з 09:00 до 21:00

Сковорідки

Відгуки про товари

Сковорода недорогая но довольно таки качественная, я даже сравниваю с теми что больше чем в два раза дороже и не вижу разницы. Дно толстое, ровное, прогревает равномерно.

user

Мега удобная сковорода,гладкая,толстостенная,антипринарное покрытие справляется со своей задачей на ура.

user

ідеальна пательня для приготування пасти з улюбленими соусами

user

Перед первой эксплуатацией рекомендуется ее помыть помыть со средством мягкой губкой, протереть, смазать маслом и убрать излишки масла. Не рекомендуется подвергать резким перепадам температуры. Надеюсь должно быть понятно, что нельзя использовать металлические лопатки и т.п.

user

Эта Сковорода отлично подойдет для газовой, электрической или стеклокерамической плиты.Антипригарное покрытие нанесено как внутри, так и снаружи. Она очень удобная и лёгкая . Блины получаются идеально

user

Хороша сковорідка, багато років використовую, не пригорає, хороша якість, товстий метал, все влаштовує, рекомендую

user

пользуемся больше двух лет, жарим только тонкие блины, толстые блинчики на ней не очень хорошо прожариваются из-за особенностей конструкции. держит тепло плохо, но нагревается быстро. хорошо помогает в приготовлении блинов и на ней первый блин всегда не комом.

user

Хороша сковорода - гриль, досить швидко та легко готувати на ній не жирну, корисну їжу, стінки сковороди досить товсті та рівномірно прогрівається, добре відповідно готується їжа, та завдяки антипригарному покриттю не пристає.

user

Типи сковорідок

Сучасні сковорідки можуть професійно виконувати найвибагливіші кулінарні завдання: смажити, тушкувати, запікати, пасерувати тощо. Залежно від призначення, цей вид посуду поділяють на окремі типи:

  • Класична сковорода. Універсальний тип кухонного посуду, що впевнено виконує своє мультифункціональне призначення. 
  • Жаровня. Важка металева чаша з товстим дном і стінками. Своєрідна конструкція та спеціальний матеріал роблять процес приготування м’ясних, рибних, овочевих та інших продуктів максимально професійним. Страви з жаровні мають апетитну рум’яну скоринку, м’яку текстуру, соковиту консистенцію. 
  • Сковорідка-гриль. Оснащена впізнаваним ребристим дном. Сама чаша такої сковороди може мати круглу або квадратну форму та 2 ручки різної довжини. Специфіка приготування страв на грилі передбачає мінімум або повну відсутність жиру. Готові страви мають специфічну смугасту скоринку, вони соковиті, смачні та корисні.
  • Сотейник. Посудина, що має властивості не лише сковороди, але й каструлі. Тому готувати в ній можна як смажені, тушені, пасеровані, так і варені страви: соуси, рис, печеню, м’ясо і, навіть, десерти. 
  • Вок. Ця сковорідка вирізняється незвичайною конічною формою, тонкими стінками й невеличким розміром. Вок швидко нагрівається, тому приготована в ній їжа має специфічну скоринку. Ця сковорода підходить для приготування страв східної кухні: блискавичного обсмаження компонентів, створення соусів та маринадів.
  • Млинниця – плоска округла сковорода з низькими бортами та потовщеним антипригарним дном і довгою ручкою Назва цього типу посуду промовиста. Справді, таку сковороду використовують для приготування млинців, налисників, дерунів, омлету, сирників, панкейків тощо. 

Матеріал корпусу

Найпоширенішими матеріалами для виготовлення сковорідок є: кераміка, чавун, нержавіюча сталь та ін.

Від складу виробу залежить багато чинників. Наприклад, які страви вдало приготуються у тому чи іншому посуді, як правильно доглядати за сковородою. 

Ми детально проаналізували якості і властивості різних матеріалів, з яких виготовляють кухонне приладдя. Тож готові з вами поділитися:

  • Кераміка – безпечний та антипригарний матеріал, що не боїться перегріву й легко очищається. Проте, варто не допускати падіння такої сковороди та її взаємодії з різкими перепадами температур – кераміка може тріскати. Любителі оригінальності в посуді часто обирають керамічні сковорідки, які вирізняються яскравим забарвленням та різноманітним дизайном. Крім того, кераміка дозволяє готувати страви без олії чи іншого жиру, а це крок до здорового харчування;
  • Чавун. Важкий, але дуже практичний, витривалий та довговічний матеріал. Чавунні сковорідки практично не зношуються, їх можна чистити навіть найагресивнішими металізованими засобами. А для помішування їжі в чавунному посуді підійдуть і металеві, і дерев’яні, а не лише силіконові лопатки;
  • Нержавіюча сталь. Переваги сталевих сковорідок у їх комфортній вазі та здатності до рівномірного прогрівання усіх поверхонь. У такому посуді можна готувати будь-які страви, вони стійкі до побутових пошкоджень та іржі.

Матеріал покриття

Важливим для користувачів є і додаткове покриття сковорідок, яке захищає основну поверхню від пригорання. Розрізняють такі його види:

  • тефлонове,
  • мармурове,
  • керамічне,
  • нанокомпозитне.

Враховуйте особливості своєї плити

Існують різні види варильних поверхонь. Для кожної з них слід обирати відповідний посуд. Металеві, чавунні, емальовані й алюмінієві сковорідки добре підходять для газової плити. 

Дно посуду для індукційних плит з керамічним покриттям має бути потовщеним і рівним, без випуклостей. Через особливості індукційних плит, готувати на них можна тільки в сковорідках, дно яких має магнітні властивості.

Для електричних варильних поверхонь слід обирати сковороди без нерівностей, шорсткостей, об’ємних малюнків, щоб забезпечити рівномірний нагрів.

Найкращі ціни на сковорідки

Інтернет-магазин МТА пропонує кращі товари за вигідними цінами. Купити сковорідку у нас можна від 189 грн. Скориставшись каталогом товарів сайту, ви можете самостійно обрати необхідну модель, або звернутись до менеджерів, які люб’язно нададуть детальну консультацію.