з 09:00 до 21:00
Робот-пилосос Proscenic M8 Pro Black (Smart LDS)
Робот-пилосос Proscenic M8 Pro Black (Smart LDS)
РОБОТ-ПИЛОСОС PROSCENIC M8 PRO BLACK (SMART LDS) 0
РОБОТ-ПИЛОСОС PROSCENIC M8 PRO BLACK (SMART LDS) 1
РОБОТ-ПИЛОСОС PROSCENIC M8 PRO BLACK (SMART LDS) 2
РОБОТ-ПИЛОСОС PROSCENIC M8 PRO BLACK (SMART LDS) 3
РОБОТ-ПИЛОСОС PROSCENIC M8 PRO BLACK (SMART LDS) 4
Робот-пилосос Proscenic M8 Pro Black (Smart LDS) 5

Робот-пилосос Proscenic M8 Pro Black (Smart LDS)

Код: 567029
Закінчився
Продано
Опис

LDS 8.0

LDS 8.0 - це всеспрямоване сканування на 360 градусів, не побоюючись чорних стін, яскравого світла, захисту від перешкод, ефективність будівельних карток збільшена на одну третину, що робить розумний план очищення. Proscenic M8 PRO бездоганно та ефективно переміщатися по будинку з кімнати до кімнати. Робот сканує та створює візуальні орієнтири для відстеження того, де він знаходився і де йому ще належить прибрати.

2 в 1 пилососить та миє одночасно 

Навіщо витрачати час окремо на суху і вологе прибирання? Робот збере бруд, пил, волосся і промиє підлогу не залишаючи брудних розводів. Робот пилосос Proscenic M8 PRO оснащений знімним резервуаром для вологого прибирання, який включає два відсіки: ємність для води - 300 мл і мішок - 280 мл.

3 регульованих рівня подачі води

Робот пилосос Proscenic M8 PRO оснащений функцією автоматичної подачі води на очищувальну поверхню. Електронний насос контролює інтенсивність подачі води. При зупинці робота - блокується подача рідини. У вимкненому стані вода не протікає на підлогу, також виключається протікання рідини під час зарядки. Перевагою функції електронного управління подачі води є можливість одночасно виконувати вологе прибирання підлоги та його протирання. Робот пилосос Proscenic також контролює рівень подачі рідини - швидко, середньо, повільно.

Vboost

При виявленні килима робот-пилосос Proscenic автоматично збільшує потужність всмоктування до максимального режиму, щоб забезпечити ретельне очищення. Як тільки робот-пилосос покине килим, він повернеться до попереднього режиму всмоктування.

3-ступінчаста система збирання

Доступні три режими всмоктування: стандартний, безшумний і потужний, які можна регулювати відповідно до розміру сміття і можуть поглинати все, від пилу до волосся

Працює невтомно

Ємність акумулятора 5200 мАч, максимальний час роботи може досягати - 256 хвилин в тихому режимі.

Розумна технологія картографії

За допомогою програми ProscenicHome APP робот-пилосос M8 PRO вивчає, фіксує і завдає на карту дані, тим самим адаптуючись до вашого будинку і визначаючи кращий спосіб прибрати кожну кімнату. Робот може запам'ятати кілька планів поверхів, так що будь то прибирання нагорі або внизу, він знає, яку карту використовувати. При необхідності автоматично заряджається, а потім продовжує прибирання – до тих пір, поки вся робота не буде зроблена.

Кілька режимів очищення

Ви можете вибрати кілька режимів очищення в додатку, наприклад, повне очищення, індивідуальне очищення, точкове очищення і т. д., які можуть задовольнити різні вимоги.

Самостійне звільнення від сміття

Автоматичний пиловловлювач може автоматично видаляти пил і сміття з мішка робота, утримуючи їх так, щоб вони повторно не потрапили в повітря, тому вам не потрібно виносити сміття. Піклується про прибирання від початку до кінця. Автоматично і самостійно скидає сміття, перезаряджається, а потім продовжує прибирання, поки робота не буде завершена. Новий дизайн займає менше місця, ніж його попередник, але ємність залишається колишньою, що робить його більш відповідним для використання навіть в квартирі з невеликою площею.

Розумне голосове управління

Робот-пилососом можна керувати за допомогою Alexa і Google Assistant. Підключіть робота і потім дайте інструкції, наприклад почати прибирання, припинити збирання або повернутися на зарядну станцію і т.д.

Налаштування забороненої зони

Налаштуйте заборонені зони, перетягнувши рамку в додатку для тих місць, куди ви не хочете, щоб робот-пилосос потрапляв, ви можете додати до 15 заборонених зон для циклу прибирання. Заборонені області можна зберегти для наступної очистки, якщо хочете. (Примітка: додаток підтримує тільки 2,4 ГГц).

Система очищення iRoom

Ваш будинок буде розділений на кілька регіонів роботом-пилососом для прибирання, ви можете вибрати конкретну кімнату для збирання або вибрати кілька кімнат для прибирання. Також ви можете запланувати різний час збирання для різних кімнат.

Характеристики
Основні
Тип
робот-пилосос
Країна виробник
Китай
База та функції
зарядна док-станція, база для вивантаження сміття
Вид прибирання
сухе, вологе
Площа прибирання
160 м. кв
Тип покриття
ковролін, плитка, ламінат, паркет, лінолеум, килим з низьким ворсом
Сила всмоктування
3000 Па
Рівень шуму
80 дБ
Об'єм пилозбірника
280 мл
Технології
Датчики
датчик забруднення, датчик перешкод, датчик перепаду висоти
Оснащення та функціїї
дистанційне керування через смартфон, регулювання потужності всмоктування
Режими прибирання
автоматичний, за розкладом, стандартна
Живлення
Час заряджання акумулятора
4 години
Час роботи від акумулятора
250 хв
Фізичні параметри
Колір
чорний
Висота приладу
98 мм
Додатково
Керування
через смартфон
Особливості
Google Assistant, Amazon Alexa
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Робот-пилосос Proscenic M8 Pro Black (Smart LDS)
Робот-пилосос Proscenic M8 Pro Black (Smart LDS)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових