з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Garmin Venu 2 Slate Stainless Steel Bezel with Black Case and Silicone Band
Смарт-годинник Garmin Venu 2 Slate Stainless Steel Bezel with Black Case and Silicone Band
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN VENU 2 SLATE STAINLESS STEEL BEZEL WITH BLACK CASE AND SILICONE BAND 0
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN VENU 2 SLATE STAINLESS STEEL BEZEL WITH BLACK CASE AND SILICONE BAND 1
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN VENU 2 SLATE STAINLESS STEEL BEZEL WITH BLACK CASE AND SILICONE BAND 2
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN VENU 2 SLATE STAINLESS STEEL BEZEL WITH BLACK CASE AND SILICONE BAND 3
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN VENU 2 SLATE STAINLESS STEEL BEZEL WITH BLACK CASE AND SILICONE BAND 4
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN VENU 2 SLATE STAINLESS STEEL BEZEL WITH BLACK CASE AND SILICONE BAND 5
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN VENU 2 SLATE STAINLESS STEEL BEZEL WITH BLACK CASE AND SILICONE BAND 6
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN VENU 2 SLATE STAINLESS STEEL BEZEL WITH BLACK CASE AND SILICONE BAND 7
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN VENU 2 SLATE STAINLESS STEEL BEZEL WITH BLACK CASE AND SILICONE BAND 8

Смарт-годинник Garmin Venu 2 Slate Stainless Steel Bezel with Black Case and Silicone Band

Код: 335403
Закінчився
Продано
Обраний колір: Slate
Опис

РОЗУМ І ТІЛО-ПОВ'ЯЗАНІ ГАРМІНОМ

Коли живеш здоровим, живеш краще. Ці розумні годинники з GPS мають розширені функції моніторингу здоров'я та фітнесу, які допоможуть вам краще зрозуміти, що відбувається всередині вашого тіла.

Нові функції та характеристики серії годинників Venu 2:

  • Два варіанти розміру та кілька колірних варіантів
  • Бали сну та інформація від Firstbeat AnalyticsTM
  • Функція "Спортивне століття" оцінює вік вашого організму на основі реального віку, активності, частоти пульсу в стані спокою та відсотка тілесного жиру (для користувачів ваг Garmin Index) або BMI (індекс маси тіла)
  • Функція "Health SnapshotTM" (коротка інформація про здоров'я) для запису та зберігання основних показників здоров'я та обміну ними
  • Профілі занять для скелелазіння в закритих приміщеннях, боулдерингу та туризму
  • Тренування HIIT з анімацією на екрані (високоінтенсивне інтервальне тренування для спалювання жиру) допоможуть досягти кращих результатів за менший час
  • Удосконалений профіль анімованих силових тренувань із зображенням схеми м'язів та розширеними можливостями
  • Збільшений період роботи батареї з швидкою зарядкою та енергозберігаючим режимом (Venu 2: до 11 днів у режимі смарт-годин; Venu 2S: до 10 днів у режимі смарт-годин)

ФУНКЦІЯ HEALTH SNAPSHOT ™

Зареєструйте 2-хвилинний сеанс, щоб записати ключову статистику, включаючи частоту серцевих скорочень , варіабельність серцевого ритму , Pulse Ox 3 , дихання та стрес. Потім створіть звіт із цією статистикою за допомогою програми Garmin Connect ™ на сумісному смартфоні та поділіться ним.

МОНІТОРИНГ ЕНЕРГІЇ BODY BATTERY ™

Слідкуйте за рівнем енергії свого тіла протягом дня, щоб знайти найкращий час для активності та відпочинку.

ДАТЧИК ІМПУЛЬСУ

Використовуйте датчик Pulse Ox 3 для вибіркової перевірки насичення крові киснем у будь-який час дня або протягом ночі під час сну, щоб показати, наскільки добре ваше тіло поглинає кисень.

ВІДСТЕЖЕННЯ СТРЕСУ

Дізнайтесь, який у вас день: спокійний, врівноважений чи напружений. Нагадування про розслаблення навіть спонукають вас зробити коротку дихальну вправу, коли годинник виявить, що ви відчуваєте стрес.

ВІДСТЕЖЕННЯ ЖІНОЧОГО ЗДОРОВ'Я

Використовуйте програму Garmin Connect , щоб відстежувати свій менструальний цикл або вагітність . Реєструйте симптоми, отримуйте інформацію про фізичні вправи та харчування та багато іншого. Навіть переглядайте та записуйте інформацію про своє зап'ястя за допомогою програми для відстеження жіночого здоров'я.

ВІДСТЕЖЕННЯ ЗВОЛОЖЕННЯ

Записуйте своє щоденне споживання рідини як нагадування про те, щоб уникнути зневоднення. У вас може бути автоматична мета для гідратації, яка регулюється в залежності від того, скільки ви потієте під час занять.

ВІДСТЕЖЕННЯ ДИХАННЯ

Подивіться, як ви дихаєте протягом дня, під час сну, під час роботи з диханням та занять йогою.

ОЦІНКА СНУ І РОЗШИРЕНИЙ МОНІТОРИНГ СНУ

Отримайте оцінку якості вашого сну та дізнайтеся, як ви можете покращити його. Навіть відстежуйте різні стадії сну, а також частоту серцевих скорочень, стрес, Pulse Ox 3 та дихання.

ЧАСТОТА ПУЛЬСУ НА ЗАПЯСТКАХ

Годинник постійно вимірює вашу частоту пульсу і повідомлять вам, якщо вона залишиться занадто високою або занадто низькою, поки ви перебуваєте в стані спокою. Це також допомагає оцінити, наскільки ретельно ви працюєте під час занять-навіть під час плавання.

РОЗУМНЕ Дихання

Коли ви хочете розслабитися або зосередитися, ви можете почати роботу з диханням, і цей годинник буде відстежувати ваш стрес і дихання, щоб допомогти вам краще зрозуміти, як ви дихаєте.

Фітнес-вік

Ця функція використовує хронологічний вік, вашу щотижневу активну активність, частоту пульсу в стані спокою та ІМТ або процентний вміст жиру в організмі, щоб оцінити, чи молодше ваше тіло чи старше за вас. І ви можете отримати поради, як знизити свій фітнес-вік.

АНІМАЦІЙНІ ТРЕНУВАННЯ НА ЕКРАНІ

На годинник попередньо завантажені зрозумілі анімовані кардіо, силові тренування, йога, пілатес та високоінтенсивні інтервальні тренування (HIIT), і ви можете завантажити більше з програми Garmin Connect.

ВБУДОВАНІ СПОРТИВНІ ДОДАТКИ

Слідкуйте за всіма способами вашого пересування за допомогою більш ніж 25 встановлених програм для GPS та занять спортом у приміщенні, включаючи ходьбу, біг, їзду на велосипеді, плавання у басейні, гольф та багато іншого.

РОЗШИРЕНЕ ТРЕНУВАННЯ СИЛИ

Цей докладний профіль активності поміщає шкали та показники сили прямо на ваше зап'ястя, а також графіки, що показують, які групи м'язів ви пропрацювали.

HІІТ-ТРЕНУВАННЯ

Використовуйте цей новий профіль активності з різними таймерами для відстеження ваших тренувань HIIT, включаючи AMRAP, EMOM, Tabata та інші. Встановіть кількість раундів, інтервали роботи/відпочинку та багато іншого.

СТВОРИТИ ТРЕНУВАННЯ

Вибирайте з більш ніж 1400 вправ, щоб створювати свої власні тренування у програмі Garmin Connect на сумісному смартфоні. Потім завантажте їх у годинник.

Гармін Тренер

Отримайте безкоштовно персонального тренера з бігу на зап'ясті, який допоможе вам підготуватися до наступних 5 км, 10 км або півмарафону.

ІНТЕНСИВНІСТЬ ХВИЛИНИ

Ми оновили функцію хвилин інтенсивності, щоб ви могли краще зрозуміти, коли протягом дня ви їх заробили і під час якоїсь активності. Ви можете переглядати їх як поле даних під час завдань за часом.

РОЗУМНІ ПОВІДОМЛЕННЯ

Отримуйте електронні листи, текстові повідомлення та сповіщення прямо на свій годинник, якщо вони підключені до сумісного смартфона . Ви можете навіть відповідати на текстові повідомлення, якщо у вас є телефон Android ™.

МУЗИКА

Завантажте пісні та програвачі зі своїх облікових записів Spotify ® , Deezer або Amazon Music (може знадобитися передплата). Для прослуховування музики без телефону використовуйте бездротові навушники (продаються окремо).

БЕЗПЕКА І ВІДСТЕЖЕННЯ

Коли годинник і телефон поєднано, ваше поточне розташування може бути надіслано вашим контактам вручну або-під час деяких заходів на свіжому повітрі-автоматично за допомогою вбудованого виявлення інцидентів.

GARMIN PAY ™

Проходьте через каси та вибирайте транспортні системи за допомогою рішення для безконтактних платежів Garmin Pay 1 через постачальників, що беруть участь.

CONNECT IQ™ STORE

Завантажте циферблати, додайте поля даних і отримайте програми з Connect IQ Store.

СИНХРОНІЗАЦІЯ З GARMIN CONNECT

Переглядайте інформацію про своє здоров'я та фітнес в одному місці. Програма Garmin Connect - це процвітаюча онлайн-спільнота, де люди, які перебувають у дорозі, можуть спілкуватися, змагатися та ділитися інформацією.

РОБОТА ВІД АКУМУЛЯТОРА З ШВИДКОЮ ЗАРЯДКОЮ

Отримайте безперервну картину свого здоров'я: до 11 днів у режимі розумного годинника, до 22 годин у режимі GPS та до 8 годин у режимі GPS з музикою. 10 хвилин зарядки додають до 1 дня автономної роботи в режимі розумного годинника або 1 години роботи GPS з музикою.

РЕЖИМ ЕКОНОМІЇ БАТАРЕЇ

Отримайте ще більше енергії від свого розумного годинника, змінивши налаштування, які найбільше впливають на час автономної роботи.

РЕЙТИНГ ВОДИ

Цей годинник водонепроникний до 5 атм, що робить його ідеальним для плавання, душу або спа-дня.

Характеристики
Основні
Серія
Garmin Venu 2
Інтерфейси
ANT +, Bluetooth, Wi-Fi, GLONASS, GPS
Екран
Матриця
AMOLED
Роздільна здатність
416 x 416
Додаткові можливості
Датчики та активності
відстеження сну
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
5 ATM (бризки, дощ, душ і плавання на невеликій глибині)
Розмір корпусу
45.4 x 45.4 x 12.2 мм
Колір ремінця
чорний
Вага
49 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Garmin Venu 2 Slate Stainless Steel Bezel with Black Case and Silicone Band
Смарт-годинник Garmin Venu 2 Slate Stainless Steel Bezel with Black Case and Silicone Band
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових