з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Amazfit Bip S Warm Pink
Смарт-годинник Amazfit Bip S Warm Pink
СМАРТ-ГОДИННИК AMAZFIT BIP S WARM PINK 0
СМАРТ-ГОДИННИК AMAZFIT BIP S WARM PINK 1
СМАРТ-ГОДИННИК AMAZFIT BIP S WARM PINK 2

Смарт-годинник Amazfit Bip S Warm Pink

Код: 195466
Закінчився
Продано
Опис

AMAZFIT BIP S

До 40 днів автономної роботи | Легка вага 31 г | Елегантний сучасний дизайн | Високоточний GPS-чіп від Sony | Сучасний оптичний датчик Biotracker PPG від Huami

СТИЛЬНИЙ І МІЦНИЙ КОРПУС

Розумний годинник Amazfit Bip S укладений в елегантний і міцний корпус, виготовлений з високотехнологічних матеріалів з використанням безшовної технології: полікарбонатні матеріали двох відтінків з'єднуються разом, що робить конструкцію більш надійною, а також надає годиннику яскравий сучасний вигляд.

ІДЕАЛЬНИЙ ГОДИННИК ДЛЯ КОМФОРТНОГО НОСІННЯ

Amazfit Bip S разом з ремінцем важить всього 31 г. Уже через кілька хвилин ви перестанете відчувати годинник на руці під час носіння. М'який і міцний силіконовий браслет стійкий до забруднень. Ремінець не натирає шкіру, він делікатно і надійно фіксує годинник на зап'ясті.

ЗАБУДЬТЕ ПРО ЧАСТІ ПІДЗАРЯДКИ

Смарт — годинник Amazfit Bip S оснащений високоємним літій-іонним полімерним акумулятором, який забезпечує неймовірно довгий час автономної роботи. Ви зможете користуватися пристроєм до 40 днів без підзарядки. Для заряду батареї знадобиться близько 2.5 годин, після чого годинник знову готовий до роботи.

ВЕЛИКИЙ І ЯСКРАВИЙ ДИСПЛЕЙ

Кольоровий 1.28-дюймовий TFT - дисплей з роздільною здатністю 176 х 176 пікселів виводить чітке зображення, яке легко сприймати навіть на яскравому сонці. При недостатньому освітленні використовуйте підсвічування екрана, щоб користуватися годинником з комфортом.

СУЧАСНИЙ GPS ДАТЧИК

Вдосконалений GPS чіп від Sony забезпечує більш високу точність позиціювання при мінімальному витрачанні заряду. Тепер з безперервно включеним GPS-датчиком годинник Amazfit Bip S пропрацює до 22 годин.

СИСТЕМА ОЦІНКИ ЗДОРОВ'Я
HUAMI-PAI

Комплексна система huami-PAI пропонує інноваційний підхід до питання оцінки здоров'я, який базується на зборі інформації, її аналізі та виведенні результатів в зручному для розуміння форматі. PAI всебічно вивчає вплив фізичної активності на ваше самопочуття і допомагає вести здоровий спосіб життя.

БЕЗЛІЧ КОРИСНИХ ФУНКЦІЙ НА ВАШОМУ ЗАП'ЯСТІ

Смарт — годинник Amazfit Bip S виводить якість вашого життя на новий рівень. Ви зможете управляти музикою на смартфоні прямо з екрана годинника. Повідомлення і сповіщення, отримані на смартфон, будуть відображатися на екрані Amazfit. Про вхідний дзвінок годинник повідомить вібрацією. Дізнавайтеся про прогноз погоди, встановлюйте будильник і нагадування, користуючись розумним годинником на вашому зап'ясті.

ОПТИЧНИЙ ДАТЧИК НОВОГО ПОКОЛІННЯ

Для моніторингу серцевого ритму в Amazfit Bip S інтегрований сучасний оптичний датчик BioTracker PPG, область зондування якого в 3 рази більше, ніж у аналогічних датчиків попереднього покоління. Точність вимірювання датчика підвищилася до 98 % при істотному зниженні енергоспоживання.

НЕ ЗАБУВАЙТЕ ПРО СПОРТ

З годинником Amazfit Bip S вам буде легше стежити за своїм спортивним прогресом. Годинник підтримує 10 спортивних режимів, вимірюючи швидкість, відстань і частоту серцевих скорочень під час тренувань. Водозахист в 5 АТМ дозволяє плавати в прісній воді, не знімаючи годинника.

Характеристики
Основні
Для кого
для жінок, для дорослих
Серія
Amazfit Bip S
Інтерфейси
GPS, A-GPS, Bluetooth 5.0
Сумісність
iOS, Android
Екран
Форма дисплею
прямокутна
Матриця
Transflective memory-in-pixel (MIP)
Діагональ
1.28"
Роздільна здатність
176 x 176
Живлення
Час роботи
до 30 днів
Додаткові можливості
Датчики та активності
лічильник калорій, акселерометр, моніторинг фізичної активності, контроль серцевого ритму (ЕКГ), крокомір
Функціональність
повідомлення про SMS, вхідні дзвінки, повідомлення з додатків, повідомлення соціальних мереж, повідомлення про виклики, електронна пошта, події календаря
Особливості
датчик освітлення, компас, вібрація
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
5 ATM (бризки, дощ, душ і плавання на невеликій глибині)
Розмір корпусу
42 x 35.3 x 11.4 мм
Колір ремінця
рожевий
Колір корпусу
Вага
30 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Amazfit Bip S Warm Pink
Смарт-годинник Amazfit Bip S Warm Pink
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових