з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Amazfit GTS 2 Desert Gold
Смарт-годинник Amazfit GTS 2 Desert Gold
3 499
СМАРТ-ГОДИННИК AMAZFIT GTS 2 DESERT GOLD 0
СМАРТ-ГОДИННИК AMAZFIT GTS 2 DESERT GOLD 1

Смарт-годинник Amazfit GTS 2 Desert Gold

Код: 300406
В наявності
3 999 грн
3 499 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Яскравий інформативний дисплей
Смарт-годинник Amazfit GTS2 обладнаний яскравим Amoled-дисплеєм, на якому легко поміщається велика кількість корисної інформації. Щільність пікселів в Amazfit становить 341 ppi, це робить зображення чітким і зручним для сприйняття. Одного погляду на дисплей досить, щоб отримати потрібні дані.

Елегантний і практичний дизайн
Дисплей Amazfit GTS2 покритий зігнутим тривимірним склом підвищеної міцності. Дисплей органічно з'єднується з корпусом з алюмінієвого сплаву. Унікальне вуглецеве покриття oDLC захищає екран від подряпин і мікродефектів. Годинник на зап'ястку має витончений та стильний вигляд. Три доступні кольори корпусу дають проявити індивідуальний підхід у виборі годинника.

Персоналізовані параметри
Розумний годинник Amazfit GTS2 завжди відповідає вашому настрою й легко підлаштовується під ваш стиль. Вибирайте і встановлюйте унікальні циферблати з понад ста доступних на вибір варіантів, щоб ваш ґаджет отримав оригінальний вигляд. Використовуйте будь-яке вподобане зображення або навіть вашу світлину як циферблат. Настройте годинник так, щоб отримати швидкий доступ до найпотрібніших функцій.

Ваш персональний пульсоксиметр
Рівень насичення крові киснем є одним з основних показників самопочуття. Годинник Amazfit GTS 2 допоможе вам взяти під контроль своє здоров'я. Функція вимірювання SpO2 дасть вам змогу стежити за актуальним станом здоров'я, особливо це важливо під час важких фізичних або розумових навантажень.

Моніторинг серцевого ритму
Amazfit GTS2 стежить за частотою серцевих скорочень у режимі 24/7 і повідомляє, якщо серцевий ритм відхилився від норми.

Зведена оцінка здоров'я PAI
Щоб оцінити свій фізичний стан, не обов'язково вивчати кілька показників і зіставляти дані. Розумний годинник Amazfit GTS2 зробить це за вас і видасть спільний результат у формі індивідуальної оцінки стану здоров'я PAI, у якій враховані дані про ваш пульс, рівень фізичної активності та інші корисні відомості.

Замість плеєра
Керуйте вашою музикою на мобільних пристроях за допомогою розумного годинника Amazfit GTS2. Вбудована пам'ять обсягом 3 ГБ дає змогу зберігати улюблені плейлисти з 300-600 пісень прямо на годиннику, щоб слухати музику на пробіжці чи на тренуванні, коли під рукою немає телефона

Захист на всіх рівнях
Годинник не боїться вологи, він гідроізольований за стандартом 5ATM і витримує занурення у воду під час тренування в басейні (не призначений для дайвінгу та для взаємодії із сильними струменями води).

Характеристики
Додаткові можливості
Датчики та активності
контроль серцевого ритму (ЕКГ)
Фізичні параметри
Колір ремінця
золотий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Amazfit GTS 2 Desert Gold
Смарт-годинник Amazfit GTS 2 Desert Gold
3 999 грн 3 499 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових