про те, де розмістити ваш проєктор. The Premiere може розміщуватися дуже близько до стіни та забезпечувати більшу площу зображення. А завдяки спеціальним вбудованим датчикам він знає, коли наближаються діти, й автоматично зменшує яскравість, щоб захистити їхні очі. Ультракороткий фокус, ультранеймовірний перегляд.

Елегантно мінімалістичний
Усі необхідні вам потужні функції в компактній, плавно заокругленій формі, яка має гарний вигляд з будь-якого кута. Преміальна тканинна текстура поверхні проєктора чудово гармонує з вашим інтер'єром.

Насолоджуйтеся контентом без екрана
Спеціальний екран проєктора може дати вам яскравішу якість зображення, але насправді він вам більше не потрібен. Просто встановіть проєктор і насолоджуйтеся переглядом безпосередньо на білій стіні. Ідеально підходить для людей, які хочуть зберегти свій інтер'єр простим.

Ще більше способів насолодитися проєктором The Premiere
Отримайте більше вражень від використання Smart TV з поліпшеним інтерфейсом і новими функціями. На відміну від звичайних лампових проєкторів, ця функція завжди активна.

Готовий до трансляцій
The Premiere готовий до роботи, тому ви можете транслювати те, що вам подобається, від YouTube до Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ і багато іншого.

Від споглядання до досвіду
Перейдіть від перегляду ваших улюблених шоу на екрані смартфона до перегляду на екрані The Premiere.

Технологія AirPlay 2
Завдяки вбудованій підтримці AirPlay 2, ви можете легко переглядати фільми, шоу, слухати музику та ділитися фотографіями на екрані проєктора The Premiere безпосередньо з вашого iPhone, iPad або Mac.

Просто торкніться для відтворення контенту
Просте натиснення — це все, що вам потрібно, щоб відтворити контент зі смартфона на екрані. Просто торкніться проєктора The Premiere вашим смартфоном, і він автоматично покаже на своєму екрані те, що ви дивитеся або слухаєте на цей момент.

Вигравайте більше ігор, отримуйте більше контролю
Почніть грати без затримки. Функція Game Enhancer забезпечить оптимальні настроювання, необхідні вам для перемоги.

Насолоджуйтеся більш ніж 20 000 годинами вечорів за переглядом фільмів
Використовуючи технологію лазерної проєкції 4К, проєктор The Premiere забезпечує понад 20 000 годин високої яскравості та насичених кольорів. Вона створена, щоб слугувати до 10 разів довше, ніж звичайні UHP-лампи, а це означає, що ви можете насолоджуватися понад 10 000 фільмів завдяки проєктору The Premiere.

Характеристики Проектор Samsung The Premiere LSP9T (SP-LSP9TUAXUA)
Основні
Рівень шуму, дБ
32
Матриця
Формат зображення
16: 10
Роздільна здатність
3840 x 2160
Джерело світла
Тип джерела світла
лазер
Характеристики зображення
Контрастність зображення
1500: 1
Інтерфейси
Відеоінтерфейси
1 х usb type-a
Мережеве підключення
Wi-Fi
Додаткові
Пульт ДК
є
Застосування
для домашнього кінотеатру
Фізичні
Розміри
141 х 550 х 367 мм
Вага, кг
11.5 кг
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Проектор Samsung The Premiere LSP9T (SP-LSP9TUAXUA)
Проектор Samsung The Premiere LSP9T (SP-LSP9TUAXUA)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових