10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Приціл Hawke SideWinder 6-24х56
Приціл Hawke SideWinder 6-24х56
ПРИЦІЛ HAWKE SIDEWINDER 6-24Х56 0
ПРИЦІЛ HAWKE SIDEWINDER 6-24Х56 1

Приціл Hawke SideWinder 6-24х56

Код: 560077
Закінчився
Продано
Опис

Приціли лінійки Hawke Sidewinder розроблені для стрільби на далекі дистанції.

30-ти міліметровий ударостійкий монолітний корпус виготовлений з цільної заготовки високоякісного алюмінію. Завдяки цьому, приціл витримує віддачу нарізної зброї поширених мисливських калібрів, аж до .338 Lapua Magnum. Зсередини корпус заповнений азотом – щоб уникнути запотівання при перепадах температур. Водонепроникна конструкція прицілу дозволяє використовувати його в складних погодних умовах.

Повне багатошарове просвітління оптики Fully Multi-Coated забезпечує чітке і контрастне зображення навіть на максимальній кратності.

Для швидкого наведення різкості на мета передбачена система фокусування Fast Focus на окулярі. Спеціальний стопорний механізм блокує кільце фокусування, запобігаючи випадкове зміщення.

На об'єктиві є внутрішня різьба для встановлення бленд і інших аксесуарів.

Оновлені моделі 2020 року оснащені новою оптикою Hawke H5 з приголомшливим надшироким полем зору 24° і значним віддаленням вихідної зіниці.

Високі барабани введення поправок мають систему фіксації, що перешкоджає зсуву налаштувань. Для блокування або розблокування досить підняти або опустити барабан. Також конструкція передбачає можливість калібрування барабанів для фіксації початкової точки введення поправок на позначці "нуль". В барабані введення поправок тепер передбачений індикатор, що відображає кількість вироблених обертів.

Особливості Hawke Sidewinder 6-24x56 SF FFP:

  • Прицільна сітка FFP Half Mil розташований в 1 фокальній площині і має підсвічування в 2-х колірних варіантах – зеленому і червоному. Для кожного з них передбачено регулювання інтенсивності світіння: значення від 1 до 3 підходять для використання при низькому рівні освітлення, значення 4 і 5 найбільш зручні при стрільби вдень і корисні при выцеливании об'єктів на темному тлі. Сітка має постійні розміри і товщину ліній при будь ?paтнocти.
  • Лінзи з низкодисперсионного оптичного скла.
  • Повне багатошарове просвітління лінз (18 верств).
  • Приціл оснащений зручною бічною системою відстройки паралаксу SF (Side Focus) і може використовуватися з великою 4" колесом відбудування від паралакса.
  • Знімний важіль для швидкого і зручного зміни кратності.
  • Механізм управління підсвічуванням і батарейний відсік розташовані на барабанчике відбудування від паралакса.
Характеристики
Основні
Тип прицілу
оптичний
Функціональність
регульоване підсвічування прицільної сітки
Оптичні параметри
Мінімальна кратність
6 х
Максимальна кратність
24 х
Фізичні параметри
Віддаль вихідної зіниці
102 мм
Матеріал корпусу
алюміній
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару
Приціл Hawke SideWinder 6-24х56
Приціл Hawke SideWinder 6-24х56