з 09:00 до 21:00
Робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Black
Робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Black
16 399
РОБОТ-ПИЛОСОС XIAOMI MI ROBOT VACUUM-MOP 2 ULTRA BLACK 0
РОБОТ-ПИЛОСОС XIAOMI MI ROBOT VACUUM-MOP 2 ULTRA BLACK 1
РОБОТ-ПИЛОСОС XIAOMI MI ROBOT VACUUM-MOP 2 ULTRA BLACK 2
РОБОТ-ПИЛОСОС XIAOMI MI ROBOT VACUUM-MOP 2 ULTRA BLACK 3
РОБОТ-ПИЛОСОС XIAOMI MI ROBOT VACUUM-MOP 2 ULTRA BLACK 4
РОБОТ-ПИЛОСОС XIAOMI MI ROBOT VACUUM-MOP 2 ULTRA BLACK 5
РОБОТ-ПИЛОСОС XIAOMI MI ROBOT VACUUM-MOP 2 ULTRA BLACK 6
РОБОТ-ПИЛОСОС XIAOMI MI ROBOT VACUUM-MOP 2 ULTRA BLACK 7
РОБОТ-ПИЛОСОС XIAOMI MI ROBOT VACUUM-MOP 2 ULTRA BLACK 8
РОБОТ-ПИЛОСОС XIAOMI MI ROBOT VACUUM-MOP 2 ULTRA BLACK 9
РОБОТ-ПИЛОСОС XIAOMI MI ROBOT VACUUM-MOP 2 ULTRA BLACK 10
РОБОТ-ПИЛОСОС XIAOMI MI ROBOT VACUUM-MOP 2 ULTRA BLACK 11
РОБОТ-ПИЛОСОС XIAOMI MI ROBOT VACUUM-MOP 2 ULTRA BLACK 12
Робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Black 13

Робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Black

Код: 613478
В наявності
16 399 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Робот-пилосос Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra

Всем хочется, чтобы дома было чисто и уютно. Но не у всех есть на это достаточно времени. Поэтому Xiaomi создала универсального помощника в наведении чистоты – робот-пылесос Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra. Это самый продвинутый и мощный аппарат в линейке, способный удовлетворить даже самого требовательного пользователя. В дополнение к четырем режимам уборки пылесосом и трем режимам мытья полов с дозировкой воды, пылесос также может похвастаться новейшей 3D-системой навигации с LDS и камерами на переднем бампере, работающими по принципу ToF (Time of Flight). И использует искусственный интеллект, чтобы обнаруживать объекты в пространстве и на полу и эффективно избегать их. А благодаря поддержке станции самоочистки, вам вообще не придется контактировать с пылью – пылесос сам будет сгружать ее в мешок, который затем можно просто вынуть и выкинуть. Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra позаботится о чистоте полов вместо вас, пока вы будете заниматься своими делами или весело проводить время с семьей и друзьями.

Повністю автоматичне прибирання та двоканальний пиловловлювач

Особливістю моделі Ultra є сумісність із станцією самоочищення (продається окремо). Вона дозволяє роботу автоматично спорожняти контейнер для сміття, скидаючи пил у спеціальний мішок усередині станції, та працює як зарядна док-станція. А нова двоканальна конструкція, при якій один отвір використовується для скидання пилу, а другий для нагнітання повітря в пилосос разом із силою повітряного потоку до 16 500 Па сприяють якнайшвидшому переміщенню зібраного сміття. Тому випорожнення контейнера відбувається швидше та точніше.

Без клопоту та контакту з пилом

Мішок для пилу ємністю 4 літри не тільки простий у використанні та заміні, а й вміщує до десяти повних контейнерів пилососу (400 мл). Таким чином, доглядати пилосос вам доведеться набагато рідше - раз на кілька тижнів. А коли він заповниться, його можна просто дістати та викинути, заощаджуючи час та нерви.

Надпотужний всмоктування 4000 Па

Високоефективний безщітковий двигун забезпечує Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra високу силу всмоктування 4000 Па, чого достатньо для збирання пилу, шерсті домашніх тварин та сміття з тріщин або щілин. Тому він ретельно видаляє усі забруднення, не залишаючи після себе нічого.

Надійний та ємний акумулятор

Акумулятор підвищеної ємності 3200 мАг забезпечує роботу-пилосос тривалу роботу без частих підзарядок. Завдяки йому за один раз пристрій може усунути до 240 м2 в стандартному режимі.

Триступінчасте регулювання витрати води

Інтелектуальний резервуар з електронним керуванням може зробити подачу води більш рівномірною та економною, а також підтримує триступеневий контроль потоку для ретельного очищення підлоги у будь-якій частині будинку.

Точніша технологія навігації TOF 3D

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra відмінно орієнтується будь-де. Цей робот-пилосос оснащений камерами на передньому бампері та використовує передову технологію TOF 3D для виявлення та обходу перешкод. У комплексі з можливостями штучного інтелекту це дозволяє пристрою точно вимірювати відстань та ідентифікувати навколишні об'єкти у просторі та на підлозі, щоб розрахувати правильний шлях, не викликаючи зіткнення. Це стосується іграшок, кабелів, частин одягу та інших предметів. Система S-cross 3D також допомагає розпізнавати низькі перешкоди або сходи, щоб уникнути падіння або застрягання під меблями.

Точне сканування на 360 °

Для побудови карти приміщення прибиральник використовує лазерну навігаційну технологію LDS нового покоління. Вона точно сканує вашу домашню обстановку, захоплюючи все навколо і миттєво відображає фактичну картину в режимі реального часу. Це допомагає ІІ робота оптимізувати маршрути прибирання та уникати перешкод, а також вільно пересуватися вдома навіть у темряві.

Прибирання за планом

Насолоджуйтесь спокійними вихідними, залишивши прибирання своєму роботі-пилососу Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra. Налаштуйте графік та черговість кімнат для прибирання, визначте індивідуальні установки пилососу для кожного приміщення, віддалено вмикайте пристрій та легко стежте за процесом прибирання. Все це можна зробити за допомогою простої програми MiHome. А підтримка голосових помічників Alexa та Google Assistant дозволить ще більше полегшити контроль над пристроєм.

Характеристики
Основні
Тип
робот-пилосос
Країна виробник
Китай
База та функції
повернення на базу з будь-якої кімнати, зарядна док-станція
Вид прибирання
сухе, вологе
Площа прибирання
240 м. кв.
Тип покриття
паркет, ламінат, скло, лінолеум, плитка
Сила всмоктування
4000 Па
Рівень шуму
58 дБ
Об'єм пилозбірника
550 мл
Технології
Датчики
датчик перешкод, датчик перепаду висоти
Оснащення та функціїї
автоматичне підзаряджання (повернення на базу), дистанційне керування через смартфон, дистанційне керування, встановлення розкладу прибирання
Режими прибирання
+ 3 режими вологого прибирання, 4 режими вакуумного втягування повітря, тихий, стандартна
Живлення
Ємність акумулятора
5200 mAh
Час заряджання акумулятора
3 години
Час роботи від акумулятора
107 хв
Фізичні параметри
Колір
чорний
Вага
4.15 кг
Додатково
Керування
через смартфон
Особливості
персоналізоване налаштування прибирання кожної кімнати, тип волого прибирання: автоматичне змочування
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Black
Робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Black
16 399 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових