з 09:00 до 21:00
Проектор BenQ MX825STH (9H.JMV77.13E)
Проектор BenQ MX825STH (9H.JMV77.13E)
20 499
ПРОЕКТОР BENQ MX825STH (9H.JMV77.13E) 0
ПРОЕКТОР BENQ MX825STH (9H.JMV77.13E) 1
ПРОЕКТОР BENQ MX825STH (9H.JMV77.13E) 2
ПРОЕКТОР BENQ MX825STH (9H.JMV77.13E) 3
ПРОЕКТОР BENQ MX825STH (9H.JMV77.13E) 4
ПРОЕКТОР BENQ MX825STH (9H.JMV77.13E) 5

Проектор BenQ MX825STH (9H.JMV77.13E)

Код: 692554
В наявності
23 599 грн
20 499 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 36 місяців
Опис

Безкомпромісно висока яскравість

MX825STH забезпечує яскравість і роздільну здатність 3500 ANSI люменів для ідеальної проекції з чіткими зображеннями та чітким текстом навіть у яскравій аудиторії. Висока яскравість забезпечує чіткий вміст за сильного навколишнього освітлення, дозволяючи тримати світло під час занять для створення нотаток та інтерактивної співпраці.

Чітке читання завдяки високому коефіцієнту контрастності

Ідеально підходить для тексту, чисел і таблиць, які широко використовуються в навчанні, освітні проектори BenQ використовують переваги рідної DLP мікродзеркал із цифровим керуванням на чіпі DMD. Повністю вимикаючи сітловідбивальні мікродзеркала для створення глибокого справжнього чорного, освітні проектори BenQ створюють високий власний коефіцієнт контрастності для чіткої читабельності та чіткої роздільної здатності кожного окремого субпікселя.

Незмінна досконалість зображення завдяки технології DLP

Завдяки герметичному дизайну, який захищає чіп DLP від погіршення зображення через пил, і довговічності промислового класу проекційної технології DLP, освітні проектори BenQ здатні підтримувати тривалу якість зображення, усуваючи втрату кольору. На відміну від проекторів без DLP, освітні проектори BenQ забезпечують преміальну якість зображення, еквівалентну результату від абсолютно нових проекторів після заміни лампи.

Високий коефіцієнт заповнення пікселями DLP для чудового перегляду

DLP-проектори BenQ мають найкращий у своєму класі високий коефіцієнт заповнення, мінімізуючи чорні рамки навколо кожного пікселя, щоб усунути жахливий «ефект екранних дверей», який зазвичай спостерігається в проекторах без DLP. Освітні проектори BenQ забезпечують чудову чіткість і чіткість невеликого тексту та дрібних деталей для чудово відтворених зображень замість піксельної графіки.

Більші зображення

Освітні проектори BenQ пропонують широкий діапазон роздільної здатності та розмірів проектованого зображення для задоволення різноманітних потреб класу. Завдяки чіткій якості зображення до 120 дюймів, наші ультракороткофокусні освітні проектори забезпечують більшу універсальність у класі за менших витрат.

Забезпечення інтерактивного навчання взаємодії на будь-якій поверхні

Технологія PointWrite™ перетворює освітні проектори BenQ на платформи для спільної роботи, які перетворюють будь-яку поверхню на інтерактивну дошку. Безпроблемна інтеграція комплекту PointWrite™ і програмного забезпечення QWrite з проекторами BenQ сприяє справжньому спільному навчальному середовищу, де учні та викладачі працюють разом, використовуючи інтуїтивно зрозумілі шаблони та інструменти анотацій.

Мультисенсорне та мультиекранне малювання

Завдяки розширеній можливості мультидотику для ручок або пальців два проектори PointWrite™ можна використовувати разом, щоб подвоїти інтерактивну проекційну поверхню, створюючи величезні нові можливості для інтерактивного навчання в сучасних цифрових класах. У режимі дошки QWrite викладачі також можуть запускати різні програми або відображати, переглядати та коментувати на двох поверхнях.

Інтуїтивно зрозуміле налаштування

Надійно точний за будь-якого навколишнього освітлення, PointWrite™ автоматично калібрує та зберігає свої налаштування одразу після підключення до USB-порту комп’ютера, залишаючись готовим без ручного налаштування або складного навчання для вчителів.

Підтримка жестів Windows

Проектори PointWrite™ підтримують інтуїтивно зрозумілі жести Windows, такі як збільшення та зменшення або прокручування під час перегляду веб-сторінок, зображень або Карт Google. Усі мультисенсорні команди та жести підтримуються для Windows 8 або новішої версії та майбутніх програм.

Легке налаштування та обслуговування

Безперешкодне навчання без обмежень у просторі
MX825STH забезпечує великий екран на короткій відстані з коефіцієнтом короткого фокусування 0,61, який усуває відволікаючі тіні та відблиски, щоб учні та викладачі могли вільно спілкуватися та співпрацювати перед дошкою.

Гаряча клавіша дистанційного керування

Натисніть гарячу клавішу «Швидке встановлення» на пульті дистанційного керування, щоб налаштувати проектор. Це чудова економія часу для менеджерів, які виконують початкові роботи з встановлення проектора.

Датчик накопичення пилу захищає від накопичення пилу

MX825STH оснащено датчиками кольорового колеса з геніальною функцією захисту від накопичення пилу, що забезпечує оптимальну продуктивність, відкидаючи пил, який може накопичуватися на традиційних датчиках, блокуючи ІЧ-сигнал і спричиняючи мерехтіння, ненормальні кольори або навіть вимкнення.

Сумісність з локальною мережею

Освітні проектори BenQ сумісні з системами керування Creston, AMX і PJ Link для зручної системної інтеграції з різними компонентами сторонніх виробників і зниження витрат завдяки централізованому обслуговуванню кількох проекторів

Централізоване керування кількома дисплеями

Завдяки розширеній можливості мультидотику для ручок або пальців два проектори PointWrite™ можна використовувати разом, щоб подвоїти інтерактивну проекційну поверхню, створюючи величезні нові можливості для інтерактивного навчання в сучасних цифрових класах. У режимі білої дошки QWrite викладачі також можуть запускати різні програми або відображати, переглядати та коментувати на двох моніторах.

Тривалий термін служби лампи

Ексклюзивна інноваційна технологія BenQ SmartEcoTM інтелектуально модулює вихід світла та покращує можливості енергоощадження DLP, щоб збільшити термін служби лампи з безкомпромісною яскравістю та чудовою якістю зображення. Знижуючи енергоспоживання, SmartEcoTM продовжує термін служби лампи до 15 000 годин, що втричі* більше, ніж без технології SmartEcoTM.

А режим Eco Blank додатково збільшує можливості енергоощадження, автоматично зменшуючи потужність лампи, щоб зменшити загальну потужність на 70% під час гасіння проекції.

Характеристики
Основні
Тип
ультракороткофокусний проектор
Матриця
Тип матриці
DLP
Роздільна здатність
1024 x 768
Джерело світла
Тип джерела світла
лампа
Світловий потік
3500 лм
Характеристики зображення
Контрастність зображення
20 000: 1
Інтерфейси
Відеоінтерфейси
Composite, 2 x VGA, 2 x HDMI
Мережеве підключення
Ethernet
Додаткові
Додаткове обладнання та властивості
відсутнє
Фізичні
Вага, кг
2.6 кг
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Проектор BenQ MX825STH (9H.JMV77.13E)
Проектор BenQ MX825STH (9H.JMV77.13E)
23 599 грн 20 499 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових