з 09:00 до 21:00
Робот-пилосос Dreame Bot Z10 PRO Black
Робот-пилосос Dreame Bot Z10 PRO Black
18 699
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME BOT Z10 PRO BLACK 0
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME BOT Z10 PRO BLACK 1
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME BOT Z10 PRO BLACK 2
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME BOT Z10 PRO BLACK 3
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME BOT Z10 PRO BLACK 4
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME BOT Z10 PRO BLACK 5
Робот-пилосос Dreame Bot Z10 PRO Black 6

Робот-пилосос Dreame Bot Z10 PRO Black

Код: 566534
В наявності
18 699 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

LDS навігація

Найшвидшу, надточну та стабільну картографію забезпечує система навігації на основі лазерного далекоміра (лідара). Це найкраще рішення на ринку, оскільки воно дозволяє обходитися без додаткового освітлення та прямого зорового контакту зі статтю.

Процес сканування здійснюється на рівні верхньої частини корпусу, завдяки чому робот ще краще оминає ніжки меблів та інші перешкоди. На кришці навігації передбачено додаткову кнопку автоматичного повернення пилососа у разі застрягання під низькими меблями.

Функція картування

Dreame Bot Z10 Pro сканує приміщення та складає карту прибирання. При цьому плани очищення прилад розробляє різні кімнати. Кожній карті можна назвати, після чого відправляти робот-пилосос в певне приміщення для наведення там порядку. План пересування девайса також можна налаштувати на свій розсуд, наприклад, починаючи з передпокою та закінчуючи дитячою кімнатою.

Штучний інтелект

Дрім Бот Z10 Pro – це друга модель розумних пилососів від Сяомі, яка має штучний інтелект. А це означає, що пристрій вміє розпізнавати предмети на підлозі та інші перешкоди для більш комфортного та безпечного обходу. Так ні сам пилосос, ні дорогі елементи інтер'єру не будуть наражатися на ризик пошкодження.

Максимально якісне прибирання

Розташування модулів, що чистять, в Dreame Bot Z10 Pro таке ж, як і в будь-якому іншому роботі-пилососі Сяомі. Модель оснащена бічною щіточкою для збору сміття вздовж стін, нижнім прибиральним блоком з турбо-щіткою з плаваючою конструкцією для постійного контакту з покриттям для підлоги, а також фільтром тонкого очищення НЕРА, який очищає повітря, що виходить. Основною особливістю даного прибирача є надпотужний двигун, що нагнітає силу всмоктування до 4000 Па. У додатку для смартфонів можна встановлювати необхідний режим потужності (загалом їх 4).

Смарт-управління

Прилад відображає план очищення в програмі, також можна задавати графіки прибирань, встановлювати заборонені зони, вказувати кімнати, в яких робот повинен навести чистоту, стежити за станом батареї та статусом поточного циклу прибирання і т.д.

Розпізнавання килимів

Робот-пилосос Dreame Bot Z10 Pro автоматично розпізнає тип покриття та адаптується під нього, включаючи потрібний режим потужності: на килимах використовує максимальний режим, а при поверненні на тверду підлогу включає колишню потужність.

Миття підлоги

Вологе прибирання реалізовано за допомогою знімного резервуару для води та мікрофібрової серветки, яка зволожується за допомогою форсунок. Бак для рідини оснащений спеціальною помпою, що дозволяє воді просочуватися мікрофібру. Є функція контролю інтенсивності зволоження (3 рівні) через програму.

Автоматичне вивантаження сміття

Користувачеві не потрібно очищати пилозбірник після кожного циклу збирання - розумний робот робить це самостійно. По закінченню процесу очищення прилад їде на базу та вивантажує сміття у 10-літровий мішок. Такого обсягу вистачає на 45 збиральних циклів.

Amazon Alexa та Google Assistant

Модель підтримує голосових помічників, що робить «співпрацю» з домашнім роботизованим прибиральником ще більш комфортним.

Характеристики
Основні
Тип
робот-пилосос
Країна виробник
Китай
База та функції
база для вивантаження сміття, зарядна док-станція
Вид прибирання
сухе, вологе
Площа прибирання
250 м. кв.
Тип покриття
паркет, ламінат, скло, лінолеум, плитка, ковролін
Сила всмоктування
4000 Па
Рівень шуму
75 дБ
Об'єм пилозбірника
400 мл
Технології
Датчики
датчик перепаду висоти, датчик перешкод
Оснащення та функціїї
дистанційне керування через смартфон
Режими руху
лінійно за площею, не повторює пройдений відрізок
Живлення
Ємність акумулятора
5200 mAh
Час заряджання акумулятора
4 години
Час роботи від акумулятора
150 хв
Фізичні параметри
Колір
чорний
Вага
3.1 кг
Додатково
Керування
через смартфон, на корпусі
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Робот-пилосос Dreame Bot Z10 PRO Black
Робот-пилосос Dreame Bot Z10 PRO Black
18 699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових