з 09:00 до 21:00
Система стабілізації відео Infinity Wewow Fancy Pink
Система стабілізації відео Infinity Wewow Fancy Pink

Система стабілізації відео Infinity Wewow Fancy Pink

Код: 471322
Закінчився
Продано
Опис

Складаний 3-х осьовий стабілізатор для мобільних телефонів, який легко поміщається в кишеню і має повний функціонал перевершує конкурентів.

Основні особливості:

Складна конструкція, портативність, швидкість кріплення і балансування, наявність бездротової зарядки, а також можливість заряджання за допомогою зарядного кабелю USB, робоча навантаження до 310 м, вхід для зовнішнього мікрофона, перемикання режимів за допомогою хард-кнопки на ручці, управління зумом і фокусом.

Маленький, але потужний

Він має легкий вага, який можна порівняти з вагою трьох смартфонів. Що робить його відмінним гаджетом для повсякденного використання. Wewow Fancy важить всього 440 г, що дозволяє більше часу проводити у зйомці і не відволікатися на відпочинок або зміну руки. Завдяки унікальній конструкції, Wewow Fancy може досягти корисного навантаження в 310 грам, яка в даний час є найвищою в категорії, без використання великих і важких двигунів, в той же час корпус залишається легким і компактним.

Мультифункціональні кнопки

З правильними тактильними відчуттями і гнучкість налаштування під себе. Ручка Wewow Fancy має багатий набір кнопок, які ви можете використовувати для управління практично всіма функціями програми. А майже всі операції по зйомці можна зробити однією рукою. Навіть якщо додаток не встановлено, ви можете використовувати більшість кнопок на ручці. Поки Bluetooth вашого телефону підключений до Фантазії, кнопки на ручці можуть керувати вашим телефоном для керування зйомкою або зупинки

Гнучкі режими відстеження

В різних контекстах ви можете легко налаштувати чутливість руху Wewow Fancy. Три режими відстеження можуть переключатися лише однією кнопкою. 1. Плавне переміщення в нормальному режимі. 2. Утримуйте кнопку тригера, щоб миттєво заблокувати орієнтацію. 3. Натисніть і утримуйте кнопку тригера, щоб встановити режим відстеження швидко рухомих об'єктів

Перемикання однією клавішею між горизонтальною і вертикальною орієнтацією

Завдяки унікальній конструкції Wewow Fancy, зміна орієнтації зйомки ніколи не було таким простим і швидким. Ви можете змінити орієнтацію як за допомогою натискання однієї кнопки (настройка в додатку) так і повернути її вручну.

Управління масштабуванням і фокусуванням

Wewow Fancy об'єднує безліч варіантів управління, включаючи настроюється кнопку слайда збоку. У додатку ви можете вільно перепризначити кнопку слайда з функцією масштабування або фокусування у відповідності з вашими потребами (Управління масштабуванням, фокусуванням, відстеження особи або об'єктів).

Вращение без ограничений

Wewow Fancy использует двигатель, который можно вращать до бесконечности. При выполнении отслеживания лица или объектов нет необходимости беспокоиться об ограничении вращения. Снимайте на 360!

Удобное и понятное с множеством гибких настроек.

Подключение внешнего микрофона – находка для блогера! У прекрасно снятого видео должно быть незабываемое звучание. Вот почему Wewow Fancy как ни какая другая модель подойдет для творческих людей и идеальных результатов. Это эффективное улучшение качества звука для интервью, прямой трансляции.

Легкий монтаж телефону і балансування.

Унікальна конструкція – більше не потрібно зупинятися для зміни орієнтації зйомки. Натисніть одну кнопку, а смартфон залишається в колишньому положенні!

Підтримка безпровідний/провідний зарядки

Wewow Fancy оснащений дротяний і бездротовою зарядкою, що дозволяє знімати, не турбуючись про розряд батареї. Якщо ваш телефон не підтримує бездротову зарядку, дротова зарядка Wewow Fancy також має свої унікальні особливості. Провід живлення не заважає режимам зйомки та управління пристрою. Бездротову зарядку стандарту Qi можна активувати кнопкою під час зйомки.

Потужна батарея

Час роботи до 24 годин.

Характеристики
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Система стабілізації відео Infinity Wewow Fancy Pink
Система стабілізації відео Infinity Wewow Fancy Pink
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових